Zmenšení žaludku, na pojištovnu ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
22.3.21 15:41
@Anonymní píše:
Prosím pište dál bavím se u toho :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Az se za pupek popadas, vid ;)? Pokud ho tedy obejmes, princezno.

• Citovat
  • Upravit
22.3.21 16:03

Za sebe bych zkusila doporucit uplne jinou cestu. Program whole30 a precist knihu jidlo na prvnim miste. Je to tricetidenni program, kde vedlejsim ucinkem je shazovani kil, ale bez hladu. Na fb je take skupina whole30, kde lide sdileji tipy ma recepty a sve zkusenosti. Hodne stesti! Staci si o tom jen neco najit (google a kniha) pochopit smysl a vytrvat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.21 18:17

Dneska to jde na pojištovnu běžně.
Vyhledala jsem si ve své městě lékaře, objednala se. Po konzultaci jsem byla poslána na vyšetření - gastro, psycholog, štítná žláza a sono břicha. Prošla jsem, teď se budu objednávat, abych zjistila datum operace :)

Vše půjde na pojištovnu. Jinak doporučuji skupinu na FB nové kafemlýnky, holky ti doporučí doktora, tam kde bydlíš.

Ale vše je to o tom co je v hlavě a jak si to člověk uvědomí. Pokud stále budeš jíst nezdravé věci, tak to dolů moc nepůjde. Chce to pohyb a myslet u toho jídla.

• Citovat
  • Upravit
13955
22.3.21 18:36

Co vim, tak v OB klinice v Praze jsou vsechny bariatricke operace hrazeny ZP ( pokud jsi vhodny pacient ). BMI budes splnovat. Kamaradka tam delala sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
22.3.21 19:07

Ani se nedivím, že jsi tam kde jsi. Všechno jsou nesmysly a žblepty, jen ty máš pravdu. Ve STOBu ti to nevyhovovalo, Havlíček taky ne, jídelníček si psát nebudeš. Jsi rozežraná a vymlouváš se na hlad. Vyzkoušela jsi milion diet, ale nemáš žádnou vůli ani disciplínu. Možná ti tu operaci udělají, ale ty to hravě přejíš. Tím, že ráda a hodně jíš a pořád na to jídlo myslíš, nikdy nevystačíš s půlkou jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.3.21 20:15

@ZuzaM chova se sice jako krava, ale realne ji fakt nikdo neodpovedel na otazku, dokud nezacala byt hnusna. K cemu ji je tuna takovych dobre minenych rad? Jsem presvedcena, ze to slysela uz 1000×. Prece se nemuze pripad pro lekare ridit radami z jednoho prispevku. Chtela jen dat doporuceni na konkretni kliniku/lekare. Ta omacka okolo byla jen pro dokresleni situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.3.21 20:31

Všechny obézní ženy, které znám se prostě vyžraly. Nelži nám ani sobě do kapsy. V koncentráku byli všichni hubený. A žaludek se vytáhne i po operaci, pokud člověk jí víc než má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.21 12:08
@Anonymní píše:
Dneska to jde na pojištovnu běžně.
Vyhledala jsem si ve své městě lékaře, objednala se. Po konzultaci jsem byla poslána na vyšetření - gastro, psycholog, štítná žláza a sono břicha. Prošla jsem, teď se budu objednávat, abych zjistila datum operace :)

Vše půjde na pojištovnu. Jinak doporučuji skupinu na FB nové kafemlýnky, holky ti doporučí doktora, tam kde bydlíš.

Ale vše je to o tom co je v hlavě a jak si to člověk uvědomí. Pokud stále budeš jíst nezdravé věci, tak to dolů moc nepůjde. Chce to pohyb a myslet u toho jídla.

Ahoj,

děkuji přidám se tam. Mě schodou okolností ještě odešla i do duchodu moje lékařka, tak ani nevím kam se obrátit.
Pohyb mám, denně jsme venku se psem a i cvičím doma, chutě bych řekla jakžtakž zvládám, ale problém je hlad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.21 12:12
@Šarlota4 píše:
@ZuzaM chova se sice jako krava, ale realne ji fakt nikdo neodpovedel na otazku, dokud nezacala byt hnusna. K cemu ji je tuna takovych dobre minenych rad? Jsem presvedcena, ze to slysela uz 1000×. Prece se nemuze pripad pro lekare ridit radami z jednoho prispevku. Chtela jen dat doporuceni na konkretni kliniku/lekare. Ta omacka okolo byla jen pro dokresleni situace.

díky…přesně tak :hug:

Popsala jsem svoji situaci v domění, že když napíšu co vše jsem zkusila či nezkusila a kde vidím problém, že mě někdo poradí bez toho aby rýpal jak jsem blbá a vyžraná…myslela jsem, že tím eliminuji odpovědi jako „nežer“… bohužel ikdybych tady dala dukaz plateb a reportu u Havlíčka a všeho okolo tak to bude marný…

• Citovat
  • Upravit
292
23.3.21 12:14

Edit. Pardon, už není aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.21 13:14
@Anonymní píše:
Ahoj,děkuji přidám se tam. Mě schodou okolností ještě odešla i do duchodu moje lékařka, tak ani nevím kam se obrátit.
Pohyb mám, denně jsme venku se psem a i cvičím doma, chutě bych řekla jakžtakž zvládám, ale problém je hlad.

Praktického lékaře stejně budeš potřebovat. Někteří doktoři nevypisují žádanky a tak musíš k praktickému. Tak jsem musela i já. Poté stejně musíš jít na předoperační vyšetření k praktickému lékaři. Takže doporučuji si najít i praktického lékaře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.21 14:07
@Anonymní píše:
Praktického lékaře stejně budeš potřebovat. Někteří doktoři nevypisují žádanky a tak musíš k praktickému. Tak jsem musela i já. Poté stejně musíš jít na předoperační vyšetření k praktickému lékaři. Takže doporučuji si najít i praktického lékaře.

Tak praktického lékaře určitě musím hledat, spíš sem to myslela tak, že by to bylo snažší třeba s mojí doktorkou, která mě znala roky a věděla, že sice občas knourám, ale snažím se problémy řešit a ne jen kňourat, než jen napochodovat k němu do ordinace jako nová pacientka s tím, že chci zadarmo na operaci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.21 14:38
@Anonymní píše:

Jinak ty jsi to prvně řekla obvodnímu a on ti vypsal žádanku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.21 08:32
@Anonymní píše:
Jinak ty jsi to prvně řekla obvodnímu a on ti vypsal žádanku?

Nee, objednala jsem se sama a k obvodní jen šla pro zadanky ba další vyšetření

• Citovat
  • Upravit
80413
28.3.21 08:55
@Anonymní píše:
Já jsem měla jít na gastrický bypass, s váhou mnohem větší, než máš ty. Nakonec se operace nekonala z důvodu vysokého CRP při předoperačním vyšetření. Uběhlo pár let a sice nemám vyhráno, ale vážím teď méně než ty. Pokud operaci prostě chceš, doporučuji forum http://forum.bandingklub.cz/ je sice primárně pro pacienty MUDr. Čiernyho, ale řešily se tam operace i mimo JM kraj. Pokud jsi otevřená i dalším možnostem, tak věř, že to jde i bez operace - nainstaluj kaloricketabulky.cz, nechoď k výživovému poradci, ale dělej si jídelníček sama. Není možné, abys při dodržení kalorií nezhubla a pokud je u tebe problém jenom množství (jako u mě), brzo zjistíš co ano a co ne. Zkus si dát do tabulek půl kila vařených brambor, 200g kuřecích prsou (upéct bez tuku v troubě) a hromadu zeleniny. Kaloricky to bude jako jídlo od výživového poradce ve smyslu 80g špaget za syrova s rajčaty, masem, ol. olejem a parmazánem, ale množstevně to asi nesníš. Jinak u mě se časem samovolně i zmenšují porce a můžu si dovolit i kaloricky vydatné věci jako např. sýr, protože už nepotřebuji tak velký objem.

Jsem kalorický mi tabulkami absolutně nepolíbená, ale k té rade. Nebylo by lepší ubrat brambory a přidat maso? Jen se ptám. Dělám to tak, minimum příloh, a raději víc masa a zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí