Znáte tu písničku? Hlas Československa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1aktak1
23.2.12 23:25
Mě právě chvílema přijde docela mimo ten chlap, hlas má zajímavej, ale jeho podání mi nesedí a chvílemi trhá uši :-) ale asi to chce slyšet celý :-)
jessikka píše:
1miss1 píše:
Mě se to právě vůbec nelíbí od toho chlapa :-D se vždy u té reklamy divím proč ho tak chválí porota :-D
Že? Mně přijde dost falešný.
  • Citovat
  • Upravit
1aktak1
23.2.12 23:27

Jaká blondata slovenka? Co zpívala?
Jinak k té Vaculíkové, ta se mi teda nelíbila vůbec, docela jsem se divila, že postoupila.

Pak tam bylo pár lidí, kteří dle mě si postup zasloužili, ale nevzali je.

A jako hrozný omyl mi přijde ten co byl v prvním kole, hubenej, vysokej, mikádo černý vlasy, černý oblečení, podle mě :poblion:
zuzulenda píše:
1miss1 píše:
No třeba jedna slečna ted v tom druhým kole zpívala písničku poison od nicole scherzinger a zazpívala ji mnohem líp než samotná zpěvačka :-)
zuzulenda píše:
Adele je úžasná. Je samozřejmé, že když má někdo oblíbenou písničku (i zpěvačku), tak potom už to nezní tak skvěle, i kdyby to bylo zazpívané úžasně :-D :-DJinak když už jsme u toho Hlasu. Kdo se vám zatím z těch 2kol líbil nejvíc? :-)
Jo, ta byla úžasná. V tom díle se mi líbila nejvíc. Mnohem víc, než ta blonďatá Slovenka, ta je otřesná. Nejen, že se mi nelíbí jak zpívá, ale je mi děsně nesympatická :-?
Jinak ten Poison zpívala i ta dcera Petry Černocké- Bára Vaculíková (1.díl) a té to moc nesedlo :nevim:
Ještě se mi líbila ta Rupert, ale bohužel nepostoupila :-? V prvním kole se mi ještě líbil ten první kluk- kadeřník. Byl taky úžasnej :-)
  • Citovat
  • Upravit
1aktak1
26.2.12 22:02

Tak jak ted dozpíval ten chlap písničku od Adele - začátek jsem se vážně zděsila, co je to za hrůzu, ale jak to rozjet, tak to bylo super :palec:

• Citovat
  • Upravit
Lus-i
26.2.12 23:22
1miss1 píše:
Tak jak ted dozpíval ten chlap písničku od Adele - začátek jsem se vážně zděsila, co je to za hrůzu, ale jak to rozjet, tak to bylo super :palec:

Ze začátku fakt hrůza :roll: potom to šlo ale není nad originál :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
854
27.2.12 09:11

já si stále stojim za svým,že byl perfektní :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
27.2.12 09:23

Byl úžasný, na chlapa ten jeho vysoký hlas, mě se ze včerejšího dílu líbil nejvíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.2.12 14:18

taky, taky.Fakt v té ukázce nebo spíš upoutávce to tak nádherně nevyznělo.Bála jsem se , že bude falešný,ale to až tak jako ostatní nebyl.Neříkám, že začal skvěle,ale pak to byla bomba.Včera tam byla tedy sebranka.Nebo já špatný sluch měla.Ale ten poslední chlap mě opravdu mile překvapil.Byl super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
29.2.12 13:19

Set fire to the rain v originále zpívá Adele.

• Citovat
  • Upravit
7661
20.3.12 15:37

A co říkáte na Set fire to the rain v podání těch dvou koček - kytaristek? Já si to pouštím už asi po sto třináctý a nemůžu se nabažit. Líbí se mi to snad víc než originál, a to Adele žeru bez chleba. :jazyk:
 http://hlascs.nova.cz/…elovska.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
20.3.12 15:44
Bersaba píše:
A co říkáte na Set fire to the rain v podání těch dvou koček - kytaristek? Já si to pouštím už asi po sto třináctý a nemůžu se nabažit. Líbí se mi to snad víc než originál, a to Adele žeru bez chleba. :jazyk:

Holky jsou jedinečný :palec:
Mě se více líbí Lucie má jistější a silnější hlas a nechápu Rytmuse, že je dal dohromady. Je to škoda mohlo to být ještě zajímavější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.3.12 15:49
Eliezer píše:
Bersaba píše:
Mě se více líbí Lucie má jistější a silnější hlas a nechápu Rytmuse, že je dal dohromady. Je to škoda mohlo to být ještě zajímavější…

Mě se Lucie při prvním poslechu taky líbila víc a byla jsem zklamaná, že vypadla. Ale teď nevím. Mám ráda takové silné ženské hlasy, jako má Lucka, co člověka převálcujou jako buldozer, ale je fakt, že Anna má v tom hlase daleko víc barev a emocí. I když teda v obličeji nic, to vypadá, jako by chtěla být kdekoliv jinde, jenom ne tam na tom podiu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
20.3.12 15:55
Bersaba píše:
Eliezer píše:
Bersaba píše:
Mě se Lucie při prvním poslechu taky líbila víc a byla jsem zklamaná, že vypadla. Ale teď nevím. Mám ráda takové silné ženské hlasy, jako má Lucka, co člověka převálcujou jako buldozer, ale je fakt, že Anna má v tom hlase daleko víc barev a emocí. I když teda v obličeji nic, to vypadá, jako by chtěla být kdekoliv jinde, jenom ne tam na tom podiu. :lol:

Máš pravdu, že Anička na tom pódiu nepřenášela žádné emoce, ale třebas soustředění, tréma i proto se mi více líbila Lucie.
Co říkáte tomuto ?
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
20.3.12 16:08

Holky prosim,jak se jmenuje ta pisnicka,co zpivala od Cernocketa dcera,hned v prvnim dile_?nemuzu si vzpomenout aq chci si ji stahnout :zed:

• Citovat
  • Upravit
1815
20.3.12 16:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
21.3.12 07:50
v originále od té Nicol S. nebo jak se píše, ase mi ta písnička vůbec nelíbí :think:
marra píše:
Holky prosim,jak se jmenuje ta pisnicka,co zpivala od Cernocketa dcera,hned v prvnim dile_?nemuzu si vzpomenout aq chci si ji stahnout :zed:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!