Zkušenost s lékaři Moje Ambulance

17
12.11.11 18:09

Zkušenost s lékaři "MOJE AMBULANCE"

Ahoj,
zdravím všechny nastávající i stávající maminky (případně i tatínky) :-). Sháním kvalitního praktického lékaře, který vám už ode dveří nesdělí diagnozu a nepošle vás s antibiotikama domů. Myslím tím, lidštější přístup a komunikační schopnost…
Našla jsem nějaké stránky „MOJE AMBULANCE“, vypadají dobře a hlavně, když si to člověk přečte, má pocit, že tam jsou opravdu kvalitní lékaři…bohužel na druhou stranu mám dojem, jestli to není jen nějaká „kampaň“ na lidi, aby získali nové klienty. Když jsem si zadala do vyhledávače jména obou konkrétních lékařek, nikde o nich není ani zmínka… 8-o .
Konkrétně jde o MUDr. Jana Mrázová a MUDr. Natalya Anisimova. Jsou to pobočky v OC Hostivař.
Bydlím na Praze 10, tudíž dojezd do Hostivaře není až tak časově náročný. Pokud by mi někdo doporučil jiného kvalitního praktika pro dospělé, budu ráda. Praha 4 a Praha 10 - Háje, Petrovice, Hostivař.
Všem děkuju za nápady, názory a rady :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3734
12.11.11 18:20

Ja jsem v moji ambulanci v plzni a jsem spokojena. Vyhovuje mi dlouha ordinacni doba,moznost objednani atd.
Moc k dr nechodim,muj dr mi nevyhovoval hlavne pristupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
12.11.11 18:34

Taky mne docel zajímá názor na tyto ambulance, naše praktická lékařka už je stará a na všechno má jedinou odpověď - je to psychického původu :mrgreen:. CHřipka, bolesti zad vše je zkrátka od nervů. Takže hledám praktika a zvažuji moji ambulanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
12.11.11 18:54

Já sama za sebe - je to asi různý - pracovala jsem před MD u praktické lékařky a naši pacienti byli spokojeni - až na některé, kterým se prostě zavděčit nedalo.
Sice ano, občas si museli déle počkat, ale to člověk neovlivní - někdo je v ordinaci 2 minuty a někdo půl hodiny.

Bohužel co jsem slyšela na tyhle ambulance - ano je to asi lepší pro lidi, kteří k dr. chodí minimálně - tzn. 1-2× do roka, pro potvrzení.
Ale u lidí, kteří chodí opakovaně - jsou chronicky nemocní a nemají možnost stálého lékaře bude asi hůř. To vzhledem k tomu, že lékař ani sestra je pořádně neznají. / myslím tím, ne vždycky si v té minutě stihnou nastudovat kartu co se dělo s pacientem na minulém oš. - sestra si taky nepamatuju např. jaké a kde má žíly… / To, že se v ambulanci střídá víc lékařů má své vyhody a nevýhody…

Momentálně ti to třeba bude vyhovovat, ale jednou.. bys mohla litovat a bohužel obvodní lékaři mají docela plno a pak se ve starším věku nebo s rozléčenou nemocí někam přehlašovat je docela problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
12.11.11 19:15

tak já odsud rychle utekla…bohužel na to že strašně propagujou, jak je ta prevence důležitá, tak mě nepřesvědčili…pokaždé jsem tam narazila na jinýho doktora…když jsem dorazila s bolavou kostrčí, se kterou jsem skončila na pohotovsti, tak jsem se ptala na nějakou rehabilitaci…prý nic takového neexistuje a dali mi léky na bolest, po kterých jsem skolabovala…nebýt internetu tak do dněška zbytečně trpim bolestí :cert: podruhý jsem při preventivce říkala, že mám dlouho pocit knedlíku v krku…tak prej to mám psychicky…no díky CARu, kde mi dělali nějaký testy mi vyšly nějaký špatný hodnoty štítky, tak mě poslali na endokrinologii a tam mi objevili nádorek na štítce velkosti 1,5cm, který mi knedlík v krku způsoboval.....takže já zdrhla k doktorovi, kterej se člověku opravdu věnuje. jinak to bylo v Praze v Butovicích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.11.11 19:28

Ja som tiez v moje ambulancii v Novych Butovicich a som spokojna…ale zas mne nikdy nic nebolo, tak neviem posudit. Ale doktor ma vzdy kvalitne prezrel a nikdy som necakala a zaroven som si aj nakupila kedze su v obchodnom centre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.11.11 19:29

Příspěvek upraven 17.06.16 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.11.11 19:34

Mě zrovna včera zastavila slečna na ulici…Dobrý den, znáte moje ambulance? Já hned odpovidám..ne děkuji, nechci.
Oni stejně nemají smlouvu se všema pojišťovnama ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
12.11.11 19:34

Tak to musim rict,ze kdyz jsem mela z niceho nic bolesti hlavy,poslali me na rtg,tam nic nenasli,tak jeste na neurologii. Takze nemuzu si stezovat. Moji tchani jsou tam take a maximalne se jim venujou. Ze je pokazde jiny doktor? No a co? Obvodaci stejne jen resi zakladni veci a pak jen pisou doporuceni na specializovana pracoviste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.11.11 19:44

jsem s touto ambulanci spokojena.
ja i manzel chodime do olomouce.

Neni problem objednavat se ke stejnemu doktorovi. Velmi mi vyhovuje, ze necekam a muzu prijet i v sest vecer. A kdyz nemam kam dat deti, a musi se mnou, tak je strasna vyhoda, ze necekaji v cekarne plne nemocnych lidi.

Sice mi neodhalili zapal plic v tehotenstvi (neslo to potvrdit rentgenem), ale posleze udelali maximum, aby mi pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.11.11 19:47
slunicko100 píše:
Tak to musim rict,ze kdyz jsem mela z niceho nic bolesti hlavy,poslali me na rtg,tam nic nenasli,tak jeste na neurologii. Takze nemuzu si stezovat. Moji tchani jsou tam take a maximalne se jim venujou. Ze je pokazde jiny doktor? No a co? Obvodaci stejne jen resi zakladni veci a pak jen pisou doporuceni na specializovana pracoviste.

V nemocnici je také pokaždé jiný doktor, takže toto by mi ani nevadilo. Měla jsem bolesti ucha a během 2 měsíců jsem byla ve fakultní nemocnici, vyšetřili mě 3 doktoři, a každý řekl něco jiného. Jeden, že v uchu nic nemám. Druhý, že tam mám nezhoubný nádor a třetí ani neuměl vyšetřit uzlinu, kde ten nádor má být. Poslali mě na rentgen spánkové kosti a nakonec jsem odtam odcházela s kapkama do nosu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.11.11 09:48

Teda, jsem překvapená kolik příspěvků se tu během jediného dne objevilo… :-) . Takže jestli dobře chápu vaše zkušenosti co se týče lékařů, jde o to, že pokaždé když tam jdete narazíte na jinýho praktika? Myslela jsem, že se člověk registruje u konkretního doktora a takhle to vypadá jako že se člověk řegistruje u společnosti a ta pak dotyčnýho pošle k doktorovi, který má zrovna v daný den a hodinu čas…
Zkušenosti máte tedy rozmanité :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.11.11 11:46

..

Příspěvek upraven 15.05.18 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
To jsem já
12.2.12 12:49

Jsou i horší

Chtěl jsem jít do Moje am.,Ale po přečtení příspěvků,začínám pochybovat.Ale znám i horší doktory,třeba v UJV v Řeži.Tam polovina lidí chodí jen na prevenci(nařízení zaměstnavatele)a jen mi vždy změří tlak a zeptá se jak mi je a nějaké další vyšetření je pouze moje touha.Doktor to je,má diplom,ale lékař určitě ne.

• Citovat
  • Upravit
barnaby_27
29.5.12 17:57

moje ambulance na Proseku

Jestli mohu dobře radit, neregistrujte se v moji ambulanci. Dokud bude vše OK tak je to dobrý. nyní se léčím po úraze a musím říci katastrofa. Dlouhé čekání, doktoří nevědí, záznamy v kartách hrůza. Už jsme domluven s novým lékařem a není to lehké ho sehnat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty