Změna otce v RL a osvojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
6.4.13 12:44

A jinak holky, co se týče těch peněz, šaty a prstýnky určitě nemusí vyjít na tolik peněz, u prstýnků je mnoho levnějších variant - chirurgická ocel, titan, wolfram a vypadají nádherně a šaty se dají sehnat na internetu do 3000 Kč nové…ale samozřejmě chápu, že člověk si to chce užít se vším všudy, pak je asi nejlepší to udělat, jak píšete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.4.13 12:46

@Verca1989 ja nejsem jista ale taky bych rekla ze to bude kolem 1000 ale kazdy urad jinde…a musi byt prstynky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.4.13 12:49

@Verca1989 kdyz clovek chce, tak urcite sezene vse levneji…ale treba ja si svou prvni svatbu neuzila, tak chci aby ta druha byla podle mne a uzila si ji :kytka: tak radsi zatim jen takovou tu rychlovku a pozdeji poradnou paradu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.4.13 12:52

@Zdeňka86
Přesně tak :pankac: :pankac:
Při první svatbě jsem byla těhu, takže skoro žádné tancování, připíjení nic. Byla jsem v 7m.
Takže tu další si chci užít, ale až budou peníze. Nejdříve jen na úřadě a pak pořádná oslava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Courtney
6.4.13 12:54

Ahoj, musíte byt svoji a musíte mít souhlas bio otce, jinak tady uz podobná diskuze je, kde jsem všechno podrobně popsala, hodne štěstí

• Citovat
  • Upravit
199
6.4.13 13:13

Ahojky holky-maminky, mam ten samy problem, ale ja uz sem 2 roky vdana, manzel si chce osvojit syna, je mu 8 a vychovava ho od jeho 1roku, na matrice nam rekly, ze musime byt minimalne rok svoji, potom se podava zadost k soudu a taky stim musi souhlasit bio.otec, ale pokud o dite nejevi zajem a neplati alimenty, da se to i bez souhlasu bio.otce. Jak tu resite svatbu, v dnesni dobe se muzete brat i bez prstinku a bez svatebnich satu pro nevestu, jenom jako formalne, pak se da obnovit slib, treba i po roce a to uz i svelkou paradou, hlavne musej byt dva svetci s platnim OP. My se smanzelem brali taky jen formalne. A vubec nam to nevadi. Aspon sme usetrily prodeti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.4.13 13:34

@zuzik8
Rok svoji? Kamarádka se brali hlavně kvůli osvojení a do půl roka po svatbě, bylo osvojení hotové :nevim:
I mě právnička řekla, že mohu žádat hned po svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.4.13 13:55
@T.Hololinka píše:
@zuzik8
Rok svoji? Kamarádka se brali hlavně kvůli osvojení a do půl roka po svatbě, bylo osvojení hotové :nevim:
I mě právnička řekla, že mohu žádat hned po svatbě.

Tak asi to zase zmenily, my to zacali zjistovat pred tremi roky, pak sme se stehovaly z Decina do Liberce, takze to budem ted skouset znova, sem zvedava, jak to bude u soudu, protoze expritel stoprocentne neprijde, jeho to nezajima, ale ujistoval me pravnik, ze se nemusim bat, ze mu pridelej advokata, kterej ho bude zastupovat a protoze neplati aliky a o kluka nema zadnej zajem, a ja uz podala 4 trestni oznameni, 3× za to sedel, ze by to mohlo jit i bez jeho souhlasu. jen to mozna bude delsi. Tak sme zvedavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.4.13 14:05

@zuzik8
Tak snad Vám to dobře dopadne!!  :kytka:

To mi zase čekáme už skoro 20m na popření otcovství, stojí mi kvůli tomu i rozvod. Všichni koho jsem se ptala to měli max.do 14měsíců hotové a my pořád nejsme nařadě :cert: :cert:
A to mám rozvod po dohodě, na všem jsem s manželem dohodlá, stačilo by jedno stání a bylo by hotovo, ale díky popření čekáme a čekáme a čekáme a ještě čekat budem a to dceři budou 2 roky a ona pořád bude psaná na mého manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.4.13 14:32

@zuzik8 tak jeste k tomu rok cekat po svatbe??? No, cim dal lepsi ale co nadelame…nejak se to musi udelat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.4.13 14:36

Jak to procitam, tak si rikam, ze to je vse na dlouhy maraton, kdyby to tak slo jednoduseji :cert: same litani po uradech a soudy…uz me to neba, no uvidime jak to bude u nas…holky hlavne pevne nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.4.13 15:11

@T.Hololinka To je divny, ja sem po druhe vdana, s prvnim manzelem sem resi soudne popreni otcovstvy a potom rozvod a trvaloto jen rok, napred vyresily jednoho kluka, dva mesice nato druhyho a po trech mesicich nas rozvedly, ale to cekani, nez prislo rozhodnuti, kdy bude stani u soudu trvalo docela dlouho, je pravdou, ze to soudy nestihaj, ale kdyz de o deti a rozvody to nesmej protahovat, tak jedine si zajit k soudu na podatelnu a pripomenout se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.4.13 15:16

@Zdeňka86 Na dloho to je, ale da se to a taky, zalezi na soudech, kolik toho kterej soud ma, a co vsechno pod nej spada, nejlepsi sou soudy v malich mestech, neboly Okresni soud, Krajskej to ma na dil, ma toho vic nastarosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.4.13 16:55

@zuzik8 no ja litam na okresni ale i tak to je na dlouho nekdy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.4.13 18:34

@Zdeňka86 To verim, si davaj nacas, ale je to hrozny :nevim:. Drzim aspon palecky, at si pospisej, Muzu se zeptat, jak se dela ten metrik, je moc hezkej, bych si udelala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí