Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska za mnou dítě - jako obvykle - vniklo až na záchod. Rozhodlo se odběhnout. „Neboj, mami, já se hned vrátím.“
Tak mě napadlo: Máte taky zkušenost s nějakou větou, kterou dítě řeklo, a kterou jste FAKT slyšet nechtěli?
Ty máš ale velký břicho! (mám, ale znělo to pochvalně…)
Edit: Jo a ještě „Ty jsi legrační jako ježek v pytli.“
Rozhovor s nasim synem:
„Mami a když jsi byla malá, tak jsi měla tablet?“
„Kubíku, když jsem já byla malá, tak žádný tablety nebyly“
Chvilku přemýšlí a pokračuje:
„A jak to je dlouho co jsi byla malá?“
„No tak asi před třiceti lety,“ odpovím mu.
Kuba vyvalí oči a říká: „Ty joooo a to tady byla ještě džungle?“
Takže třicátníci a víc zpět na stromy ![]()
Bydlíme na vesnici, každou středu vyvážejí popelnice, ale každý je musí vyvézt k silnici. Jeden soused bydlí hned u zastávky, takže má popelnici postavenou na zastávce. Vyhodil tam něco hodně smradlavého. Čekáme na autobus my a asi dalších 10 lidí. Bus už přijížděl, lidi se postavili blíž k nám a tříletý syn najednou začmuchal a hlásí „Mami, tys prdla?“ ![]()
Dceři byly 3 roky…jeli jsme metrem…léto…já dlouhou rozevlátou sukni a pod ní neoholené nohy (proto dlouhá sukně)
Dcera v nestřežený moment sukni nadzvedla a povídá: „Maminko, zase se nám nějak chlupatíš!“
![]()
No…cestující měli „šou“…já rudá až na prdeli.
Moje dvouletá dcera prohlásila ve společnosti tety a dalších asi 1O lidí, že „teta Šárka neumí couvat“.
Samozřejmě papouškovala tatínka, se kterým couvání pozorovala z okna.
Pak mám ještě ráda hlášky typu: Mami, nedělej binec.
Oblékala jsem se, přiletěla starší a říká: „Bereš si podprsenku?“
„Jo, beru.“
„Proč dospěláci nosí podprsenky?“
Chvilka zamyšlení mého: „Nevím, je to hezčí?“
Chvilka zamyšlení Emmy: „Ty ji nosíš. Jinak bys byla hnusná.“
Moje mamka je prostorove vyraznejsi, a kdyz se s namahou ohybala aby si obula botu, tak ji nas 3,5 syn pri tom namahavem ukonu pozoroval a pak prohlasil: Ona je tlusta". Nastesti je to babicka se smyslem pro humor.
@Nuníček píše:
Moje mamka je prostorove vyraznejsi, a kdyz se s namahou ohybala aby si obula botu, tak ji nas 3,5 syn pri tom namahavem ukonu pozoroval a pak prohlasil: Ona je tlusta". Nastesti je to babicka se smyslem pro humor.
děti umí věci nazývat pravými jmény.
@Burj Chalifa píše:
děti umí věci nazývat pravými jmény.
No prave, co na to rict, ze to neni pravda, kdyz to je pravda nebo, ze se to nerika.
V obchode na pokladně paní s velmi špatnými zuby. Já s dcerou cca 4 roky. Dcera něco ševelí, já ji nerozumím. Říkám, mluv na hlas. Ona: MAMI! TA PANÍ MÁ OŠKLIVÝ ZUBY A NĚJAKÝ UŽ VŮBEC NEMÁ!
Malý (2 a čtvrt) koukal na pohádku a byl tam hroch a on začal vykřikovat, to je máma to je máma..byla jsem v pokročilém stadiu těhotenství..
Pak další den kniha se zvířátky, všchna zvířátka pojmenoval jménem, jen na horcha řekl máma..podotýkám, že jsem šla rodit s 59kg, takže zas až takový hroch jsem nebyla, ale on mě tak asi vnímal..