Zuby moudrosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
24.4.13 11:58
@111Zuzka111 píše:
Roste mi zub moudrosti boli to jak krava dela se mi se strany boule na dasni a do toho mam nejak zalehle ucho a boli taky…Nejaka rada pomoc??? Dekuji moc :,(

Pokud to neustoupí, tak zubař. Já tohle měla X let - ale bolelo to třeba týden a pak byl na půl roku pokoj, až donedávna. Lezly mi obě spodní, levá šla bez problémů, pravá dělala paseku. Šílenou bouli na dásni, bolest ucha, celé čelisti, já do toho těhotná… chodila jsem dva měsíce k zubaři, protože tam byl zánět, tak se to muselo drénovat a počkat, až odezní a nakonec mi tu dáseň nastřihl a je pokoj. Osma ještě stále venku není, ale tím nastřihnutím se jí tam udělal větší prostor a víc se odkryla a je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.2.14 22:22

Ahoj holky, potřebuji radu!! Už rok a půl mi po etapách rostla 8čka, ale nebolela. Až teď, ale zato pořádně! :cert: Už je to čtvrtý den, co mě začal bolet (je prořezaný, takže nejde o to, že by se mi dásně prořezávaly) a mám pocit, že je to horší a horší. Od včerejška ani pusu nemůžu otevřít, hrozně mě bolí čelist. Je možné, že i když zub roste nahoře, bolí mě od toho i spodní čelist, krk, kloub a dásně kolem nového zubu? Na myšlenku, jestli tam nemám zánět, jsem si koupila Tantum verde, ale nepomáhá to :,( Vzala jsem si i Nalgesin s, ale na tu bolest to taky nepomáhá. K zubařce se nedostanu dřív jak za dva týdny, nevíte, jak tu bolest překonat?? Nebo jak dlouho to může bolet, pokud to způsobuje růst?
K zubařce se normálně nebojím, ale představa, jak mi trhá zub s pevnými kořeny, brrr… Tohohle se děsím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.2.14 22:30

Valetol je dobry na zuby. Ale sila to je

• Citovat
  • Upravit
3265
11.2.14 22:34

Mi pomáhalo kloktat tea tree oil zředěný s vodou v místě bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.2.14 23:44

Já jedla ibalginy, a za 14 dní jsem jela na pohotovost.. no také jsem se trhání děsila.. Samozřejmě jsem to měla umrtvené takže jsem cítila pouze takové to cukání. Takže jak budeš mít možnost tak si to nech hned vytrhnout.. Potom jen pozor na zánět, to je ještě horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
11.2.14 23:49

@Petule030 he, řěším teď to samé. už měsíc se mi prožezává, někdy o ni nevím někdy taky bolí. Mám odřenou dáseň. já teda na radu lekářky čistím peroxidem, to tu dáseň stáhne a myslím že to zabírá, i když na velkou bolest teda nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.2.14 09:44

@LadyLama Tak já doufám, že se mi ten zub nějak umoudří a přestane to bolet, protože si ani prohlídku u lékaře neumím představit. Nemůžu otevřít moc pusu, když ji sama otevřu (mám pocit že naplno, víc už to nejde) a v zrcadle tam mám jen škvírku, ani ne na 2 prsty :? Zkoušela jsem to silou s pomocí rukou otevřít, no bolí to jak čert :cert: Nejhorší muka zažívám při jídle, to si nabírám malinkaté sousta a páčím to do sebe, jak to jen jde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
12.2.14 09:47

Zuby-pohroma huby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.2.14 09:54

@gabča 36 Tak v mém případě je pohroma huby také čelist, ten,,pant", namožený krk,… :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
12.2.14 09:58

@Petule030 noo chuděro, mě zuby moudrosti nevylezly, a snad už ani nepolezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
17.11.14 20:15

Dobrý večer holky, už dva dny mě bolí zuby, no, nemůžu přesně identifikovat které, ale bolest jde spíš ze strany, kde ještě nemám vylezlou osmičku. (Ostatní už mám vylezlé, bez problému)… Původně jsem si myslela, že mám zánět pod nějakou plombou, ale to bych asi poznala který zub bolí a navíc jsem byla nedávno na prevenci s kompl. RTG. Bolí mě i ucho. Máte s tím některá takovouto zkušenost? :oops: že by to bylo od té osmičky?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
17.11.14 20:19

Ano me zacalo bolet nejdriv ucho a pak krk.. Jenze me rostly uplne do tvare. Vyrezavali je pak ma stomatochirurgii. Nechci strasit, na tom utz by to bylo videt. Takze ano je to vsechno propojene akuze to byt od zubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
17.11.14 20:26

@Sibyla0 v krku me škrábe už dva dny myslela sem že angína, no na hygiene mi ted řekla asi mesic zpet že už mi vyroste za chvíli… no jako raději bych at je to od toho a naříznou mi to než aby mi čistili kanálky, jsem posera :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6078
17.11.14 20:34

@Babišovka na bolest dásní pomáhá Stopangin nebo jiné kloktadlo - normálně si tím vyplachuj tam, kde to bolí, to ti uleví. A šup k zubaři :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
17.11.14 20:40

@mlsalkaM děkuju, hned zítra tam volám… chodím pravidelně, předtím jsem to flákala a trvalo mi dlouho než mi to dala dokupy :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.