Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy chtěla bych se zeptat dcera má narozky a ja bych se chtěla trochu pobavit odreagovat o dceru se bude starat tatínek tak žádné komentáře tohle tamto nechci ani číst chtěla bych si s kámoškami dát flašku vodky možná dvě podle toho jak to na sobě budu cítit chci být jen v náladě né nějak opitá abych o sobě nevěděla nebo cokoliv ale dcera se mi v noci budí že chce kozu nechce. Třeba vyloženě jist jen ji ma v pusince nebo si cucne jednou a spinká dál na dudlik zvyklá není a pila bych odpoledne cca 2-3 hodina vubec nevím jak to udělat a jestli při nejhorším ji nachvili večer na to cucnuti tu kozu mohu dát určitě mam v plánu zkusit podstrčit dudlik i flasku s odsátím mlékem ale myslím že na to se mi vyprdne večer přes den sem odsáté mléko zkusila dát a pohoda dceři je rok
@Julias44 píše: Více
Flašku vodky nebo dvě na dceřiny narozeniny?? Jsi troll nebo úplně pitomá??
![]()
Chtěla jsem tu psát, jak sklenička vína je v pohodě, klidně i dvě, ale tohle teda ani náhodou.
To je asi omyl? Byl myšlen panák nebo dva vodky? ![]()
Neumím si totiž představit vypít dvě flašky vodky a neskončit s otravou alkoholem ![]()
Takže dítěti bude rok a ty budeš slavit její narozeniny vodkou, nebo to chápu blbě? ![]()
Btw po roce kojení jsem si dala s kámoškama sklenku vína a měla jsem jí jak z praku
Nedovedu si představit poslat tam byť jediného panáka vodky ![]()
Nojo, nováček… hele klidně si dejte ty flašky tři, myslím, že to dcera na svých narozeninách ocení, ať si taky něco užije ![]()
Ani ti trolové už dneska nejsou, co bývali… Jednoho panáka po roce kojení a bude ležet pod stolem ![]()
Já bych si předem ověřila, jestli až mě hospitalizuji s otravou alkoholem, můžu tam mít dítě s sebou a kojit ho ![]()
@ugluk píše: Více
Nebo jestli i kojenec platí poplatky za pobyt na záchytce…
![]()
@JenedaLinda píše: Více
Presne, prý flaška dvě, ať se dostanu do nálady
![]()