Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte někdo zkušenosti s Cordyceps Sinensis? Hodně mě zaujal, protože podle popisku je snad na všechno a prý zvyšuje šance na otěhotnění, vyzkoušel už někdo? ![]()
Ahoj, zatím nemám, počkám si, co holky napíšou, ale už hodně dlouho mě to láká vyzkoušet. Co vím, tak je to hlavně na imunitu.
Já jsem to objevila teď nedávno a právě jedna slečna psala, že je po tom hoodně chtěný sex a že díky tomu COrdycepsu teď mají mimi, tak mě to hodně zajímá ![]()
O Cordycepsu vím už dlouho. U nás e problém v tom, že má manžel hdně silnou imunitu, kterou si musí snižovat. Pokud bych mu naordinovala Cordyceps, tak by se mu ještě posílila a to by byl problém. Myslím, že to je hlavně pro chlapy, na spermatogenezi. Ale možná i u ženských to zvedá libido…Ta slečna popisovala účinky na sobě? To by mě zajímalo. Jsem pořád unavená a nějaký životabudič bych taky potřebovala…
@Štrumfeta Právě, že slečna popisovala účinky na sobě, přímo u toho Cordycepsu bylo napsáno, že je to na neplodnost, ale nikde jsem se nedozvěděla jestli na ženskou, nebo mužskou a životabudič je to prý taky super, ale moc těch recenzí právě na to není. Pokud se nám nezadaří, chtěla bych to taky vyzkoušet, jedné paní to prý doporučoval i doktor na gyndě, že napřed ten Cordyceps a pak až hormony ![]()
@zoe.hamrova ahoj
ty jsi psala, že už jsi si pořídila? To jsou tabletky, nebo nějaký kapičky? A můžeš mi prosím poslat odkaz ![]()
@podzim Ahoj, pořídila jsem si je, ale teprve včera, takže ještě nemůžu říct zkušenosti
jsou to tabletky, ale hrozně to lidi chválí, že to je taková očista organismu a hrozně to dobije baterky, doporučuje se to užívat nejlíp na podzim nebo v zimě, prý na ty podzimní a zimní depky je to super, někdo psal, že i na hojení ran to pomáhá
Já teda ještě tento měsíc počkám, jestli se zadaři mimi nebo ne a podle toho začnu užívat. Já mám teda tyto:
http://doplnky-stravy.heureka.cz/…110-tobolek/
a dobré recenze jsem četla i na tyto:
http://www.30tidennivyzva.cz/doplnky/
vlastně jsem žádné špatné recenze na to ani snad neviděla. Na balení píšou nejlíp 2× denně 1 tabletka, ale vím, že psali, že si berou třeba jenom jednu, že to stačí ![]()
@zoe.hamrova a nevis pomaha to treba i na ovulaci?
ja totiz nevim jestli u me probihala tenhle mesic v srpnu jsem mela krasne pozitivni ovu test, ted jsem si koupila testy z ebay a ten asi byl pozitivni ale test dr.max to nepotvrdil
a to ja taky cekam jestli to ted vyslo, ale nadeje si moc nedavam, sex byl celkem 3-4 dny pred pozitivnim testem ![]()
@podzim tak to fakt nevím, jestli to pomáhá na ovulaci
Vím, že jsem někde četla, že je to i na neplodnost, ale nevím konkrétně na co ![]()