Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ivuss píše:kattkka píše:bývalá je na Md a její manžel je podnikatel
1000 kc je malo ale z moralniho hlediska je to az moc.Pokud to je tak jak jsi psala.
To asi nebylo na me
.
Ale jinak podnikatel v dnesni dobe nic neznamena muzu si otevrit obchudek s bizuterii doma a jsem tez podnikatelka ![]()
Hm tak to buďte rádi, že to je tak, jak to je. Manžel pak měl podporu 11.000,–, takže si každý může spočíst, kolik mu z toho zbylo. Doplácet na naši domácnost jsem musela já ze svých peněz, a v podstatě tak živit jeho bývalou a děcka!!!! (omlouvám se za výlev, ale neskutečně me s..e, že je něco takového možné). K té hypo jestli přihlídne, to taky záleží na tom, kde jste s těmi dětmi bydleli předtím, kdyby to bylo v garsonce nebo tak, tak by to mohlo být jako argument, jestli je to z nějakého standartního bytu do baráku, tak nevim nevim.
ivuss píše:kattkka píše:bývalá je na Md a její manžel je podnikatel
1000 kc je malo ale z moralniho hlediska je to az moc.Pokud to je tak jak jsi psala.
A tak se přece budou počítat i jejich společné příjmy ne?Hlavně klid.Stejně nic moc nenaděláš a když to dopadne tak jak nechceš tak se dá odvolat ne? ![]()
Anonymní píše:
Hm tak to buďte rádi, že to je tak, jak to je. Manžel pak měl podporu 11.000,–, takže si každý může spočíst, kolik mu z toho zbylo. Doplácet na naši domácnost jsem musela já ze svých peněz, a v podstatě tak živit jeho bývalou a děcka!!!! (omlouvám se za výlev, ale neskutečně me s..e, že je něco takového možné). K té hypo jestli přihlídne, to taky záleží na tom, kde jste s těmi dětmi bydleli předtím, kdyby to bylo v garsonce nebo tak, tak by to mohlo být jako argument, jestli je to z nějakého standartního bytu do baráku, tak nevim nevim.
j bydleli sme v 1+1 a s dětma sme potřebovali větší
Ale mozna by k tomu soudu ani dojit nemuselo. ![]()
byla bych jako chlap trosku svine.
Ivusko bývala je vdaná? Tak to se budou zohlednovat i příjmy jejího manžela. No asi vám to zvýší určitě,ale jestli má vyživovací povinnost na 3 děti a příjem,jaký uvádíš,vidím to v řádu stokorun. Ty plíny a Sunary vám těžko projdou,bývalá tam stejně tak může prokázat výdaje na malou a budete nahraní. Děti jste si přece pořizovali dobrovolně,s ohledem na to,že je nějak budete muset uživit. Všechny 3. Nezlob se,ale tohle je tvrdá realita. Ji dítě taky nestojí JEN 1000 KČ MĚSÍČNĚ. Zkus to brát takhle…
kometa32 píše:
No jo, ale v 18ti letech se už bere možnost brigády, že si můžou přivydělat, vím to z vlastní zkušenosti.
To nevím jestli se bere v potaz i možnost brigády
ale o prázdninách si vždycky nějakou našla,ale šetří si na vš kterou bude muset dělat dálkově při práci.
jitkabokule píše:ivuss píše:A tak se přece budou počítat i jejich společné příjmy ne?Hlavně klid.Stejně nic moc nenaděláš a když to dopadne tak jak nechceš tak se dá odvolat ne?kattkka píše:bývalá je na Md a její manžel je podnikatel
jasný já vím, děkuju za rady, prostě mě to sere…všechno tohle zpunktovala moje tchýně s jeho bývalou, asi mě víc sere co je schopná udělat vlastní matka svýmu synovi…
kattkka píše:
Ale mozna by k tomu soudu ani dojit nemuselo.
Povídej, zajímáš mě ![]()
jitkabokule píše:ivuss píše:A tak se přece budou počítat i jejich společné příjmy ne?Hlavně klid.Stejně nic moc nenaděláš a když to dopadne tak jak nechceš tak se dá odvolat ne?kattkka píše:bývalá je na Md a její manžel je podnikatel
jo, to se sice počítat budou, ale takový „podnikatel“, to je to nejhorší. My to taky tak měli - bývalá na rd a podnikatel. Podnikatel si před soudem „shodou okolností“ přerušil živnost a nechal se najmout za minimální mzdu (jak nenápadné), ovšem soud na to skočil a manžel musel platit 7 tis z 11, protože oni chudáci neměli peníze! takže na to, že tam přizná skutečnou výši svých příjmů, bych nespoléhala, jako že tam třeba přijde a řekne „tak já mám v průměru 10.000 euro měsíčně“! (částku plácám, jde o princip)
Anonymní píše:
Ivusko bývala je vdaná? Tak to se budou zohlednovat i příjmy jejího manžela. No asi vám to zvýší určitě,ale jestli má vyživovací povinnost na 3 děti a příjem,jaký uvádíš,vidím to v řádu stokorun. Ty plíny a Sunary vám těžko projdou,bývalá tam stejně tak může prokázat výdaje na malou a budete nahraní. Děti jste si přece pořizovali dobrovolně,s ohledem na to,že je nějak budete muset uživit. Všechny 3. Nezlob se,ale tohle je tvrdá realita. Ji dítě taky nestojí JEN 1000 KČ MĚSÍČNĚ. Zkus to brát takhle…
ale proč chce po nás peníze když malou nechala přejmenovat po jejím nýnějším manželovi, můj s tím tedy souhlasil aby byl klid a protože se stejně nevídají, ani blbou fotku nepošle když sme ji o to žádali a akdyž sme tam byly tak manžel malý musel tvrdit že je strejda…jenže prostě je mi jasný že si může tvrdit co chche a je to slovo proti slovu..navíc ona je slovena a tam mají ještě debilnější zákony než tady bych řekla ![]()
zdravím nevím jak se to počítá ,ale asi moc dobře ne ,mám nemocného syna dcery jsou ve střídavé ,když jsem asi měsíc opravdu nezvládala platit tolik kolik mám mýmu manželovi ,honil mě po policajtech a po soudech jak blbou a když jsem se bránila tím ,že platím kolik můžu a že prostě víc nemůžu že platím nájem ,3890 na léky a že prostě pri 9100 nemám na to abych mu platila 4000 měsíčně ,nikoho to nezajímalo , on je prý na pracáku a já mám povinnost mu vypmahat ,jelikož starší už chodí do školy a malá do školky , napsali mi ,že jsem v naprosto stejných podínkách jako je on ,takže moje povinnost je platit tolik kolik mi bylo určené ,musela jsem to všechno doplatit ,mam pocit ,že oni to z nejakýho životního minima ,nebo něčeho podobnýho vůbec nevypočítávají ,mají prý na to nějaký tabulky nebo co ,ty jejich tabulky bych i já ráda vidělA,já mu to musela pak naráz celý zaplatit,nevěřím ,že jsem ve stejné situaci jako on ,jelikož on je na pracáku protože jemu se dělat nechce ,ja měla prodlouženou mateřskou na těžce nemocnýho syna ,takže tohleto je podle mne opravdu věc áhody na jaého soudce asi padnete:((
Ivi: jako sere te to verim.Me by nesralo to ze to provedla tchyne.Ale zvedla bych telefon zavolala ex zadala o styk s ditetem jako otec s didetem a zacla bych to resit i pres socialky apod.
Anonymní píše:jitkabokule píše:jo, to se sice počítat budou, ale takový „podnikatel“, to je to nejhorší. My to taky tak měli - bývalá na rd a podnikatel. Podnikatel si před soudem „shodou okolností“ přerušil živnost a nechal se najmout za minimální mzdu (jak nenápadné), ovšem soud na to skočil a manžel musel platit 7 tis z 11, protože oni chudáci neměli peníze! takže na to, že tam přizná skutečnou výši svých příjmů, bych nespoléhala, jako že tam třeba přijde a řekne „tak já mám v průměru 10.000 euro měsíčně“! (částku plácám, jde o princip)ivuss píše:A tak se přece budou počítat i jejich společné příjmy ne?Hlavně klid.Stejně nic moc nenaděláš a když to dopadne tak jak nechceš tak se dá odvolat ne?kattkka píše:bývalá je na Md a její manžel je podnikatel
přesně o tomhle sme se včera bavili…asi nechám na manžela přepsat mateřskou a bude stejně to musíme udělat a manžel bude mít 7600 a já bez práce
![]()
kometa32 píše:kattkka píše:Povídej, zajímáš mě
Ale mozna by k tomu soudu ani dojit nemuselo.
ja bych zneuzivala styku s tim ditetem a trosku bych zacla vydirat.