Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@fragola nad tvýma metříkama vždy žasnu, ale tenhle nejnovější mě totálně rozsekal
dvojitá gratulace a mohli by to být klučíkové na vyrovnání ![]()
pardon za ot
@luc31 Díky
No, urodilo se nám „toho“ trochu víc, než jsme čekali
To je fuk, co to bude, muž má jasno, že holčičky, tak nevím, jestli mu mám věřit i tentokrát ![]()
Ahoj holky,
s přítelem se o miminko sice nesnažíme, ale v moři vášně-jsme se neudrželi. HA a ani žádnou jinou neberu již přes rok, poslední menstruaci jsem měla 15.1. (obvykle ji mám kolem 20.-25. v měsíci) poslední den menstruace tj. 20.1. do mě partner ejakuloval, stejně tak to bylo 29.1. a naposledy včera 3.2., je šance otěhotnět vysoká? Partner je poměrně starší a už jedno dítě má, mně je 25 let a jsem zdravá (až na menší neduhy). Miminko by nám nevadilo, i když je na něj brzy v rámci zabezpečení. Kdy bych si měla udělat test? Mockrát děkuji za názory.
@monetttka ahoj, tak šance na otěhotnění tady určitě je.. V některých případech se neplánované mimi podaří rychleji než to plánované.. Testík bych si udělala až tak v den kdy bys měla dostat ms, to už by to teoreticky mohlo ukázat a případně bych test po pár dnech udělala znovu.. ![]()