Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak zvukové projevy ještě budiž, je to člověk od člověka. Ale nezapomenu, jak mi kdysi kamarád popisoval sex se svou novou známostí
Holčina na něm rajtoval, výraz ve tváři stále stejný… Totální poker face skákající nahoru a dolů
ani na sekundu nezměnila výraz
No chudák, nevěděl prý, kam s očima a modlil se za konec. Už se pak nikdy neviděli ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Tak na koníčka je to obzvlášť nudné, to celkem chápu
@Barevné klubíčko tak hlavně že je bývalý. 😁. Už s ním nežijí 10 let
Každej je nějakej. A i prostě jak kdy a jak moc a jak JAK to zrovna prožívám. Občas vzdychnu čistě jen pro partnera, aby měl tu zpětnou vazbu, i když to tak třeba nutně necítím. Ale myslím, že sex není/nemusí být jen o té penetraci. Je to jako celek, intimní chvíle s někým koho milujete. Nejsem asi nejvhodnější příklad té milovnice sexu nakolik se “jen penisem” nikdy neudělám, nestříkám do dálky a nevím co, ale časem jsem v tom našla i tak krásu a lásku, že tu a tam nějaké vzdychnutí a tak partnerovi “dám”, i když to “tam dole” zrovna necítím nějak extra speciálně. Mám pocit, že to patří k tomu celému a ráda se nechám rozněžnit už jen tím pocitem blízkosti a intimity, co spolu máme ☺️
@Anonymní píše: Více
Anonymní kytičko, připnul bych Ti na tričko, či co vlastně nosíš, démantovou brož, nebo chutných poživatin ke Tvým nohám koš…