Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://www.novinky.cz/…citelky.html
docela by mě zajímalo, jak se tohle vlastně může stát…
U nás ve městě se to stalo taky, nedávno, holka se našla pěkně daleko… normálně bych těm učitelkám dala po čuni, člověk jim věří, svěří jim své dítě a ony nejsou schopné zajistit bezpečí
@boball píše:
Tak hlavně je divné, učitelky neví, ani kdo se jim ztratil?
to prý ředitelka vyvrátila, zas pokud to byly nějaké zbytky, spojené třídy, tak dejme tomu no…
Ta školka je nějaká zvláštní. Nemá žádnou budovu, nic. Celé dny lozí s dětmi po parku. Chápu, že existují lesní školky, ale i ty mají většinou nějaké zázemí (dřevostavbu se suchým záchodem).
Mě přijde i divné, že vůbec lze z nějaké školky jen tak odejít, u nás jsou dveře kódované.
Ta školka je nějaká eko
motat se po lese nahatý a bos je plně eko, tak halt plní to, za co rodiče kasírují, no
Témata : Praha, biomatky, ekoškolka, Klus, pozérství, znuděný blahobyt
@Mufina píše:
Mě přijde i divné, že vůbec lze z nějaké školky jen tak odejít, u nás jsou dveře kódované.
kde nemaj žádné dveře, nemaj co kódovat
kódovaní je neeko
/ ekoškolka, boho styl, boha jeho /
@Doe_Jane píše:
to prý ředitelka vyvrátila, zas pokud to byly nějaké zbytky, spojené třídy, tak dejme tomu no…
Dobře, ale u nás se taky spojují školky dohromady a každá paní učitelka ví, jak se můj syn jmenuje. Nicméně, nebydlíme v Praze i když dětí je tu taky dost, tak nevím ![]()
@Bábrdl píše:
Ta školka je nějaká zvláštní. Nemá žádnou budovu, nic. Celé dny lozí s dětmi po parku. Chápu, že existují lesní školky, ale i ty mají většinou nějaké zázemí (dřevostavbu se suchým záchodem).
A v zimním období dělají co? ![]()
Poslední dobou jsou takové skandály jen v těch soukromých školkách (tragédie v montesori atd.) no ono když si někdy čtu, co to tam učí za učitelky, se nedivím
@boball píše:
Dobře, ale u nás se taky spojují školky dohromady a každá paní učitelka ví, jak se můj syn jmenuje. Nicméně, nebydlíme v Praze i když dětí je tu taky dost, tak nevím
taky nevím, je to divné
@boball píše:
A v zimním období dělají co?
Hibernují jako medvědi? ![]()