Zrovna teď těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
27.1.14 12:35

@fragola nad tvýma metříkama vždy žasnu, ale tenhle nejnovější mě totálně rozsekal :mrgreen: dvojitá gratulace a mohli by to být klučíkové na vyrovnání :lol:

pardon za ot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.1.14 13:23

@luc31 Díky :kytka: No, urodilo se nám „toho“ trochu víc, než jsme čekali :D To je fuk, co to bude, muž má jasno, že holčičky, tak nevím, jestli mu mám věřit i tentokrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.14 19:02

Ahoj holky,

s přítelem se o miminko sice nesnažíme, ale v moři vášně-jsme se neudrželi. HA a ani žádnou jinou neberu již přes rok, poslední menstruaci jsem měla 15.1. (obvykle ji mám kolem 20.-25. v měsíci) poslední den menstruace tj. 20.1. do mě partner ejakuloval, stejně tak to bylo 29.1. a naposledy včera 3.2., je šance otěhotnět vysoká? Partner je poměrně starší a už jedno dítě má, mně je 25 let a jsem zdravá (až na menší neduhy). Miminko by nám nevadilo, i když je na něj brzy v rámci zabezpečení. Kdy bych si měla udělat test? Mockrát děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.2.14 20:10

@monetttka ahoj, tak šance na otěhotnění tady určitě je.. V některých případech se neplánované mimi podaří rychleji než to plánované.. Testík bych si udělala až tak v den kdy bys měla dostat ms, to už by to teoreticky mohlo ukázat a případně bych test po pár dnech udělala znovu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.14 20:18

Děkuji, to je pravda no, tak uvidíme… :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.2.14 20:46

@monetttka budu držet palečky aby se povedlo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí