ZT srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
2.1.13 11:35

Ahoj, dopadli jsme výborně, malej se má k světu, minule vypadal mladší o dva dny, tentokrát už o dva dny starší než podle menstruace, tak mi zatím spadl kámen ze srdce a doufejme, že to takhle krásně půjde až k porodu. A jak jinak ti je? mě bývá každý den zle, pomáhá mi, když přes noc spím aspoň deset hodin, jinak je to fakt znát, dneska si zkusím koupit zázvorový lízátka proti nevolnostem, uvidíme, jestli to zabere. Jinak už nepíšu jako anonym a posílám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
2.1.13 11:44

No krása!!! :potlesk: Mně taky není moc dobře, ale naštěstí ne :poblion: Dle dr. to může být i tím Utrogestanem. Únava je stále hrozná, tak se válím, kdy můžu :lol: Lízátka prý docela pomáhají. Na 22.1. mě objednala na krev a genetiku. Kdy jdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.1.13 11:51

Na krev jdu 18.,budou mi brát i krev na vady a pak se objednám do Budějovic na genetiku na ultrazvuk, tady se to dělá trochu jinak než jsem byla zvyklá, když jsem čekala našeho Lukáška, tak jsme bydleli ještě v Brně, tak jsem všechna vyšetření podstoupila ještě tam a tam na té genetice brali i krev i ten ultrazvuk mi dělali a byl teda trochu obsáhlejší, tak jsem zvědavá, ale prý jsou tady dobří. Jinak k doktorovi jdu na kontrolu 29.U malýho mě bylo zle do toho 4. měsíce, pak už pohoda a měla jsem i dost energie, zhoršilo se to zse až v tom 2.trimestru, kdy už je velký břicho. Jsem zvědavá, jak ho budu zvládat v červenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
2.1.13 11:57

Nápodobně, já navíc s pupkem 2krát větším :lol: Sice budou vedra, ale zase to bude jednodušší s oblečením ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.1.13 12:03

To jo, oblíkneme šaty a hotovo, malýho jsem rodila v říjnu, byly ještě tepla, tak jsem to taky zvládla, bez výměny šatníku, ochladilo se, jak jsem se vrátila z pordnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
23.1.13 10:39

@Verunka.T Ahojky! Tak jak se vám daří? Doufám, že je vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.1.13 10:48

Ahoj, zrovna ráno jsem na tebe mysela, jestli je všechno v pořádku. Jo jo, nám se daří dobře, snad i ty nevolnosti už polevují a vrací se mi aspoň částečně energie, ikdyž jsem teprve ve 12. týdnu, tak už jde na mě poznat, že jsem těhotná, tak jsem zvědavá, jak moc velký budu mít pupík na konci :-).V pátek jsem byla u doktora na krev na vady a příští týden v úterý k němu jdu na kontrolu a 1. v pátek na ultrazvuk na genetiku do Budějovic, snad bude všechno v pořádku. A co ty, jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
23.1.13 11:15

@Verunka.T Tak to jsem ráda, že je vše, jak má být :) Já jsem teď 11.týden, takže máš malinko náskok. My byli na kontrole včera a taky se zdá všechno v pořádku, tak jsme vyfasovali průkazku, byla jsem na genetice na odběru krve pro NT screening a 7.2. jsem objednaná na ultrazvuk. Takže se modlíme, aby nám pak řekli, že je vše ok. Jinak pořád beru Utrogestan, takže únava nějak nechce polevit, ale v tomhle počasí mi to ani zas tak nevadí. Na jaře už bude líp ;) Bříško se mi už taky pěkně rýsuje :palec: Držím palečky, abyste na vyšetření dopadli co nejlépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.1.13 14:22

To se nediv, že jsi pořád unavená, vždyť v sobě živíš dva malý človíčky, užívej si a odpočívej dokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
30.1.13 11:49

Ahoj, tak hlásím, že včerejší kontrola dopadla skvěle, odběry na vady jsou v pořádku, prcek se má čile k světu, na ultrazvuku sebou pěkně mrskal a mával ručičkama, v pátek nás čeká ultrazvuk šíjového projasnění a doufám, že nám ukáže, jestli je to holka nebo kluk, už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
30.1.13 16:12

Jedním slovem krása! :hug:
Moc gratuluji a držím palce, ať to v pátek dopadne stejně dobře! Nás to čeká příští čtvrtek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.2.13 11:07

Tak včerejší ultrazvuk na genetice dopadl výborně, všechno je v pořádku a čekáme holčičku :-),držím ti palce, ať ti taky všechno dopadne výborně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
2.2.13 16:36

Tak to mám velikou radost i za tebe a gratuluji k holčičce! :potlesk:
To už poznají takhle brzo? A půjdeš za měsíc i na krevni tripple testy nebo je vynecháš? Já se čtvrtka snad nedočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.2.13 17:46

No na triple testy jsem nechtěla, ale prý se to pak nějak kompletuje s těmahle testama, tak na ně prostě půjdu, ale pokud by dopadly špatně, tak to nebudu brát tragicky.Tak držím pěsti na čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
7.2.13 15:29

Ahoj Verunko. Tak palce jsi držela asi opravdu poctivě, screening nám vyšel taky negativní a mimča se zdají v pořádku :pankac: Jen na to pohlaví si budeme muset počkat, pan doktor ještě nic moc neviděl. Ale nevadí, hlavně že jsou miminka ok :D Přidávám foto, ale Áčko se nám nechtělo moc ukázat, takže si nechalo vyfotit jen záda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty