Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucik-sobik uvidíš příště to vyjde papej již před těhu ten Femibion a je ![]()
Tak už mám po revizi, ráno jsem začla krvácet, nebylo srdíčko :/ Tak snad to vyjde do třetice ![]()
Ahojky holky, už skoro hodinu pátrám kde se poradit, či zeptat nebo něco vyčíst, ale zatím nějak marně, třeba tu má někdo z vás zkušenosti. Potratila jsem ted začátkem dubna v 9týdnu-zastavil se vývoj, joo psychyka špatná však to znáte, ale neztrácet neději holky!!!opět jsem v tom, ale nechci nic zakřiknout, bojím se.na hematologii mi zjistili mutaci heterozy.no a doktor mě postavil před hroznou věc, prý mám dvě možnosti bud nebudem delat nic a dobře to dopadne a nebo si budu píchat injekce nejspíš fraxiparine, ale jak mám vědět co bude lepší???jsme z toho s manželel paf nevíme si rady jestli ano či ne???nemáte někod zkušenosti poradte prosííííím, moc prosíííím. díky a držím všem palce at se to vše povede ![]()
@dejna26dejna píše:
Ahojky holky, už skoro hodinu pátrám kde se poradit, či zeptat nebo něco vyčíst, ale zatím nějak marně, třeba tu má někdo z vás zkušenosti. Potratila jsem ted začátkem dubna v 9týdnu-zastavil se vývoj, joo psychyka špatná však to znáte, ale neztrácet neději holky!!!opět jsem v tom, ale nechci nic zakřiknout, bojím se.na hematologii mi zjistili mutaci heterozy.no a doktor mě postavil před hroznou věc, prý mám dvě možnosti bud nebudem delat nic a dobře to dopadne a nebo si budu píchat injekce nejspíš fraxiparine, ale jak mám vědět co bude lepší???jsme z toho s manželel paf nevíme si rady jestli ano či ne???nemáte někod zkušenosti poradte prosííííím, moc prosíííím. díky a držím všem palce at se to vše povede
Jednoznačně píchat, protože pokud ti nepomůže tak ti neublíží. Tohle mě řekla přímo primářka hematologie a opravdu buď ráda za to, že si píchat můžeš, protože leckomu řeknou, že si prostě píchat nebudou, že tohle se neřeší.
Držím palce-já píchla a vše je o. k. ![]()
@dejna26dejna píše:
Ahojky holky, už skoro hodinu pátrám kde se poradit, či zeptat nebo něco vyčíst, ale zatím nějak marně, třeba tu má někdo z vás zkušenosti. Potratila jsem ted začátkem dubna v 9týdnu-zastavil se vývoj, joo psychyka špatná však to znáte, ale neztrácet neději holky!!!opět jsem v tom, ale nechci nic zakřiknout, bojím se.na hematologii mi zjistili mutaci heterozy.no a doktor mě postavil před hroznou věc, prý mám dvě možnosti bud nebudem delat nic a dobře to dopadne a nebo si budu píchat injekce nejspíš fraxiparine, ale jak mám vědět co bude lepší???jsme z toho s manželel paf nevíme si rady jestli ano či ne???nemáte někod zkušenosti poradte prosííííím, moc prosíííím. díky a držím všem palce at se to vše povede
přikláním se k marii určitě nečekat píchat injekce za to miminko stojí nebo chceš riskovat další revizi?
Moc díky za rady, já byla pro píchaní, ale manžel jsi nebyl jistej, bojí se, takže vaše rady mi pomužou pro něj a já jsem taky klidnější že mé rozhodnutí bude dobré. moc a moc vám děkuju
jste zlatý
@dejna26dejna píše:
Moc díky za rady, já byla pro píchaní, ale manžel jsi nebyl jistej, bojí se, takže vaše rady mi pomužou pro něj a já jsem taky klidnější že mé rozhodnutí bude dobré. moc a moc vám děkujujste zlatý
Děláš dobře, jde o to, že ten fraxiparin, jen ředí krev a kdyby se náhodou udělal pucek v nějaké cévce, tak ho pěkně rozpustí a miminko budeš i nadále vyživovat.
Určitě teď vše dobře dopadne
Ahojky, taky se přikláním k holkám. 18.8.12 jsem také potratila v 9tt přestal se mi mimísek vyvýjet a potrat byl samovolný. Myslím, že pro zdravé miminko bysme měly udělat ledaco! Drž se!
Ahojky holky, mám takový problém jak jsem psala 17.8. mi dr. řekla že vývoj je zastaven to jsem byla v 9+3tt a hned 18.8. jsem začala krvácet a samovolně potratila. Když jsem šla v úterý 21.8. na KO řekla že je vše ok a nic tam nezůstalo. Dneska to je cca 11dní co krvácím ale ne moc a nepravidelně. Není to nějak dlouho??? Docela jsem toho nervózní.
@lucik-sobik
Být tebou tak si určitě zavolám doktorce.Jako asi se čistíš, ale náhoda je vůl, mohlo tam něco zůstat ![]()
Ahoj, já jsem taky potratila… teprve 5+3, krvácela jsem a poté špinila celkem 9 dní… ale silou to bylo jako normální MS… takže si myslím, že 11 dní v 10. týdnu je OK, přece jenom se toho musí vyčistit víc…
Ahoj holky, děkuji za info, tak teprve dneska ze mě vypadl celý váček, tak snad přestanu krvácet. Každopádně jsem objednaná na KO v úterý.
jezinka86: toho potratu mi je líto, drž se. ![]()
Ahojte holky, jsem tu nová, tak doufám, že mě mezi sebe přijmete
Já mám tuhle špatnou zkušenost bohužel taky za sebou, na revizi jsem byla 16.srpna před 14dny a hrozně to bolí, ale to každá tady znáte:( Dnes jsem šla po 14dnech poprvé na kontrolu, strašně jsem se bála, ale nebylo čeho, doktor říkal, že jsem naprosto v pořádku, děloha čistá, jako bych na žádné revizi nebyla a řekl mi když jsem odcházela, že doufá, že za 14dní přijdu znovu těhotná, že dnes už můžeme pracovat na miminku
tak si představte jak jsem koukala, že už tak brzo máme povolení, že prej nemusíme čekat, že když otěhotním hned nebo až za 3měsíce, je to prej jedno, že na další průběh těhotenství to vůbec nemá vliv..a když je vše v pořádku tak není žádný dvod čekat. Mám brát Femibion 800 a chovat se úplně normálně že se nic nestalo, žádný šestinedělí dodržovat nemusím
Ahoj, vítám tě tady mezi námy. Je mi jasné, že bysme všechny holky co jsme tady, chtěly být úplně v jiné diskuzi, ale TAKY BUDEME ![]()
No tak vidíš? to je super, tak hezky domů a pěkně se tulit ![]()
Dr. má pravdu, na co odkládat, pokud je tělo připravené na další těhu, tak není problém.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.