Zkušenost s lékaři Moje Ambulance

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
9.12.20 14:05
@Totoshka píše:
Kromě toho, ze Moje Ambulance porusuje naprosto veškere zásády lidského chování, porušuje i zakon. Vás mužou odregistrovát protí Váší vůli protože se jim nelíbíte. Do zpravy napišou třeba „neduvěra k zařizení“. Podle zákona odregistrovan resp nepriját do peči, být můžete pokud:
1. Nemaji kapacitu.
2. Bydlite moc daleko
3. Nejste pojištěn.
Navic tato ordinace na kritiku reaguje takto, tím pádem nedá se počitát se zlepšením jejích služeb (cituju dialog z google recenzi):
  • Pani Doktorko, rada bych se zeptala…
  • Roušku na pusu! (roušky měli všichni nasazené)
  • Jestli bych mohla poprosít…
  • Roušku na pusu!
  • Jak se vlastně jmenujete (rada bych chodila ke stejnemu lekaři)
  • To vám neřeknu, sestra dá razitko.
  • Eeee, taky jsem Vás moc rada poznala.

Odpověď na to Moje Ambulance:
je nám líto, ale bohužel netušíme, na co konkrétního si tímto hodnocením stěžujete, abychom mohli celou situaci prověřit. Nosit roušku přes dýchací cesty je na pobočce povinnost a byla jste na to několikrát upozorněna.

Co k tomu řici…

Nakonec jsem to očkování riskla a bylo to v pohodě. Objednala jsem se na ráno a po chvilce mě vzaly. Je jasný, že musíš mít roušku, navíc u doktora.
Co se týče toho pokaždé jiného doktora, tak to mají vyloženě napsané i na webu..
Navíc, vzhledem k historii tvého profilu tady si myslím, že je to jen výkřik do tmy..
Pokud by jste tedy některá váhala s tím zajít na očkování tak bez problému :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
16.10.21 14:25

Taky mám zlou zkušenost. Včera jsem tam byla na vyšetření s tím, že mě bolí 4 dny v krku, jsem po angine a asi se mi vrátila. Doktor (byl to nějakej ***) mě vzal, podíval se do krku, poslechl mě zezadu a řekl mi, že jsem úplně zdrava. Na můj dotaz, že kašlu mi řekl, že u něj jsem nekaslala, na stížnost, že mě bolí v krku mi řekne, ať si dám sálu, na to, že mě píchá na hrudi, až si doma lehnu. Hrůza!! Dnes jsem byla na ORL pohotovosti a výsledek - chronická hnisavá angína. Takže asi tak moje ambulance
Jen co se dolecim přestupuji jinde.

Edit adminem: rasismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.10.21 13:45

Nedoporucuji Ml.Boleslav

Nutnost objednani pred kontrolou jsem si mela overit. Fajn, moje chyba. Ale abych cekala na doktora 3 dny je trochu moc. Co kdyby to bylo akutni? Cekarna prazdna, ticho po pesine. Ok, za 3dny tam jdu znovu. Po cekani 1h v opet prazdne cekarne prijde sestra. Mam mit kontrolu rany po operaci slepaku. Jedine co probehlo, ze mi sebrala papir se zpravou z ruky a rekla to co tam bylo napsane. " Ok, za tyden na kontrolu do nemocnice, kde vas operovali. Nashledanou." Vsechno zbytecne. Doktora jsem nevidela ani z dalky, na pozadani vychazek v neschopecne mi rekla, ze mam poslat email s zadosti o vychazky a za 3dny mi je tam napisou. WTF? Snad proto jsem tam byla i osobne ne? Kontrola stehu a mozneho zaniceni ci bolesti, ktere stale mam zadna. Jednoduse pacient je vubec nezajima, natoz moznost, ze vam zanedbaji zdravotni stav. Nikdy vic! I kolemjdouci z ulice by byl lepsi zdravotni sluzba nez tihle amateri, kteri se zivi upisovanim dusi pro penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
22.10.21 11:07

Zkuste doktory i pochválit

Když vidím tohle hanění doktorů tak je mi z toho zle.. pro musíš používat takový slova? Copak na tom záleží jakou barvu pleti má? Já jsem zažila několik doktorů světlé barvy pleti, kteří léčili hodně pochybně… To že by tě doktor takhle nechal odejít je taky divný.. buď máš velkou smůlu ale spíš bych to viděla tak, že ten doktor tam měl několik lidí s mnohem lehčím průběhem než jsi měla ty.. dneska totiž každý chodí i s drobným nachlazením. Měla jsi být víc důrazná a chtít po něm ať tě pořádně prohlédne! Vůbec nezlehčuji co jsi měla za problém, jen poukazuji na to že se můžou stát věci, který popisuju a neustálé kritizování všech doktorů mě uráží protože toho pro nás dělají strašně moc! Jak říkám nejspíš jsi měla smůlu a lidi spíš napíšou když se jim něco nelíbí než že by chválili, což je škoda, protože drtivá většina z nich odvádí dobrou práci. Uff trošku jsem se nechala unést ale snad mě ostatní pochopí, protože věřím, že nejsem sama kdo to vidí podobně jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
22.10.21 11:21
@Leny5 píše:
Když vidím tohle hanění doktorů tak je mi z toho zle.. pro musíš používat takový slova? Copak na tom záleží jakou barvu pleti má? Já jsem zažila několik doktorů světlé barvy pleti, kteří léčili hodně pochybně… To že by tě doktor takhle nechal odejít je taky divný.. buď máš velkou smůlu ale spíš bych to viděla tak, že ten doktor tam měl několik lidí s mnohem lehčím průběhem než jsi měla ty.. dneska totiž každý chodí i s drobným nachlazením. Měla jsi být víc důrazná a chtít po něm ať tě pořádně prohlédne! Vůbec nezlehčuji co jsi měla za problém, jen poukazuji na to že se můžou stát věci, který popisuju a neustálé kritizování všech doktorů mě uráží protože toho pro nás dělají strašně moc! Jak říkám nejspíš jsi měla smůlu a lidi spíš napíšou když se jim něco nelíbí než že by chválili, což je škoda, protože drtivá většina z nich odvádí dobrou práci. Uff trošku jsem se nechala unést ale snad mě ostatní pochopí, protože věřím, že nejsem sama kdo to vidí podobně jako já.

Jo, asi jsem se nechala unést i já, to že byl negr byla jen taková narážka, že možno mi ani nerozuměl, jednou jsem byla u zubaře, co byl Rus nebo Ukrajinec, no nedalo se s ním domluvit, já chtěla, aby mi zuby trhal, protože byly léčené 500×, narvala jsem do nich moc peněz s výsledek žalostný a on neco mlel o smilstve, co má smilstvo společne se zuby, to nevím dodnes, prostě řečová bariéra asi. Ale zpátky k případu, opravdu tu angínu mám, myslím, že prohlídnout líp mohl, čekárna byla skoro prázdná, ještě stíhal chodit i kafrat na sesternu. A já dokážu dobrou práci doktoru ocenit, poznám pár opravdu vynikajících doktoru, že si říkám, že si zaslouží mnohem víc než co dostávají, kterých chválím kde se dá, jen tohle mě zklamalo konkrétně v téhle společnosti, není to totiž poprvé, co mě poslali domů s tím, že jsem zdravá, a přitom to pravda nebyla, člověk pak musí chodit na pohotovost, platit pohotovostní priplatek 90 korun, to skoro vždycky, když jdu po neschopence na kontrolu, tak tam cekam2 hodiny mezi nemocnými lidma (míchají se tam nemocní a zdraví), no i lepší organizaci by to chtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
2.2.22 14:18
@Bellino píše:
Jo, asi jsem se nechala unést i já, to že byl negr byla jen taková narážka, že možno mi ani nerozuměl, jednou jsem byla u zubaře, co byl Rus nebo Ukrajinec, no nedalo se s ním domluvit, já chtěla, aby mi zuby trhal, protože byly léčené 500×, narvala jsem do nich moc peněz s výsledek žalostný a on neco mlel o smilstve, co má smilstvo společne se zuby, to nevím dodnes, prostě řečová bariéra asi. Ale zpátky k případu, opravdu tu angínu mám, myslím, že prohlídnout líp mohl, čekárna byla skoro prázdná, ještě stíhal chodit i kafrat na sesternu. A já dokážu dobrou práci doktoru ocenit, poznám pár opravdu vynikajících doktoru, že si říkám, že si zaslouží mnohem víc než co dostávají, kterých chválím kde se dá, jen tohle mě zklamalo konkrétně v téhle společnosti, není to totiž poprvé, co mě poslali domů s tím, že jsem zdravá, a přitom to pravda nebyla, člověk pak musí chodit na pohotovost, platit pohotovostní priplatek 90 korun, to skoro vždycky, když jdu po neschopence na kontrolu, tak tam cekam2 hodiny mezi nemocnými lidma (míchají se tam nemocní a zdraví), no i lepší organizaci by to chtělo

Chápu, že když je člověk navíc nemocný a vidí jak doktoři v pohodě chodí po ordinaci a za sestrama tak, že může být trošku naštvaný, že se nevěnuje právě jemu - já jsem tohle taky zažila a byla jsem naštvaná u jiného doktora ale když se na to zpětně dívám, tak si říkám, že i on je vlastně v práci a vzpomněla jsem si na sebe, kolik času proklábosíme.. S tím aby nebyly nemocní a zdraví v jedné čekárně souhlasím. U jiných typů doktorů to se to dneska už zlepšuje, tak věřím, že to přijde i sem co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
2.2.22 15:09
@Leny5 píše:
Chápu, že když je člověk navíc nemocný a vidí jak doktoři v pohodě chodí po ordinaci a za sestrama tak, že může být trošku naštvaný, že se nevěnuje právě jemu - já jsem tohle taky zažila a byla jsem naštvaná u jiného doktora ale když se na to zpětně dívám, tak si říkám, že i on je vlastně v práci a vzpomněla jsem si na sebe, kolik času proklábosíme.. S tím aby nebyly nemocní a zdraví v jedné čekárně souhlasím. U jiných typů doktorů to se to dneska už zlepšuje, tak věřím, že to přijde i sem co nejdřív :)

Třeba u naší pediatricky, ta na to dba, aby se nemíchaly nemocné a zdravé děti, opravdu na tom trva, že bez předchozí telefonické domluvy jednoduše dítě nevezme. Ale u doktora pro dospělé, říct, že můžete přijít, ale je to na čekání hodina a víc, no nevím. Ale na obhajobu moji ambulance můžu říct, že po Vánocích jsem tam chodila dost často a celkem to šlo. Víc jak 30 minut jsem nečekala, no tak to se dá prezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
4.4.22 22:57

Za mě je to rozporuplná služba. Hodí se mi ta ordinační doba a zatím nebyl problém s objednáním po práci. Doktoři jsou tam různí, ale nejsou všichni jen špatní. Zároveň by asi nebyl problém se domluvit a objednávat se k lékaři, který přijde člověku dostatečně kompetentní. Případně pokud se člověku něco nězdá, tak se objednat k jinému.
K pozitivům řadím, že když jsem řešila akutní problém po telefonu, tak se pak ozvali nazpět, aby něco dozjistili a nabídli celkem rychle brzký termín návštěvy. K negativům řadím organizační chaos a ne vždy schopné sestry a administratiivu na přepážce. Jediné, co mě vyloženě zarazilo bylo, když lékařka udělala závěry ze zjevně nedostatečně popsaného nálezu a ještě to sdělila dost neempatickou formou. Spíš to beru jako hodně neštastnou snahu aspoň něco udělat, protože se s tím léčím i u specialsity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.6.22 12:08

Nedoporučuji!!! Moje ambulance Ostrava centrum

Přístup sester je naprosto neprofesionální…
Už delší dobu mě trápí krční páteř, která mi způsobuje docela vážné zdravotní problémy a bohužel neschopnost vykonávat práci…
Po kontaktování moji ambulance mi bylo řečeno, že mají všechny termíny plné a že mě můžou vyšetřit až další měsíc… po dotazu na vystaveni neschopenky mi sestra řekla, že bez vyšetření mi ji nevystaví a že si mám zajít na pohotovost, že mi s tím nijak neporadí…
Když jsem kontaktovala asi tři neurology tak mi bylo řečeno že mě vyšetří až po vyšetření praktickým lékařem a s žádankou…
I poté co jsem několikrát sestře zmínila, že mé problémy jsou akutní, že během dne omdlévám se mi dá se říct vysmála a poslala mě na pohotovost.
Takže určitě nedoporučuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
9.6.22 12:12

Ze by to šlo do kelu? :think: Staří dobří doktoři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
9.6.22 12:45
@Pavlína19
@Pavlína19 píše:
Přístup sester je naprosto neprofesionální…
Už delší dobu mě trápí krční páteř, která mi způsobuje docela vážné zdravotní problémy a bohužel neschopnost vykonávat práci…
Po kontaktování moji ambulance mi bylo řečeno, že mají všechny termíny plné a že mě můžou vyšetřit až další měsíc… po dotazu na vystaveni neschopenky mi sestra řekla, že bez vyšetření mi ji nevystaví a že si mám zajít na pohotovost, že mi s tím nijak neporadí…
Když jsem kontaktovala asi tři neurology tak mi bylo řečeno že mě vyšetří až po vyšetření praktickým lékařem a s žádankou…
I poté co jsem několikrát sestře zmínila, že mé problémy jsou akutní, že během dne omdlévám se mi dá se říct vysmála a poslala mě na pohotovost.
Takže určitě nedoporučuji!!!

To u nás na Kladně dají neschopenku i jakoby bezdůvodně, jen tak :D, ale je dobré říci, jakej je problém. Trochu mě štve, že skoro vždy posílají předtím na PCR test. Chápu, ale když člověk chytl tu samou chorobu od člena rodiny, tak asi nemá covid. Za mě se moje ambulance zlepšila, snad jen plně termíny a dlouhé čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.6.22 13:46

@Bellino tak to máte asi štěstí 😁 mě vystavili neschopenku po telefonu jen v době kdy byl covid to mě nechtěli vůbec ani vyšetřit 😂 když jsem zmínila proč to předtim šlo a teď to nejde mi sestra ani neodpověděla.. Hlavně je to blbé v tom, že pracuji v obchodním centru kde jsem opravdu celý den na nohách a tento problém mi to dost ztěžuje ale to je nezajímá 😂 nevím za co si platím tu zdravku když mě nejsou schopni normálně vyšetřit 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
10.6.22 14:40
@Pavlína19 píše:
@Bellino tak to máte asi štěstí 😁 mě vystavili neschopenku po telefonu jen v době kdy byl covid to mě nechtěli vůbec ani vyšetřit 😂 když jsem zmínila proč to předtim šlo a teď to nejde mi sestra ani neodpověděla.. Hlavně je to blbé v tom, že pracuji v obchodním centru kde jsem opravdu celý den na nohách a tento problém mi to dost ztěžuje ale to je nezajímá 😂 nevím za co si platím tu zdravku když mě nejsou schopni normálně vyšetřit 🤦🏻‍♀️

Jo to blbý, no já být vámi, tak na tu pohotovost si zajdu, alespoň Vám dají léky nebo nevím co bude třeba, neschopenku Vám sice pohotovost nevystavi, ale když přinesete k praktikovi papír z pohotovosti, tak už Vám ji chtě nechtě vystavit musí, na Vašem místě zajdu rovnou na pohotovost obor neurologie, dám se vyšetřit, budu se léčit a je možné, že kontrola bude přímo u neurologa. Já jsem se tak 2× dostala na pořádné ORL vyšetření, kde to předtím nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.6.22 22:17

@Bellino no nakonec jsem našla nového praktika, který si mě hned dnes pozval na vyšetření a vystavil mi neschopenku. Když jsem mu říkala, že mě odmítli ošetřit tak kroutil očima a nechápal jak si to můžou dovolit. Řekl “když člověka něco bolí, tak potřebuje pomoct hned a ne za měsíc”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
11.6.22 06:34
@Pavlína19 píše:
@Bellino no nakonec jsem našla nového praktika, který si mě hned dnes pozval na vyšetření a vystavil mi neschopenku. Když jsem mu říkala, že mě odmítli ošetřit tak kroutil očima a nechápal jak si to můžou dovolit. Řekl “když člověka něco bolí, tak potřebuje pomoct hned a ne za měsíc”

To je pravda, že hned. Neříkám, že hned okamžitě, třeba u nás je problém v pátek před víkendem, to mají doktoři plno, nebo na čekání od 3 hodin a více, ale jinak se to dá. jeste mi tam vadí to opakovane posílání na PCR test, ale dá se. Tak hlavně, že se to takhle vyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty