Ztracené školkové děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
23.6.17 19:04
@mroe píše:
No, musela jsem si nektere nazvy a pouzita slova v popiscich naplne a fungovani skolky vygooglit - vzhedem k tomu, ze si nemyslim, ze jsem uplne hloupa, sazim na to prvni. Krasne to vypada, kdzy se to zaobali do neobvyklych a cizich slov, i kdyz se to da napsat i normalne srozumitelne.Ale treba se pletu a je to skolka velmi vzdelanych lidi pro velmi vzdelane rodice a jejich nadane deti. Nebo jsem proste jen predpojata.

nevím, nic jsem si negooglila. Spíš jsem jen chtěla podotknout, že rodičům šlo třeba jen o zábavu těch dětí, ne o nějaké pózy, aby byli jako in eko bio… Ale nezkoumala jsem to víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.6.17 19:04

Tomáš Klus se netají tím, že je zastáncem přirozeného způsobu výchovy. Jak již dříve předesílal, nemá v úmyslu svým dětem nic zakazovat nebo jim cokoliv vnucovat. Josefínka navštěvovala od dětství lesní školku a v úterý nastoupila do centra Montessori. V čem se liší od běžné školky pro obyčejné smrtelníky?

aha

a no tak jo, no

:nevim:

mým harantům zakazovat již od mala bylo nutno mnohé, a trend pokračuje i nadále

ale je možný že někdo má nadpřirozené dítě, které nepotřebuje hranice, zákazy ani příkazy…kdo ví

vono taky…mít hodnou opatrnou holčičku… a nebo raubíře který od božího rána ohrožuje sebe i svého mini sourozence na životě…joooo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.6.17 19:07

@belladonna

no a nebo neměli šanci na místo v běžné školce a nezbylo jim než si draze až předraženě platit…i to se děje

na druhé straně…mám známou…do 30 hulila, chlastala první ligu, kouřila…střídala chlapy…pak po 30 konečně zahození HA a najednou náramně eko, bio, vegan, doma drhne na stavu nějaké trávy nebo seno nebo co a vyrábí si pralátku a z ní prařízy na doma…aby v pondělí nastartovala SUV a jela do Prahéééé do kanclu a dítě cestou vrzla do ekoškolky…hm…

už sem asi stará a některý zkratky nestíhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
23.6.17 19:17

Díky, BOrrealis, ty záříš!!! Já se tak zasmála…taky jsem jako dítě běhala po lese na volno, ale ne nahatá, jen občas a rodiče za to neplatili nic.
Jdu se zahrabat, i když každý den se na stáří dozvím něco novýho, co jsem dřív dělala špatně, naposledy to bylo, jaké hry stáhnout do mobilu pro 17 měsíční mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
23.6.17 19:18

Drhne na stavu - to jako že drhá - tj. tká na tkalcovském stavu? nebo nějak drhne ovoce na šťávu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.17 19:19

No je to katastrofa (clanek si jdu teprve precist).
My byli dnes na prochazce vsechny tridy ve skole. Me dali supl za kolegyni. Mela jsem cas precist jen nadpis clanku, kdyz sedeli a svacili, nic vic.
Pak jsem akorat furt dokola prepocitavala mi pridelene decka, jestli mi nahodou nekdo nechybi.
Na ty male skolkare, by melo byt vic lidi, ale tady je to nerealne, kdo by je zaplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
23.6.17 19:21
@Borrealis píše:
aaa jasně, určitě nemusí…jsem si vzpoměla mimoděk na Kluse a na ty jeho trapné hry na „guru“ a pozerství, ale nepochybuji o tom že tam dá dítě i normální člověk…nepozér, jasněěě

ale jestli se pletu a on má dítě v neeko a nebio školce, beru hned zpět všechno :mrgreen:

/ už je to takové klišé, sorry /

Nezajímám se o Kluse. Podle mě o pozérství jít nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.6.17 19:21

@Poustevnice

anooo drhááá
díky!!

/ nejsem rodilá Češka, spisovně česky mě nikdy nikdo neučil, ani škola, pouze život a odposlech /

znamenám si, mě se to zdálo divný, věru

když vono jí to u toho drhání občas drhne, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.6.17 19:24

Unás se to taky stalo..
Učitelky šly na procházku a předškolák, vyložene naschvál jak procházeli okolo nějakých keří tak skočil do keře.. Předtím měly učitelky spočítané, prostě šly..
Nevím, proč třea kamarád něco neřekl, možná se děti domluvily :mrgreen: ale přišly do školy a dítě nikde.. Do keřu skočilo u školky, což v tom okamžiku nevěděly. Tak dvě hned začaly běhat okolo školy, kousek trasu, hřiště, kluk schovaný v keří a když byl klid, tak šel k babičce, co bydlela kousek v panelácích- asi 2 min chůze..
Nevím, přesně jak to bylo, ale dšcko se schovalo pod postel, tkaže i ta babička nevěděla.. toto přsně nevím, ale fakt síla jako
Sama učitleka nám to říkala, na schůzce, že mám edoma i dětem říct, že opravdu nemají nic vymýšlet, co s emůže stát- cizí člověk, nebo srazit auto atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
23.6.17 19:24
@Poustevnice píše:
Matky mohly jednoduše myslet na děti…no comment…
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
23.6.17 19:27

A ty, co nechtějí, aby jim děti lítali nahatý po lese, ta na „děti jednoduše nemysleli“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
23.6.17 19:40

@Borrealis to je fakt ale myslim, ze ty soukromý MŠ nejsou, tak natřískaný no v Praze možná jo, aby si museli vybirat eko :lol: :lol:
Jinak tenhle prerod od naprosto znebio ne eko cloveka v nejvic top bio a eko to vidim minimalne u 3 mamin v okoli a musim se fakt smát když si vzpomenu jak předtím žily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35444
23.6.17 19:46
@Samuše píše:
@Borrealis to je fakt ale myslim, ze ty soukromý MŠ nejsou, tak natřískaný no v Praze možná jo, aby si museli vybirat eko :lol: :lol:
Jinak tenhle prerod od naprosto znebio ne eko cloveka v nejvic top bio a eko to vidim minimalne u 3 mamin v okoli a musim se fakt smát když si vzpomenu jak předtím žily..

Tak ono to mozna zas tak divne neni, kdyz si clovek uvedomi, ze je to do jiste miry take extremismus, proste od plotu k plotu, z extremu do extremu… zit normalne v prumeru s pouzitim zdraveho rozumu neni zrejme zajimave a moderni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.17 19:52
@Doe_Jane píše:
Poslední dobou jsou takové skandály jen v těch soukromých školkách (tragédie v montesori atd.) no ono když si někdy čtu, co to tam učí za učitelky, se nedivím

Mi se montesori prvky libi behem bezneho rezimu v bezne skolce, skole jen takova vsuvka pro ty deti. Ale ciste do skolky, skoly, kde se jede podle tech aleternativ a nebo soukrome bych nikdy sve deti nedala. Presne duvod, protoze jim neduveruji. Ale dnes je moderni vyuzivat alternativy, to si musi kazdy zvazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
23.6.17 19:54

Že jo? je to teď jako rozpohybované kyvadlo…max. do leva a šup na druhou stranu, co to dá!!! Párek k večeři?! - totálně posr…zdravotní stav a štíhlá linie do konce života. Nedej, bohové kousek čokošky…ale vajíčka - ty už můůůůůžemmm!!! vědci nám je nedávno „povolili“…brzy dojde milosti i sádlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová