Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@petulíína AHoj,ano 2× :/ Tak teď po třetí už bude fakt těžké tomu věřit a radovat se z toho :/ Po druhé jsem se z toho ještě těšila a věřila, že to bude oki.snad to vyjde co nejdřív ![]()
Tak držím moc, moc pěstičky, ať už se to do třetice povede a je to v pořádku. Já taky doufám, že to bude v pohodě, jestli to vyjde. Člověk musí doufat, nic jiného nám asi nezbyde ![]()
Ahoj holky, chtěla bych obnovit tuhle diskuzi, také jsem prodělala zamlklý potrat v sprnu, pracujete už některá na dalším miminku nebo už jste třeba dokonce těhotné? mě ihned po revizi naskočil cyklus, cca dva týdny po jsem měla ovulaci a 27.DC jsem dostala menstruaci, od revize piju v první části cyklu kontryhel, mám za sebou tedy dvě menstruace a blíží se mi plodné dny a chceme se už začít snažit, tak uvidíme, kdy se zadaří, máme doma už ročního chlapečka, ten se nám povedl hned na první snažení a i podruhé jsem otěhotněla hned první měsíc, jen to nedopadlo dobře, snad to tentokrát vyjde
Ahojky! Jsem tu nová a ráda se přidám
Také jsem v srpnu prodělala revizi kvůli ZT. Předtím jsme se snažili sotva měsíc a půl a hned nám to vyšlo. V nemocnici doporučovali další těhotenství po 3 měsících, Moje doktorka řekla, že stačí počkat na 2.MS a můžeme se začít snažit. Tak jsme teda zacali
Cca týden před očekávanou MS mě bolelo v podbříšku a měla jsem divné pocity, že se tam uvnitř něco dějě, jako na začátku prvního těhu. Testovala jsem se 3 dny a na TT viditelný duch, který ale nesílil…po 5 dnech jsem šla na krev, byla negativní a ten den večer přišla MS
Jestli jsem chvíli byla těhu nebo ne jsem přestala řešit a hodila to za hlavu jako by nic… Tento cyklus bylo opět snažení, ale jen 2krát v době ovulace a den po ní…moc velké šance tomu ale nedávám… Příznaky na sobě žádné necítím, MS má přijít cca v neděli, taj zkusím pro jistotu testnout v už pátek, protože odjíždíme na víkend pryč a navíc na oslavu narozenin, tak kdyby níhodou, abych se vyhnula alkoholu
![]()
Taky jsem v srpnu prodělala zamlklý potrat, taky nám bylo řečeno počkat 3 měsíce, no my jsme se začli snažit už minulý cyklus, ale nezadařilo se, ovšem tentokrát to vypadá nadějně, včera jsem byla 24.dc a měla jsem pozitivní test, ždnej duch, prostě jasně a zřetelně viditelná ikdyž slabší druhá čárka, jen menstruaci mám dostat až v pátek nebo v sobotu, takže jsem zvědavá, může se ještě stát cokoliv, uvidíme. Ten pozitivní test jsem měla 9.DPO,zítra se testnu znovu a uvidíme. Píši zatím jako anonym, v rodině to ještě nikdo neví a nechci, aby se to dostalo ven.
Tak to potichounku gratuluji!
Kéž bych na dalším testu viděla to samé… A jak dlouhé máš cykly? Já cca 26 dní (to bude v neděli), tak to chci zkusit v pátek (to budu cca 11.DPO).
Mám cykly dlouhý 27,28 dnů, bylo mi právě divný, že mě všechno hrozně dojímá a vadil mi parfém jedné známé, tak jsem to pak za dva dny zkusila, jinak po té revizi jsem začala pít kontryhleový čaj a brát samozřejmě kyselinu listovou, jinak nic, posílám foto, ve zkutečnosti je to vidět i víc
krásná druhá čárka! A k tomu teprve 9.DPO. Zkus testovat obden a přeju, aby sílila! O víkendu už tam bude určitě tlusťoch
Ja kontryhel piju taky, po revizi mi pomohl se krásně vyčistit. A listovka je samozřejmostí. Snad se brzy taky dočkám…ale bojím se, že to bude dlouho trvat… ![]()
Přeju ti, ať se taky brzo dočkáte, ono asi bude něco pravda na tom, že z potratu tě úplně dostane jedině další těhotenství, podám info, jak to vypadá, jestli se miminko udrželo a pošlu i foto dalšího testu, zkusím zítra nebo v pátek
Děkuju! Moc držím palečky, ať se to vyvíjí, jak má
Určitě dej vědět, v pátek testnu a taky se ozvu…ať už to bude dobrá nebo špatná zpráva ![]()
Dobře, budeme si držet vzájemně palečky a věřit. A jinak k těm příznakům, když jsme počali naše první dítko, tak jsem taky žádný příznaky nepociťovala, ba co víc, měla jsem pocit, že jsem snad ani neovulovala, protože to na sobě poznám a tehdy jsem si žádný ovulační testy nedělala. Tak jsem to ten měsíc vzdala a smířila se, že se nezadařilo, no a výsledku už je přes rok. TAkže nevěs hlavu, na příznaky je stejně většinou brzo
Díky, máš pravdu
Já při mém těhu taky nic nepociťovala…o to větší šok to byl, že se to tenkrát povedlo tak brzo
Držím palečky a budu čekat, až se ozveš.
Tak jsem nabuzena Tvým krásným testem dnes ráno neodolala a zkusila taky. V nic moc jsem nedoufala, ale vyskočilo toto
Doufám, že nám oběma budou čárky sílit…
Tak jsem nabuzena Tvým krásným testem dnes ráno neodolala a zkusila taky. V nic moc jsem nedoufala, ale objevilo se mi toto
Doufám, že nám oběma budou čárky sílit. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.