Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BohunkaP píše:
Ani já ne - a že zrovna já se do konfliktních diskusí čas od času zamotám. Za celou dobu mé existence tady se mi nic takového nestalo.Jediný důvod, proč se někomu občas podívám na profil, je to, že mne zajímá, odkud je… případně proto, že se překliknu, třeba na telefonu.
Já na profil také koukám jen kvůli městu, ale z 80 % je to překliknutí.
To se mi taky nestalo, že by mi někdo psal a pokračoval ve zprávách ![]()
@BohunkaP píše:
Anonymní příspěvky respektuji do okamžiku, než začnou urážet, napadat, útočit a moralizovat. Pokud má někdo zrovna potřebu čehokoli z těchto čtyř věcí, budiž, to se stává - ale považuji za samozřejmost, že to udělá pod svým nickem a že si to obhájí.Jinak řečeno - dokud anonym píše klidně, kultivovaně a slušně, budu s ním stejným způsobem diskutovat i já a bude mi úplně jedno, který nick to je. Jakmile začne házet moudry a urážkami typu „no jo, to se tu zase sešly místní supermatky“, automaticky příspěvek nahlašuji.
Nick, který tu používáme, je naše „místní identita“ - alespoň pro ty, které si ho neměníme jako ponožky. Tušíme o sobě, který nick reaguje konfliktně a na jaká témata, např. s kým má smysl diskutovat o alternativních metodách léčby a s kým ne, kdo poradí na právnická témata, u koho je třeba být opatrnější, protože přišel o dítě a na některé věci reaguje citlivěji, atd. atd… prostě většina stálých nicků tady má svou historii. Zneužívat anonymitu k tomu, abych někomu vynadala nebo abych jen tak plivla pár urážek, to pokládám za ubohost - a určitě chci vědět, který že nick je takové ubohosti schopen.
Bohunko, s dovolením se zase podepisuji pod Tvůj příspěvek
.
![]()
@cher píše:
@Lejaa nebo jsou dobré anonymy z důvodu, že tu chodí švagrová, tchýně, sousedka apod. a pak v tom anonymním příspěvku napíše, že má manžela Adama, mají dvouletou Terezku, za měsíc čekají druhé a bydlí ve dvougeneračním domě, tchýně je vdova a švagrová strašná kráva![]()
![]()
samozřejmě pro rodinu zcela nerozpoznatelný strašně tajný příspěvek
jjj
jo, to mě taky vždycky pobaví - nechci, aby rodina věděla, že jsem to já ![]()
@Chocoloco píše:
Nepouzivam, nikoho zde osobne neznam a nijak tajne informace nesdeluji.Me spis pobavi anonym zakladajici diskuzi typu Pouzivate MW? nebo Poradite pletovou vodu pro mastnou plet?
pobaví a proč? není to jedno? ![]()
@BohunkaP tak kdo má úmysl urážet, tak může urážet i s nově založeným nickem. Myslím, že to není až tak vyjímečné, že jedna osoba má třeba 2-3 účty…
@Lejaa píše:
pobaví a proč? není to jedno?
Protoze nejak nechapu duvod, proc je informace o trech pupincich na brade tak neskutecne intimni a tajna. Tohle je na urovni reseni na ZS.
Chapu anonym v situaci, kdy jde o neveru, problemy v rodine, vychovu ditete, nemoci, finance apod.
@Chocoloco píše:
Protoze nejak nechapu duvod, proc je informace o trech pupincich na brade tak neskutecne intimni a tajna. Tohle je na urovni reseni na ZS.
Chapu anonym v situaci, kdy jde o neveru, problemy v rodine, vychovu ditete, nemoci, finance apod.
No to se nechci tedy nikoho dotknout, ale mě zas přijde na úrovní základní školy řešit, zda má někdo anonym z toho nebo z toho důvodu.
Někde výš jsem i psala, že je mi naprosto volné, zda se někdo ptá na recept na bábovku pod nickem nebo anonymně.
@Lejaa Vidis a ja zase nechapu to, ze to tu nekdo tak sahodlouze resi. Zakladatelka polozila otazku, ja ji odpovedela a nebyt tve reakce, nemam duvod se k tomu vracet.
Ale nazor snad napsat, neanonymne
, muzu, ne?
@Chocoloco píše:
@Lejaa Vidis a ja zase nechapu to, ze to tu nekdo tak sahodlouze resi. Zakladatelka polozila otazku, ja ji odpovedela a nebyt tve reakce, nemam duvod se k tomu vracet.
Ale nazor snad napsat, neanonymne, muzu, ne?
jsi totálně mimo.. ![]()
@Chocoloco píše:
Ale nazor snad napsat, neanonymne, muzu, ne?
myslím, že raději anonymně, co kdyby tě poznala rodina, švagrová sem chodí
![]()
@Nina Filipi píše:
myslím, že raději anonymně, co kdyby tě poznala rodina, švagrová sem chodí![]()
![]()
To vis, celebrita ![]()