Vyhledávání v diskuzi

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Bylo nalezeno:

Vyhledané příspěvky

11219
13.5.12 11:26

Ahoj holky,tak u nás je to taky tak,jen už naštěstí Lukášek trochu spinká i přes den a nechce kojit každou hodinu,ale tak po dvou až třech,takže se mu asi ulevili tím ochlazením.Žužlání všeho a slintání u nás taky probíhá,buď prostě ti mrňousci včechno začali poznávat pusinkou nebo už cítí zuby.

Jinak včera se krásně naučil přetáčet z bříška na záda a je z toho nadšený,normálně pást už asi nebude,jen se chce otáčet :P

278
13.5.12 09:51

Ahoj holky. Tak mi malá strká ručičky do pusy už dávno a hrozně u toho slintá, takže v tom nejste sami :nevim: :lol:

1191
13.5.12 09:27

Petulina, jak kdybys popsala náš den..u nás je to všechno úplně to samý. I s tim slintáním a ručičkama..takže možn nějaký erupce na slunci.. :mrgreen:

2282
13.5.12 08:42

Ahoj holky, tak ja valcite?
U nas je to posledni dobou horor, mala malo spi a malo ji, takze je vecne unavena a hladova. Prijde mi ze nedelam nic jinyho nez kojim nebo uspavam a uklidnuju :zed:
Navic ted zacala strasne slintat a rve si rucicky do pusy a hladi si dasne, ale na zuby se mi zda ze je jeste brzo :nevim:

1686
10.5.12 15:16

Kattaarino, mě se malá taky osypala úplně hrozně pod krčkem.měla to slitý jak blázen chudinka.tak sem to jeden den natírala tím bepanthenem a dobrý.Byla tam úplně zapařená chudinka, jak má tu dvojitou bradičku :lol: :lol: :lol:

278
9.5.12 21:49

to jsem ráda :potlesk: :D

1191
9.5.12 21:03

MOc děkuju, Kattarina..určitě mi to moc pomohlo.. ;)

278
9.5.12 20:47

Holky děkuji za rady. Jsem za ně ráda. :lol: Já si myslím, že to bude mít potničky, protože jsem ji o víkendu dala čepičku na zavazování a ona se asi spotila a tak se osypala :? Zatím to ničím nenatírám, počkám do zítřka, co to udělá.

278
9.5.12 20:40

Ahoj Verun. Já krmím přes den co 3 hodiny, ale někdy dám i po 2 hodinách, protože mi pak spí třeba i 5 hodin. Tak ji ten deficit musím vyrovnat. Ale míň než po 2 hodinách nedávám. Nestihla by to strávit. No a v noci mi spí až 8 hodin. Pak se nají a pak jde znova spát tak na 4 hodinky. A dávám podle váhy. Vypočítávám si to jako kdysi v práci. Dělala jsem v kojeneckém ústavu a tam jsme to počítali : váha (např. 5,54×150: 7 ( počet dávek, kolikrát denně krmíš) na vyjde ti kolik máš toho mlíčka dávat. Mi vyšlo 118 ml, tak dávám 120 ml. Malá mi to krásně vypije. A když krmím co 2 hod. tak dám 110 ml., aby to lépe strávila. Snad jsi to pochopila a pomůže ti to.

1686
9.5.12 14:08

Veru, tak my krmíme ve dne po třech hodinách a v noci je to různý.Po třech, čtyřech,pěti…

11219
9.5.12 13:46

Marti,to mě mrzí,že jsi nemocná,tak ať se z toho brzy dostaneš :hug:

Lukášek teď konečně od 5 od rána usnul :dance: Tak snad alespoň půl hodiny vydrží :)

1191
9.5.12 13:37

holky pisu jen narychlo..prosim vas, po jake dobe po UM maji vase deti znova hlad a kolik toho vypijí? díky

1686
9.5.12 13:27

Ahoj holky!
Vy jste toho zase probraly :lol: Já momentálně ležím s angínou.Naštěstí je malá jako andílek :andel: dneska,tak to můžu poctivě vyležet.
Ivčo, já kdybych měla kojit jako ty co hodinu nebo dvě, tak mě z toho klepne :zed:
Jinak vyrážky a podobné věci mažu bepanthenem a vždy to pomůže.
Taky sem ještě ke všemu dnes dostala první menzes(k té angíně úplně ideál) :zed: Ach jo,no co už.Jednou to přijít muselo :lol:
Holky, taky sem se chtěla zeptat:nechala sem si píchnout antikoncepci injekčně a teď nevím, jestli sem dostatečně chráněná, když sem přestala kojit.Nevíte jak to je?

11219
9.5.12 13:18

Excipial se určitě na miminka může,dokotrka mi to doporučila mazat na stroupky v hlavičce několikrát denně a občas mu tím mažu i obličej,protože ho má hodně suchý a v pohodě.

2282
9.5.12 12:03

Ja male na vyrazku nebo i na suchou kuzi mazu Excipial mast s mandlovym olejem. Kdysi mi ji poradila doktorka na moji vyrazku, zabralo to, zkusila jsem i na malou a v pohode.

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny