Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jóóóó
To je ono ![]()
Ale musím říct, že od toho chlapa mi to zní líp ![]()
Mě se to právě vůbec nelíbí od toho chlapa
se vždy u té reklamy divím proč ho tak chválí porota ![]()
1miss1 píše:
Mě se to právě vůbec nelíbí od toho chlapase vždy u té reklamy divím proč ho tak chválí porota
mam to uplne stejne........pisnicky od Adele miluji, ale ten chlap se mi nelibi jak ji podal
no a co rikate na tuhletu????
Sice neni Adele, ale zacina se mi vryvat pod kuzi
ka-tka píše:
no a co rikate na tuhletu????Sice neni Adele, ale zacina se mi vryvat pod kuzi
http://www.youtube.com/watch?…
tak tu miluji od prvního poslechu, co jsem jí slyšela.Úžasná fakt super.
Hako píše:ka-tka píše:tak tu miluji od prvního poslechu, co jsem jí slyšela.Úžasná fakt super.
no a co rikate na tuhletu????Sice neni Adele, ale zacina se mi vryvat pod kuzi
http://www.youtube.com/watch?…
a teda i ten klip je zajimavy.........jsem zasla, jak jde rozbit cloveka a udelat ho temer neviditelnym
Je to ona
děkuju moooc
hrála mi i na svatbě a od prvního poslechnutí jí mijulu!
DÍKY ![]()
tak mě se to od toho chlapa taky docela líbí, no už se těším na neděli ![]()
Adele je úžasná. Je samozřejmé, že když má někdo oblíbenou písničku (i zpěvačku), tak potom už to nezní tak skvěle, i kdyby to bylo zazpívané úžasně
![]()
Jinak když už jsme u toho Hlasu. Kdo se vám zatím z těch 2kol líbil nejvíc? ![]()
zuzulenda píše:
Adele je úžasná. Je samozřejmé, že když má někdo oblíbenou písničku (i zpěvačku), tak potom už to nezní tak skvěle, i kdyby to bylo zazpívané úžasně![]()
Jinak když už jsme u toho Hlasu. Kdo se vám zatím z těch 2kol líbil nejvíc?
díky za tenhle dotaz
…při každý upoutávce mám kachninu z toho,jak to ten frajer zpívá a čekám do neděle,až se dozvim název písničky..
tak teď mám alespoň jasno
když ale slyšim originál,tak musim uznat,že od něj mi to přijde daleko luxusnější..v jejím podaní tu kachninu už nemám.. ![]()
1miss1 píše:
No třeba jedna slečna ted v tom druhým kole zpívala písničku poison od nicole scherzinger a zazpívala ji mnohem líp než samotná zpěvačka
zuzulenda píše:
Adele je úžasná. Je samozřejmé, že když má někdo oblíbenou písničku (i zpěvačku), tak potom už to nezní tak skvěle, i kdyby to bylo zazpívané úžasně![]()
Jinak když už jsme u toho Hlasu. Kdo se vám zatím z těch 2kol líbil nejvíc?
Jo, ta byla úžasná. V tom díle se mi líbila nejvíc. Mnohem víc, než ta blonďatá Slovenka, ta je otřesná. Nejen, že se mi nelíbí jak zpívá, ale je mi děsně nesympatická ![]()
Jinak ten Poison zpívala i ta dcera Petry Černocké- Bára Vaculíková (1.díl) a té to moc nesedlo ![]()
Ještě se mi líbila ta Rupert, ale bohužel nepostoupila
V prvním kole se mi ještě líbil ten první kluk- kadeřník. Byl taky úžasnej ![]()
1miss1 píše:Že? Mně přijde dost falešný.
Mě se to právě vůbec nelíbí od toho chlapase vždy u té reklamy divím proč ho tak chválí porota