Změna jména, nelíbí se mi - jsem divná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.10.12 21:23
@Machalka píše:
A co si nechat říkat Jerry :D Tuším jedna ex od Renče si tak nechala říkat, i když se jmenuje Jarmila. Popravdě z Jarmily bych taky nebyla nadšená, ale mohlo bejt ještě hůř :twisted: Do změny klidně jdi, pokud ti to pomůže :palec:
:mrgreen: Tom a Jerry jdou… 8) :oops: :oops: :oops: :roll:
to byl vtip… Raději Jájo než Jerry… :palec:
  • Citovat
  • Upravit
11822
1.10.12 21:25
@Anonymní píše: :mrgreen: Tom a Jerry jdou… 8) :oops: :oops: :oops: :roll:
to byl vtip… Raději Jájo než Jerry… :palec:

To je nápad :lol: Jen si pak hledat chlapa podle jména :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.10.12 21:26

Ahoj, já jsem podstoupila změnu jména před 2 lety, není to složité, klidně mi napiš do zprávy poradím ti co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.12 21:28
@Anonymní píše:
Klidně do toho jdi. Já se se svým jménem nikdy nesmířila, kamarádi mi říkají úplně jinak, být jen jich, jdu do změny, ale mamina by to nepřežila :( Tak se tak plácám od jednoho k druhému a jsem z toho opravdu nešťastná. Já jsem Jiřina. Nenávidim, že to jméno se nedá použít jinde, než u nás. Těch trapasů při studiu v Německu a ve Francii, bych nespočítala :( Džidži… what? :zed:

Náhodou, Džidži je úplně super :palec: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: moc se mi to líbí :*

• Citovat
  • Upravit
9879
1.10.12 21:29
@Anonymní píše:
Ahojky jmenuju se Jarmila, každý mi říká Jájo… ráda bych právě něco méně obvyklého, holky kdybych si vybrala nějaké favority poradily by jste mi pak jaké se Vám líbí?

to je moje mamka a babička a upřimně mamce se taky nelíbí :P mě tak strašné nepřijde jsou horší ale jestli budeš spokojenější tak ho změn proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
1.10.12 21:29

Ahoj, já jsem Edita-jako dítě jsem to jméno nesnášela, prostě bylo neobvyklé a strašně tvrdé ale ted jsem za něj ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.12 21:31
:lol: vid no moje maminka neměla vybrané pro mě, narodila jsme se ve 32 tt a prý někdo volal na sestřičku Jarmilo, tak mi to dala :zed: :zed:
@kcechovka píše:
Zakladatelko, nejsi divná ;) jméno JArmila bych si tako změnila ;)
  • Citovat
  • Upravit
7932
1.10.12 21:32

Kámoška je Jiřina a nechává si říkat Inka, taky to jméno nemá ráda…

Jarmila je moje teta a to jméno se mi líbí :lol:

jo a Jájo říkáme kámošce, která se jmenuje Radka… Ona si jako malá začala říkat Jája (Ráďa) a od té doby to s ní jde, říkají jí tak všichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.12 21:34
@Anonymní píše:
Klidně do toho jdi. Já se se svým jménem nikdy nesmířila, kamarádi mi říkají úplně jinak, být jen jich, jdu do změny, ale mamina by to nepřežila :( Tak se tak plácám od jednoho k druhému a jsem z toho opravdu nešťastná. Já jsem Jiřina. Nenávidim, že to jméno se nedá použít jinde, než u nás. Těch trapasů při studiu v Německu a ve Francii, bych nespočítala :( Džidži… what? :zed:

Tak já jsem si v cizině také užila… jsem Šárka a oni pořád like a shark, hihi… :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.12 21:42
Elen jsem dala dceři :pankac:
@Etcetera78 píše:
No hele, ale to pak budeš Ester a stejně ti všichni budou říkat Jájo…to ti nebude připadat divné? :-D
@Anonymní píše:
No… já své jméno taky nesnáším :poblion:, ale nedovedu si už teď představit, že bych se přejmenovala. Bohužel. Stejně už by si nikdo nezvykl :? :( :(
Ale chápu tě, tvé pocity…
Líb se mi Ela, Elen… i ta Ester…
  • Citovat
  • Upravit
anonymka_111
1.10.12 21:44

Jarmila neni vůbec špatná :-)
Taky jsem si myslela, že to bude spíš něco jako Kunhúta atp. :mrgreen:
Oslovení „Jájo“ se mi teda taky nelíbí.. Proč ti normálně neříkají Jarčo? (Jako malá jsem měla tetu a vždycky jsem si to pletla a říkala jí místo Jarčo - Rajčo :lol: :mrgreen: )

No pokud si jméno změnit chceš, klidně to udělej, jestli máš pocit, že si na to jméno zvykneš a že ti bude lépe sedět :-)
Já bych to se svým jménem nedělala, už proto, že mi ho dali rodiče :-) Ale každý to má jinak :)

• Citovat
  • Upravit
4854
1.10.12 21:46

Zakladatelko, ja jsem Jarmila :lol:.Nedavno jsem tu nekam psala, jak mam vylozene hnusne jmeno :mrgreen:.Nelibi se mi, nesnasim ho, ale nemuzu zase mamu ranit a zmenit si ho.Mam ho po babicce (mamy mame),ktera zemrela, kdyz bylo moji mame 16let, takze tak no.
Jinak u nas kdyz jsem byla mala osloveni JAJA frcelo, jinak Jarka jeste dobry, ale kdyz na me zavolaji Jarmilo! :evil:,to je jak kdyby do me nekdo bodl nuz. Radsi Jaruno, nez Jarmilo.Ted ziju v cizine a vis, jak na me volaji? Džarmila :cert: :cert:!
Nic s tim neudelam, jen jsem ti chtela rict, ze vim jak se citis a ze v tom nejsi fakt sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.12 21:46
Právě proto váhám, beru zde odvahu zda ano nebo ne…ono totiž to neni jen o jménu samotném…všechna jmena jsou svým zpusobem pěkná, jde o to, že mi nikdy nesedlo…nikdo mi tak nechtěl řákat že se to ke mě nehodí, muj táta mi řikal jakoby tvrdě nehezky, prostě měl averzi k tomu jménu, možná i tím se mi to otrávilo a zustalo to tak :nevim: vadí mi to jméno i když jsme si řikala nechám to být tak prostě ty myšlenky na změnu stále jsou… :nevim:
@Loudala píše:
Tak já jsem asi divná, resp. Jarmila mi vůbec nepřijde divné a právě to Jájo je náhodou parádní :palec:.
A jak to pak budeš vysvětlovat přátelům, kamarádům, rodině? to jim jako řekneš, od teď mi říkejte Ester? Stejně si pak každej zase vymyslí nějakou obměnu :)Já jsem teda čekala něco fakt šíleného. Třeba moje prababička se jmenovala Klotylda a nezním nikoho jiného s takovým jménem. Jarmila mi přijde takové ne sice běžné, ale v podstatě normální ;) Ještě to zvaž. Nebo se ti ani ta „Jája“ nelíbí. Mě teda jo :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
24109
1.10.12 21:52

Ahoj, taky jsem si chtěla změnit křestní jméno, ale manžel (v té době přítel) mi řekl, že by si už nezvykl. Tak jsem si ho dala alespoň jako druhé jméno. Mám ho i v občance.

Pokud se necítíš ve svém jméně dobře, tak ho změň, ale popřemýšlej, zda jak ti říkají a zda by nebylo lepší si vzít jméno toho jak ti říkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
1.10.12 21:59

Zakladatelko, kolik ti je?

Já prostě když někdo řekne Jarmila, Jarmilka, tak si pod tím představím staršího člověka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová