Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Elisenika ono je to tak většinou - já HA, stresy jako blázen, 2× chřipku, pilule (snesu jen panadol, takže to jakž takž),ale taky 2 oslavy, alkohol, cigára.. a teď se klepu, bo mi čeká screening a já jen doufám, že mimino bude v cajku ![]()
@terinka4444 týjo, náročný začátek těhotenství…je zvláštní jak si to příroda vybírá ![]()
Elisenika: Ber to jako dar, že to přišlo zrovna v tuto dobu, věřím, že to musí být prvotní šok, ale za chvilku se na to maličké budete moc těšit, uvidíš
A s tou babičkou a dědečkem…ségra otěhotněla po smrti dědečka a já babičky, člověk ale o tom nemůže moc přemýšlet, jinak by se z toho zbláznil ![]()
@Elisenika píše:
@martina.se Jéé, ty jsi těhotná?:-)
jj, nějakým zázrakem jo
a jen doufám, že to bude vše v pohodě
HA jsem zobala až do 8tt ![]()
@Elisenika píše:
@martina.se určitě budekdy tě čeká screening?
6.2. Ale taky to byl šok.. kdo by toto čekal
člověk míní, příroda někdy extra překvapí
teď už si děláme s chlapem srandu, ale ty začáky to byl fakt šok ![]()
@Adriana.R Ano, jsi šikovná
![]()
Já do sebe radši prdnu jeden paralen i v těhotenství, než abych se mučila v bolestech a chodila v noci v mrazech venku
![]()
A zakladatelka nevěděla, že je těhotná
Taktéž nechápu co tím chtěl autor říct.
Zakladatelko- jak je zde psáno, miminko se zatím živí ze žloutkového váčku, takže neměj starosti. Teď už víš, že jsi těhotná a zařídíš se podle toho. Že jsi měla smutné a perné obodobí by také nemělo mít žádný vliv.
![]()
@martina.se mě příroda překvapila pokaždé…ted jsem se jen ujistila, že je opravdu nevyzpytatelná ![]()
@martina.se píše:
6.2. Ale taky to byl šok.. kdo by toto čekalčlověk míní, příroda někdy extra překvapí
teď už si děláme s chlapem srandu, ale ty začáky to byl fakt šok
Jeee, gratuluji, ja jdu na screening 13. Unora ![]()
@Elisenika píše:
@martina.se mě příroda překvapila pokaždé…ted jsem se jen ujistila, že je opravdu nevyzpytatelná
nic není nemožné.. ale neházej flintu do žita.. vše se dá řešit - ty pilule atd.. Nemusí se stát vůbec nic. Na začátku je mimino vyživováno ze žloutkového váčku, takže můžeš brát driáky a nemusí se stát vůbec nic..
však jsou mimča, co přežily i chemoterapie atd.. ono se říká, že pak má dítko tuhý kořínek /když tohle zvládlo/
![]()
@Moňas.p píše:
Jeee, gratuluji, ja jdu na screening 13. Unora
díky.. přeju dobré výsledky ![]()
@martina.se píše:
díky.. přeju dobré výsledky
Diky
snad ano, pri tech nervech, co mam posledni dobou ![]()