Zkušenosti s KitchenAid Artisan
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lacvy
ten mám doma a naprostá spokojenost. Mlýnek na maso boží, struhadla taky fungují bez problémů. Pokud budeš víc péct, tak doporučuji přikoupit mísu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už ho mám doma a opravdu budu muset dokoupit mísu…jinak robot je naprosto úžasný, velmi lehce se nasazují nástavce ´,lehce a jednoduše se ovládá a hlavně on snad dělá úplně všechno
miluju ho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pinkie7777 píše:
Hezký den,mě se moc líbí tento set http://www.cookplanet.com/…t-super.html. Chtěla jsem robot i mixér, ale tady to vyjde moc draho a tak jsem koukala, že jste objednávali z této stránky. Chtěla jsem se zeptat jak objednávka proběhla, jestli vše proběhlo v pořádku, jestli přístroje fungují a nemáte tak problém s reklamací, jestli jste si mohli definovat jakou barvu chcete apodobně. Za veškeré informace budu moc ráda. Mám totiž trochu strach objednávat ze zahraničí, přeci jenom je to dost peněz. Děkuji:)
Ahoj,
u me objednavka proběhla naprosto v pořádku. Taky jsem se bála zaplatit tak velkou částku dopředu v e-shopu, ktery neznám… Nekomunikovali pak uz automaticky prostřednictvím mailu jak jsem čekala, ale všechny informace byly po přihlášeni na tvém úctě eshopu (kdy se objednalo, zaplatilo, cislo zásilky…). Balík pak byl perfektně zabaleny.
Kdyz jsem pak potřebovala rozdelit zasilku, protože se dlouho čekalo na nejake prislusenstvi, tak byli moc ochotni a vyhověli.
Barvu jsem chtěla tu, o meli v nabídce a zatím vse funguje, takže s reklamaci neporadim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bezkonkurenšní robot
Spolehlivě vyšlehá 2 bílky, snad i jeden, protože metly jsou téměř u dna, ale jedno vejce jsem nikdy nezkoušela. Tento přístroj je fakt bezkonkurenční, vysoká pořizovací cena je fakt úměrná k tomu, co to dokáže, zadělá na veškeré vánoční pečivo, perfektní škubánky atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lis na ovoce
Rada bych mela doma take svuj Kitchen aid - Artisan bílý. Máte někdo zkušenosti s lisem na ovoce a zeleninu KitchenAid - FVSP? pry se musí dokoupit mlynek na maso a ten se tu dost kritizuje. Nemate nektera zkusenosti? Chci na vyrobu marmelad…
- Citovat
- Upravit
@pantonea píše:
Rada bych mela doma take svuj Kitchen aid - Artisan bílý. Máte někdo zkušenosti s lisem na ovoce a zeleninu KitchenAid - FVSP? pry se musí dokoupit mlynek na maso a ten se tu dost kritizuje. Nemate nektera zkusenosti? Chci na vyrobu marmelad…
Mám ho, ale jeste jsem ho nepouzila
. Byl pribaleny v setu, ktery jsem si objednala a opravdu musi byt dohromady s mlynkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lis na ovoce
Dá se použít neoriginál mlýnek na maso JUPITER a originál lis na ovoce? Trochu se bojim toho plastu u mlynku, ktery bych jinak nepotrebovala, ale kvuli lisu budu muset zakoupit. Jaka je standardni zaruka na pristroj? 2 roky nebo vice? Jak je to s pozarucnimi opravami? Jsou ceny standardni jako u ostatnich nebo jsou nahr. dily drazsi?
- Citovat
- Upravit
K jupiteru bys musela prikoupit opet jupiter lis na ovoce, je to v podstate stejny princip, jen jupiter to ma kovovy. Zaruka je myslim pet let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj jsem z něj taky nadšená
a poříl mi manžel k tomu ještě nástavce na těstoviny a to je bomba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem si poídila příslušenství v Německu - krouhač na zeleninu, mísu na zmrzlinu a váleček na těstoviny. A ač jsem si nejdříve říkala, že je to hloupost, tak pošilhávám po tom lisu na těstoviny (umí vrtule, špagety…). Máte s ním dobrou zkušenost? Přeci jen už stojí dost peněz…
- Citovat
- Upravit
@Lenka N. píše:
Taky jsem si poídila příslušenství v Německu - krouhač na zeleninu, mísu na zmrzlinu a váleček na těstoviny. A ač jsem si nejdříve říkala, že je to hloupost, tak pošilhávám po tom lisu na těstoviny (umí vrtule, špagety…). Máte s ním dobrou zkušenost? Přeci jen už stojí dost peněz…
mám ho a jsem spokojená, ale asi 2 těsta mi trvalo než jsem vychytala, aby se neslepovaly k sobě. Máme to jako zpestření jídelníčku hlavně pres léto, když si z našich vypěstovaných rajčat dělám omáčku
a mám i ten sušák na špagety
a je to hrozně pěkné jak se suší a malou to hrozně baví na něj věšet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka N. píše:Já pošilhávám po strojku na ravioly… A masovém mlýnku. Musím říct, že jsem s KA maximálně spokojená.
@markyuz píše:
mám ho a jsem spokojená, ale asi 2 těsta mi trvalo než jsem vychytala, aby se neslepovaly k sobě. Máme to jako zpestření jídelníčku hlavně pres léto, když si z našich vypěstovaných rajčat dělám omáčkua mám i ten sušák na špagety
a je to hrozně pěkné jak se suší a malou to hrozně baví na něj věšet
Vlastně jo, sušák chci taky
Jsem si tuhle propočítala za jakou částku chci ještě příslušenství a lehce se mi protočily panenky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lesina to znám
já ještě pokukuju po té míse na zmrzlinu
a lisu na ovoce
.Mám to pořád na lince a pečovávám ho
.Manžel mi ho koupil jako překvapení k vánocům (předloni) a letos (vlastně loni
)jsem tam zadělala všechny těsta na cukroví i na perníčky. I těsto na těstoviny je hned hotové. Mě vyhovuje i mlýnek na maso, ale mám ten silnější motor. Používám ho fakt hodně jsme velká rodina a vařím a peču hodně. Dneska dude dělat mazance
a zítra těsta na beránky ![]()
Manžel mi takové věci hrozně rád kupuje tak panenky protáčí on ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten strojek na vrtule a kolena se mi taky taaak desne libi! Na ten si ale jeste chvilku necham zajit chut.
Mlejnek na maso budem zkouset tenhle tyden asi, Lesi mas ode me neprectenou sz. ![]()
Vcera jsem krouhala syr, predtim salat mrkvovej, brambory na bramboraky a jsem nadsena.
U kynutyho testa jsem se ponekud bala, obcas se tak pri tom hnetani jakoby zpomaluje, ale co jsem se divala na videa, to je asi normalni ze? Jak se mu tam obcas nabali vic testa, musi vic tah out. Segrin Bosch hneta furt stejnou rychlosti, nicmene jsem si rikala, ze to bude i jinym systemem tech prevodu. Jak to mate vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se stává, že když dělám těsto na těstoviny z hodně mouky, tak se trošku nadzvedává, jak to hněte. Ale těsto je zpracované perfektně.
A ještě jedna věc mě zaráží - právě u toho hnětení těsta na těstoviny. Těsto je od hnětení jakoby černé, ušmudlané. Že by to bylo od té nerez mísy (čistila jsem ji už několikrát, ale pořád to dělá ![]()
- Citovat
- Upravit