Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No ještě není taková jak ta kontrolní čárka, ale i tak je to výborný, test zopakuju teda o víkendu a zase podám info, držím ti palečky, aby ti taky čárka sílila
a pak se kdyžtak můžeme pomalu přesouvat do nějaké skupiny těhotných
Ahoj zpřízněná dušičko ![]()
Tak hlásím pokus č.2 z dnešního rána (11.DPO). Čárka mi sílí stejně jako Tobě
![]()
Ahoj
,mírně??je to krásná čárka
,já zopakuju zítra nebo v neděli, ale pochybuju, že když si dneska test koupím, že to vydržím do neděle ![]()
Já jsem na tohle taky hrozná… vždycky si říkám, že to vydržím a pak stejně podlehnu
Je to holt silnější než my ![]()
Já jedu dnes na víkend pryč, takže čárku ověřím až v neděli večer, až se vrátíme. V pondělí poreferuji ![]()
Ahojda! Tak hlásím pokus č.3, čárka opět zesílila
Testovala jsem v neděli odpoledne v den očekávané MS (13.DPO), mrška naštěstí nedorazila ![]()
A jak jsi dopadla ty? Doufám, že máš stejně dobré zprávy…
Ahoj, no krása
,já jsem si test dělala v sobotu a čárka taky trochu zesílila, dneska si koupím další testy a zítra ráno nedbo ještě možná dneska odpoledne test zkontroluju a uvidíme, kdy se chystáš k doktorovi? já až po vánocích, mám strach tam chodit dřív
Tak to já bych tak dlouho čekat nevydržela. Navíc mi doktorka řekla, že až se mi podaří otěhotnět, mám se přijít ukázat už týden po vynechání MS. Takže se chystám příští týden. Nevydržela bych tu nejistotu, jestli je tam vše, jak má být, a navíc o Vánocích
Ještě k tomu dojíždím přes 100km vlakem do práce, tak by mě asi stejně nechala doma, proto chci jít co nejdřív. Zůstala bych doma alespoň na ty kritické 3 měsíce přes zimu, nechci riskovat nějaký bacil z vlaku nebo uklouznutí na námraze
To mi za to nestojí. Chci udělat vše pro to, aby to tentokrát dopadlo dobře. Pokud by bylo vše ok, do práce bych se vrátila na jaře ![]()
Posílám všechny testy zatím, myslím, že mi za ty poslední dva dny ta čárka moc nezesílala, ty máš tu poslední o moc hezčí, tak nevím
Já mám právě strach, že když tam půjdu takhle brzy, tak mi zase řekne, že to vypadá mladší a já se už snad složím, mám fakt hroznej strach, taky chci udělat všechno pro to, aby bylo všechno v pořádku a tentokrát to vyšlo, ale obávám se, že to můžeme ovlivnit jen z části a to mě štve, kolik ženských donosí zdraví dítě a vůbec ho nechtějí
Svatá pravda! Taky mě tahle nespravedlnost strašně štve
Ale pokud by s mimi mělo být něco špatně, raději si to vyslechnu co nejdřív a budu počítat s nejhorším, než abych žila další týdny v naději a pak se stejně dozvěděla špatné zprávy
S tvým testíkem si starosti nedělej, je vidět, že čárka sílí už z dálky
A to je nejdůležitější
Hlavně se nenervuj a nepřipouštěj si negativní myšlenky, tím bys miminku ublížila nejvíc.
Já vím, že tomu, aby se to neopakovalo, nemůžu moc zabránit, a kdyby náhodou, chci vědět, že jsem pro to udělala všechno…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj
,no vidíš, gratuluju, já jsem dneska test opakovala a taky dobrý, čárka pěkně sílí, ale menstruace měla přijít až zítra nebo v sobotu, takže ještě nejásám, ale doufám