Znáte tu písničku? Hlas Československa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
23.2.12 16:50

Jóóóó :pankac: To je ono :dance:
Ale musím říct, že od toho chlapa mi to zní líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
23.2.12 16:52

Mě se to právě vůbec nelíbí od toho chlapa :-D se vždy u té reklamy divím proč ho tak chválí porota :-D

• Citovat
  • Upravit
22315
23.2.12 16:53
1miss1 píše:
Mě se to právě vůbec nelíbí od toho chlapa :-D se vždy u té reklamy divím proč ho tak chválí porota :-D

mam to uplne stejne........pisnicky od Adele miluji, ale ten chlap se mi nelibi jak ji podal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.2.12 16:55

no a co rikate na tuhletu????

Sice neni Adele, ale zacina se mi vryvat pod kuzi

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.2.12 16:57

:-D Jsem asi divná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.2.12 16:57
ka-tka píše:

tak tu miluji od prvního poslechu, co jsem jí slyšela.Úžasná fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.2.12 16:59
Hako píše:
ka-tka píše:

tak tu miluji od prvního poslechu, co jsem jí slyšela.Úžasná fakt super.

a teda i ten klip je zajimavy.........jsem zasla, jak jde rozbit cloveka a udelat ho temer neviditelnym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.2.12 17:05

to určitě.Mají ho hezky udělaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
23.2.12 17:06

Je to ona :dance: děkuju moooc :hug: hrála mi i na svatbě a od prvního poslechnutí jí mijulu! :lol: DÍKY :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5255
23.2.12 17:12

tak mě se to od toho chlapa taky docela líbí, no už se těším na neděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
23.2.12 17:32

Adele je úžasná. Je samozřejmé, že když má někdo oblíbenou písničku (i zpěvačku), tak potom už to nezní tak skvěle, i kdyby to bylo zazpívané úžasně :-D :-D

Jinak když už jsme u toho Hlasu. Kdo se vám zatím z těch 2kol líbil nejvíc? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
23.2.12 19:31
No třeba jedna slečna ted v tom druhým kole zpívala písničku poison od nicole scherzinger a zazpívala ji mnohem líp než samotná zpěvačka :-)
zuzulenda píše:
Adele je úžasná. Je samozřejmé, že když má někdo oblíbenou písničku (i zpěvačku), tak potom už to nezní tak skvěle, i kdyby to bylo zazpívané úžasně :-D :-DJinak když už jsme u toho Hlasu. Kdo se vám zatím z těch 2kol líbil nejvíc? :-)
  • Citovat
  • Upravit
854
23.2.12 19:32

díky za tenhle dotaz :kytka: …při každý upoutávce mám kachninu z toho,jak to ten frajer zpívá a čekám do neděle,až se dozvim název písničky.. 8) tak teď mám alespoň jasno ;) když ale slyšim originál,tak musim uznat,že od něj mi to přijde daleko luxusnější..v jejím podaní tu kachninu už nemám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
23.2.12 19:36
1miss1 píše:
No třeba jedna slečna ted v tom druhým kole zpívala písničku poison od nicole scherzinger a zazpívala ji mnohem líp než samotná zpěvačka :-)
zuzulenda píše:
Adele je úžasná. Je samozřejmé, že když má někdo oblíbenou písničku (i zpěvačku), tak potom už to nezní tak skvěle, i kdyby to bylo zazpívané úžasně :-D :-DJinak když už jsme u toho Hlasu. Kdo se vám zatím z těch 2kol líbil nejvíc? :-)

Jo, ta byla úžasná. V tom díle se mi líbila nejvíc. Mnohem víc, než ta blonďatá Slovenka, ta je otřesná. Nejen, že se mi nelíbí jak zpívá, ale je mi děsně nesympatická :-?
Jinak ten Poison zpívala i ta dcera Petry Černocké- Bára Vaculíková (1.díl) a té to moc nesedlo :nevim:
Ještě se mi líbila ta Rupert, ale bohužel nepostoupila :-? V prvním kole se mi ještě líbil ten první kluk- kadeřník. Byl taky úžasnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.2.12 22:42
1miss1 píše:
Mě se to právě vůbec nelíbí od toho chlapa :-D se vždy u té reklamy divím proč ho tak chválí porota :-D
Že? Mně přijde dost falešný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky