ZT srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
5.9.12 09:37

@petulíína AHoj,ano 2× :/ Tak teď po třetí už bude fakt těžké tomu věřit a radovat se z toho :/ Po druhé jsem se z toho ještě těšila a věřila, že to bude oki.snad to vyjde co nejdřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
6.9.12 09:30

Tak držím moc, moc pěstičky, ať už se to do třetice povede a je to v pořádku. Já taky doufám, že to bude v pohodě, jestli to vyjde. Člověk musí doufat, nic jiného nám asi nezbyde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.9.12 10:15

Presne tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
20.10.12 19:50

Ahoj holky, chtěla bych obnovit tuhle diskuzi, také jsem prodělala zamlklý potrat v sprnu, pracujete už některá na dalším miminku nebo už jste třeba dokonce těhotné? mě ihned po revizi naskočil cyklus, cca dva týdny po jsem měla ovulaci a 27.DC jsem dostala menstruaci, od revize piju v první části cyklu kontryhel, mám za sebou tedy dvě menstruace a blíží se mi plodné dny a chceme se už začít snažit, tak uvidíme, kdy se zadaří, máme doma už ročního chlapečka, ten se nám povedl hned na první snažení a i podruhé jsem otěhotněla hned první měsíc, jen to nedopadlo dobře, snad to tentokrát vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
28.11.12 11:25

Ahojky! Jsem tu nová a ráda se přidám :mavam: Také jsem v srpnu prodělala revizi kvůli ZT. Předtím jsme se snažili sotva měsíc a půl a hned nám to vyšlo. V nemocnici doporučovali další těhotenství po 3 měsících, Moje doktorka řekla, že stačí počkat na 2.MS a můžeme se začít snažit. Tak jsme teda zacali :lol: Cca týden před očekávanou MS mě bolelo v podbříšku a měla jsem divné pocity, že se tam uvnitř něco dějě, jako na začátku prvního těhu. Testovala jsem se 3 dny a na TT viditelný duch, který ale nesílil…po 5 dnech jsem šla na krev, byla negativní a ten den večer přišla MS :( Jestli jsem chvíli byla těhu nebo ne jsem přestala řešit a hodila to za hlavu jako by nic… Tento cyklus bylo opět snažení, ale jen 2krát v době ovulace a den po ní…moc velké šance tomu ale nedávám… Příznaky na sobě žádné necítím, MS má přijít cca v neděli, taj zkusím pro jistotu testnout v už pátek, protože odjíždíme na víkend pryč a navíc na oslavu narozenin, tak kdyby níhodou, abych se vyhnula alkoholu :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 11:58

Taky jsem v srpnu prodělala zamlklý potrat, taky nám bylo řečeno počkat 3 měsíce, no my jsme se začli snažit už minulý cyklus, ale nezadařilo se, ovšem tentokrát to vypadá nadějně, včera jsem byla 24.dc a měla jsem pozitivní test, ždnej duch, prostě jasně a zřetelně viditelná ikdyž slabší druhá čárka, jen menstruaci mám dostat až v pátek nebo v sobotu, takže jsem zvědavá, může se ještě stát cokoliv, uvidíme. Ten pozitivní test jsem měla 9.DPO,zítra se testnu znovu a uvidíme. Píši zatím jako anonym, v rodině to ještě nikdo neví a nechci, aby se to dostalo ven.

• Citovat
  • Upravit
616
28.11.12 12:06

Tak to potichounku gratuluji! :kytka: :potlesk: Kéž bych na dalším testu viděla to samé… A jak dlouhé máš cykly? Já cca 26 dní (to bude v neděli), tak to chci zkusit v pátek (to budu cca 11.DPO).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 12:25

Mám cykly dlouhý 27,28 dnů, bylo mi právě divný, že mě všechno hrozně dojímá a vadil mi parfém jedné známé, tak jsem to pak za dva dny zkusila, jinak po té revizi jsem začala pít kontryhleový čaj a brát samozřejmě kyselinu listovou, jinak nic, posílám foto, ve zkutečnosti je to vidět i víc

• Citovat
  • Upravit
616
28.11.12 12:41

:potlesk: krásná druhá čárka! A k tomu teprve 9.DPO. Zkus testovat obden a přeju, aby sílila! O víkendu už tam bude určitě tlusťoch :D Ja kontryhel piju taky, po revizi mi pomohl se krásně vyčistit. A listovka je samozřejmostí. Snad se brzy taky dočkám…ale bojím se, že to bude dlouho trvat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 12:44

Přeju ti, ať se taky brzo dočkáte, ono asi bude něco pravda na tom, že z potratu tě úplně dostane jedině další těhotenství, podám info, jak to vypadá, jestli se miminko udrželo a pošlu i foto dalšího testu, zkusím zítra nebo v pátek

• Citovat
  • Upravit
616
28.11.12 12:51

Děkuju! Moc držím palečky, ať se to vyvíjí, jak má :palec: Určitě dej vědět, v pátek testnu a taky se ozvu…ať už to bude dobrá nebo špatná zpráva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 13:01

Dobře, budeme si držet vzájemně palečky a věřit. A jinak k těm příznakům, když jsme počali naše první dítko, tak jsem taky žádný příznaky nepociťovala, ba co víc, měla jsem pocit, že jsem snad ani neovulovala, protože to na sobě poznám a tehdy jsem si žádný ovulační testy nedělala. Tak jsem to ten měsíc vzdala a smířila se, že se nezadařilo, no a výsledku už je přes rok. TAkže nevěs hlavu, na příznaky je stejně většinou brzo

• Citovat
  • Upravit
616
28.11.12 13:48

Díky, máš pravdu :palec: Já při mém těhu taky nic nepociťovala…o to větší šok to byl, že se to tenkrát povedlo tak brzo :lol: Držím palečky a budu čekat, až se ozveš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
29.11.12 08:34

Tak jsem nabuzena Tvým krásným testem dnes ráno neodolala a zkusila taky. V nic moc jsem nedoufala, ale vyskočilo toto :think: Doufám, že nám oběma budou čárky sílit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
29.11.12 08:36

Tak jsem nabuzena Tvým krásným testem dnes ráno neodolala a zkusila taky. V nic moc jsem nedoufala, ale objevilo se mi toto :think: Doufám, že nám oběma budou čárky sílit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty