Zmena UM po artirefluxnim mleku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zmena UM po artirefluxnim mleku
Maminky, syn(4 mesice),do 3tiho mesice kojeny, pak precho na UM Hipp Bio C. asi po tydnu mi zacal dost zvracet(vylozene kolac po odrihnuti) a i 2-3 hodky po jidle se trosku poblinkal jeste. Na radu Mudr jsme koupili AR, od Sunaru, neblinka, ale obcas ho chytne brisko, ale sedne mu.ted na prohlidce jsem se ptala, jestli mame mlicko nechat nebo ne.Pry uz deti by nemeli kolem toho 4 mesice blinkat, tak at dame nejake na klidne brisko, ze pak by byl boj prejit na normalni mlicko, jak je zahustene.Co by jste poradily? Skusit po mesici znovu ten Hipp nebo skusit jine UM? popripade, jake mlicko by jste doporucily, aby mimco bylo spokojene a hezky najedene bez blinkani? dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já Teda nevím, ale děti i po 4 měsíci blinkaji. Samozřejmě na radu doktorky zkus změnit mléko, případně se dá zahustit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave, ze blinkaji, klidne do roka, ale on spis myslel asi, ze neblinkaji obloukem tolik. Nutriton jsem zkouselapri Hippu, ale nemohla jsem ho do nej dostat, vsechno vyplivnul.
prave spis potrebuju radu, jake mlicko skusit, vim, ze kazde mimco je jine.Se starsim synem jsem problem nikdy nemela, neblinkal vubec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teresska666 no mě syn Teda do roka právě blinkal klidně i tím obloukem. Já osobně mám jen Sunar, u syna se osvědčil a dcera s ním taky nemá problém, ale prý je skvělý kendamil tak třeba zkuste ten ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten Kendamil mi dnes doporucila i kamaradka, ze je super. Pry je skvele stravitelny, akorat teda nevim, jestli pomuze i s blinkanim. No, skusim objednat a uvidime. dekuji za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit