Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nejprve se chci omluvit za dočasnou stagnaci našeho deníčku.Nějak se na mě valí spousta jiných věcí a nestíhám psát nic kloudného, ale doufám, že je to jen dočasné a jednou o tom všem napíšu.
Ozvěte se mi tedy aspoň do diskuse, jak se máte, co nového atd.Nerada bych tu skvělou partu z emimča ztratila......
Zatím pa
Bodlinka a Verunka
Ahojky Bodlinko,
to jsem ráda, že jsi „vylovila“ naši diskuzi… Taky moc nestíhám. Příští týden nás čeká ta operace, ve středu nastupujeme, ve čtvrtek by jí to měli dělat, tentokrát snad už proběhne vše podle plánu. Zatím je v pořádku, předoperační vyš. také, tak snad. ale ťukám…
![]()
Jinak jsem ráda, že už není sníh. A co je nového? Přibyl mi metřík.
![]()
Sajsoooooooooo
Velké veliké největší ze všech na světě gratulace!!!!!!!
![]()
To je super!
Na operaci moc a moc držím Káje palce!
Bodlinka
Ona diskuze je nakonec taková schůdnější než deníček
Myslím že tady se určitě budeme potkávat.
Evewolf děkuji, děkuji…
Snad to vše proběhne dobře. A jak jsme si říkali - 31.12. to jistí. ![]()
Za palečky pro Káju moc děkujeme, určitě se pak ozveme.
Jinak se taky přimlouvám spíš pro diskuzi, tady se sejdeme nějak líp… ![]()
Ahoj,
taky toho moc nestíhám, ta škola mě jednou zabije ![]()
Sajso - moc gratuluju k těhotenství!!!!!! A na jakou operaci vlastně Kája jde? V každém případě moc držím palce, ať je to co je to.
Evewolf - tobě už se to krátí, viď? Jak si užíváš bříška? A co výbavička a tak? Kočárek máš vybranej?
Jdu se naložit do vany, jsem nějaká hotová, trápí mě osmička. Celou levou půlku pusy mám nateklou a bolí to jak blázen. Ale dneska už se to začíná pomalu lepšit, tak snad to brzo přejde.
Jano děkuji. Je to plánovaná ortopedická operace. budou jí rovnat chodidlo, pak jí na 6 týdnů zasádrujou, naštěstí snad jen pod kolínko… Už aby to bylo za námi.
Ale aspoň už to snad zvládneme do léta i se sundáním sádry. A pak už jen samá pozitiva a životní jistoty… ![]()
Jani
Jasně, mám výbavičku, kočárek, postýlku, všechno, nevím co budu dělat zbylé dva měsíce. Asi nakupovat blbosti, abych měla pocit že něco dělám
![]()
Jinak je (ťuk ťuk) všechno v pořádku. Prášky na vysoký tlak zabírají 100% takže je to pohoda.
Těším se na červenec, ale víc než porodu (na ten se dokonce těším!
) se bojím poporodního blues …
![]()
Ahojky ![]()
Sajso strašně moc veliká gratulace a držím palečky ať všechno probíhá tak jak má.
Evewolf nejlepší je nebát se ničeho
Stejně všechno bude nakonec úplně jinak
Holky, Vašek je bez dudlíka a dneska si 2× řekl onočník. Božínku, já už mám doma velikýho kluka, co si jenom počnu??????
Makýš a Vašek (23,5měsíce) a Jirka (dnes 5timěsíč'nan)
Ahoj holky.
Omlouvám se za nepřispívání do deníčku - i já procházela a procházím obdobím, kdy musím pořád něco řešit.
Nejnověji - mou práci, resp.její zorganizování tak, abych tam mohla být častěji. A jak víte, bez babiček nebo dědů to nejde a protože já jich mám půlku na nic a druhou zase děsně daleko, pořád přemýšlím jak to provést. A jestli vůbec mám něco vymýšlet.
Jinak jsme v sobotu byli na Tajném výletě - více si můžete přečíst tady:
Tajný výlet
Evewolf - tak ty už pomalu stříháš metr, viď. To to rychle utíká. A porodu ani nálad v šestinedělí se neboj. Určitě máš skvělého muže i okolí,které tě podpoří a pomůže.
Sajso - potichoučku gratulujeme, aby se mimi neleklo. Ať se všechno v pořádku.
Makýš - já bych už taky potřebovala, aby se Káťa nočníku přestala bát. Občas ji tam po:,–(ím a vyjímečně se i vyčůrá, ale úspěšnost je asi 1×do nočníku na 20× do plíny ![]()
A dudláme pořád. Ale jenom v noci. Přes den dudlíka vůbec nedáváme a malé říkáme, že dudu šel spinkat.
Tak tolik od nás.
Gabka
Makýsku, Gabiko děkuji za gratulace, snad bude vše OK. Musím si to užít, i když budu jak ostře sledované vlaky… ![]()
Až budeme mít po operaci, taky se musíme nějak domluvit na srazík. ![]()
Ahoj,
moc vás zdravím. ![]()
Sajso - velká gratulace a také budeme držet palečky.
Zatím ahoj
Ahoj holky,
chtěla bych se k vám přidat, jsem taky z Příbrami. Jak fungujete? Scházíte se někde? Moc kamarádek s malýma dětma tady nemám.
Něco o nás: Je mi dvacet pět, jsem šťastně vdaná a máme holčičku Klárku, které je osm měsíců. Je dost hodná už od narození, nemusíme jí věčně nosit, usíná sama, v noci se budí jen na kojení. Ještě teď jí kojím téměř výhradně, nechce moc papat, zatím jen trošku obědváme, ale to mi nevadí, skoro naopak. Používáme bavlněné plínky, protože si myslíme, že je to lepší. (A včera jsem se rozhodla, že je budu i prodávat
Chodíme plavat do Amálky, to je úplně úžasný, strašně se nám to líbí. Do žádného mateřského centra zatím nechodíme, zdá se mi, že je na to ještě malá.
Sajso, tobě gratuluju!!!
Evewolf - my už se známe od jantaru
. Našla jsem je v Hypernově v tom krámku se svíčkama a dřevěnýma věcma, mají je tam za 270 Kč. To je Popolini mají levněji, zejména když jsem je teď začala prodávat
. Ale stejně je mam zakázaný od manžela, takže nic.
Doufám, že mezi Vás zapadnu.
Jany
Ahoj Jani,
jasně, že tě bereme do party
![]()
Jen co budu mít trochu času, písnu ti něco o našem Pb gangu ![]()
Ahoj holky,
moc děkujeme za držení palečků, už potřetí jsme museli operaci odložit - tentokrát nám ráno po příjezdu do Motola sestra oznámila, že pan doktor ráno volal, že onemocněl. Tak jsme si udělali výlet do Prahy. Kája byla nadšená (samozřejmě), my lehce v šoku, holt uvidíme, na kdy to domluvíme dál… ![]()
Sajsa
No tak to je něco, potřetí odložená operace
a to vám nemohli třeba zavolat?
No, ale na druhou stranu, třeba prostě není vhodná konstelace hvězd … a až se to povede tak to bude 100% …
Jany
Ano ano, jantary. To víš, pravý jantar je stejně drahý jako každý jiný kámen
… Popolini prodává jantary? ![]()
Já chodila do Amálky na těhu plavání, ale kamarádka s kterou jsem chodila už mi porodila tak jsem teď nějaká laxnější.
Ale na mimiplavání rozhodně chodit budem! Už hned jak to bude možné do těch van.