Zrovna teď těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
27.1.14 09:54

@Elisenika ono je to tak většinou - já HA, stresy jako blázen, 2× chřipku, pilule (snesu jen panadol, takže to jakž takž),ale taky 2 oslavy, alkohol, cigára.. a teď se klepu, bo mi čeká screening a já jen doufám, že mimino bude v cajku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
27.1.14 09:56

@martina.se Jéé, ty jsi těhotná?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
27.1.14 09:57

@terinka4444 týjo, náročný začátek těhotenství…je zvláštní jak si to příroda vybírá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 10:00

Elisenika: Ber to jako dar, že to přišlo zrovna v tuto dobu, věřím, že to musí být prvotní šok, ale za chvilku se na to maličké budete moc těšit, uvidíš ;) A s tou babičkou a dědečkem…ségra otěhotněla po smrti dědečka a já babičky, člověk ale o tom nemůže moc přemýšlet, jinak by se z toho zbláznil :hug:

• Citovat
  • Upravit
72725
27.1.14 10:01
@Elisenika píše:
@martina.se Jéé, ty jsi těhotná?:-)

jj, nějakým zázrakem jo :think: a jen doufám, že to bude vše v pohodě :think: HA jsem zobala až do 8tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
27.1.14 10:04

@martina.se určitě bude :hug: kdy tě čeká screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 10:08
@Elisenika píše:
@martina.se určitě bude :hug: kdy tě čeká screening?

6.2. Ale taky to byl šok.. kdo by toto čekal :think: člověk míní, příroda někdy extra překvapí :lol: teď už si děláme s chlapem srandu, ale ty začáky to byl fakt šok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.1.14 10:16

@Elisenika rádo se stalo! Ať jste oba zdraví,! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.1.14 10:35

@Adriana.R Ano, jsi šikovná :roll: :potlesk:
Já do sebe radši prdnu jeden paralen i v těhotenství, než abych se mučila v bolestech a chodila v noci v mrazech venku :nevim: :mrgreen:

A zakladatelka nevěděla, že je těhotná :nevim: Taktéž nechápu co tím chtěl autor říct.

Zakladatelko- jak je zde psáno, miminko se zatím živí ze žloutkového váčku, takže neměj starosti. Teď už víš, že jsi těhotná a zařídíš se podle toho. Že jsi měla smutné a perné obodobí by také nemělo mít žádný vliv.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
27.1.14 10:41

@Nainuva Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
27.1.14 11:04

@martina.se mě příroda překvapila pokaždé…ted jsem se jen ujistila, že je opravdu nevyzpytatelná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
27.1.14 11:07
@martina.se píše:
6.2. Ale taky to byl šok.. kdo by toto čekal :think: člověk míní, příroda někdy extra překvapí :lol: teď už si děláme s chlapem srandu, ale ty začáky to byl fakt šok :think:

Jeee, gratuluji, ja jdu na screening 13. Unora :-)

• Citovat
  • Upravit
72725
27.1.14 11:13
@Elisenika píše:
@martina.se mě příroda překvapila pokaždé…ted jsem se jen ujistila, že je opravdu nevyzpytatelná :-)

nic není nemožné.. ale neházej flintu do žita.. vše se dá řešit - ty pilule atd.. Nemusí se stát vůbec nic. Na začátku je mimino vyživováno ze žloutkového váčku, takže můžeš brát driáky a nemusí se stát vůbec nic.. :think: však jsou mimča, co přežily i chemoterapie atd.. ono se říká, že pak má dítko tuhý kořínek /když tohle zvládlo/ ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 11:14
@Moňas.p píše:
Jeee, gratuluji, ja jdu na screening 13. Unora :-)

díky.. přeju dobré výsledky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
27.1.14 11:49
@martina.se píše:
díky.. přeju dobré výsledky ;)

Diky :-) snad ano, pri tech nervech, co mam posledni dobou :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky