Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mám doma už jen 2 Mamatesty, tak už snad nakupovat nebudu
Ještě pro klid duše testnu naposled v neděli před prohlídkou a pokud mi doktorka řekne, že je vše tak, jak má být, už na ně nešáhnu ![]()
A jak se dnes cítíš? Já stále normálně, jako by se nic nedělo. Jen když jsem vstávala od stolu, udělala jsem to trochu prudčeji a tak hrozně mě píchlo napravo v podbřišku, že mě to až předklonilo. Tak nevím, co to mohlo být
Bojím se už každé maličkosti… ![]()
Cítím se dobře, jen unavená, a poslední dny mě pořád bolí hlava, neboj, to je normální, bolívá hlavně v pravo, to jsou vazy a tak, jak se všechmo roztahuje.Dala jsem dítko spát, tak se jdu taky natáhnout ![]()
Snad máš pravdu. Tak držím palce a v pondělí se ozvi, jak jsi dopadla u dr. ![]()
Ahojky. Tak jsem zpět od doktora a těhotenství je potvrzeno
Preventivně nasazen Utrogestan a na UTZ byly vidět 2 gestační váčky
Ještě teď ze z toho nemůžu vzpamatovat…
Kontrola za týden, kde se uvidí, jak se to vyvíjí…
A jak jsi dopadla ty?
No ty bláho, tak dvojčátka jo?
,gratulovat ti moc nebudu, ne žebych ti to nepřála, ale raděj napíšu, buď na sebe opatrná, no já jdu k doktorovi až odpoledne, dneska je tam do půl šesté, takže je to fajn, to už je manžel z práce doma a pohlídá malýho, tak na sebe dávej hlavně pozor.No teď je prý celkem dost dvojčátek, tak doufám, že taky třeba nerozšířím řady, když jsem měla test pozitivní už 4 dny před, ikdyž lepší dva než aby to zase špatně dopadlo ![]()
Díky za povzbuzení, máš pravdu. Ale bylo by to hodně náročné
Doktorka říkala, že to takhle brzo vůbec nic neznamená, že se to ještě všechno může vyvinout úplně jinak. Za týden mám přijít znovu a uvidí se. Ale říkala, že to už tušila, když jsem jí řekla, jak brzo jsem měla pozitivní TT
Tak abys nepřišla se stejnou novinkou
Myslela jsem, že dvojčátka jsou teď spíš záležitostí umělého oplodnění…ale zas na druhou stranu přítel je z dvojčat
Budu se těšit na tvou zprávu a držím palce.
No jestli je přítel z dovjčat, tak jste měli vyšší šanci, že se Vám to taky zadaří, znám pár, kde jsou z dvojčat oba dva, ona i on, to jsem na ně zvědavá, kolikaterčata budou jednou mít
,tak zatím, večer se ozvu
Tak miminko je v pořádku, je zabydlený tam kde má být a podle ultrazvuku je stáří jen o dva dny mladší než podle poslední menstruace, vím, že nemáme vyhráno, ale zatím jsem šťastná jako blecha
Gratuluji! Krásná fotečka a moc ti přeju, ať je vše už v naprostém pořádku ![]()
To já tobě taky přeju a dej vědět, jak jsi dopadla na kontrole příští týden, já jdu až po novým roce
Ahojky! Dnes jsme byli na další kontrole a obě miminka se zatím drží a rostou stejně rychle. Dle měření jsme 5+5 a 5+3, na srdíčka je ještě brzy. Takže si užijeme Vánoce a hned po Novém roce máme přijít na další UTZ a pro neschopenku. To už snad budou
vidět. Jinak polehávám, ta únava je hrozná
Navíc jsem chytla od přítele kašel, tak užívám Stodal sirup a doufám, že ten bacil miminkám nějak neublíží
Krásné svátky přeji!
No ahoj, to je dobře, že jsou miminka v pořádku, já jdu na kontrolu až na Silvestra nebo po Novým roce, uvidíme, včera večer jsem už zvracela, celý den jsem nepoužitelná, ta únava je strašná, nepamatuju se, žebych byla tak uanvená, když jsem čekala našeho syna, jinak to má průběh stejnej, co se týče těch nevolností od odpoledne, pak se k tomu přidalo i to večerní zvracení, tak třeba to aspoň bude tentokrát v pořádku. Já jsem byla akorát minulý čtvrtek na odběru, měla jsem hcg 23000,půjdu ještě zítra, snad to poroste jak má. Jinak si myslím, že se nemusíš bát, že by ten bacil miminkům ublížil, já jsem si taky u syna prošla nemocema, mě na kašel a bolení v krku pomohl Septisol, jsou to tabletky na cucání a brala jsem i cucací vitamín C se zinkem, myslím, že byl od toho GS.Co vím, tak ten Stodal je homeopatikum, ne? a to je v pohodě. Tak odpočívej a hezký vánoce
Zdravíme
Tak jak jsi dopadla na kontrole? Já byla u dr. dnes a hlásím
Jen jedno miminko je o něco menší, tak musíme čekat, zda toho druhého dožene…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Krása
koukám, že se obě staráme o tržby lékárníků