// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
17.6.15 13:48

@Meggynka My jsme necekali, ze se zadari tak brzy, tak jsme to bydleni jeste nestihli vyresit… :-) Tak snad to co nejdriv klapne. Ja jsem svatbu vzdycky chtela, ale uz se mii do toho toluk nechce. Stacil by mi obrad se svedky na radnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
17.6.15 13:57

@johanule Ja bych chtěla taky malou ale líbilo by se mi to na Hluboke, ale jelikož jsme ted v Praze, tak by to bylo z ruky. Rozhodne se tesim na ty krasne dlouhe šaty :-D Tak na též 9 měsíců na sehnání bydlení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.6.15 14:03

@Meggynka No on se pritel do toho bydleni moc nehnal. Pohodlnej chlap… Tak ted ho to aspon donuti. :lol:
Satky bych taky chtela, ake pritel na to moc neni. Ten by tam sel nejradeji v riflich a mikine… :roll: Ja zase nejsem rada stredem pozornosti, tak kdyztak saty ozelim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
17.6.15 14:21

@johanule To jsou chlapi :-D Ale neboj, on se rozhoupe, protoze s mimcem nemůžete byt v jedné místnosti, to by jste si lezli na nervy. Já bych to chtěla jen v kruhu rodiny. Ale s břichem bych se nevdavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.6.15 14:26

@Meggynka Jo, ja se vůbecc nebojim, ze by se nerozhoupal. :-) To by se tam z toho chudak zblaznil… :lol:
Taky se nechci vdavat s brichem. Kdyz uz, tak at jsem hezka… :) Ale jestli to bude nakonec fakt jen fornalita na urade, tak mozna i s briskem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
17.6.15 14:48

@johanule To by vašim rodičům nevadilo, kdyby jste se vzali jen v přítomnosti svědků? To naše by kleplo :-D Dnes me tresti hlava, jak kdybych mela kocovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.6.15 15:40

@Meggynka Segrabse tak taky vdavala. Asi by nadšeníny nebyli, ale j doufam, ze to vykompenzuje zprava o miminku… :lol:
Taky me boli hlava, ale mozna je to spis pocasim. Kdyz se zacnu pozorovat, nasla bych asi hafo tehu priznaku… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
17.6.15 15:55

@johanule Ja se nepozoruji, jen ta hlava nejde přehlédnout :-D Ty si v práci? Já cekam než se vrátí z tury a dost se tu nudim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.6.15 15:59

@Meggynka Ja to taky nemyslela tak, ze by ses pozorovala, jen me to napadlo ve spojitosti s tim, ze kdyz mi napises, ze ti neco je, zjistim, ze to mam vlastne taky. :lol:
Jsem v praci no, uz aby byl konec… A podnikas tam aspon neco? Musi to byt hrozny, ze nemuzes taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
17.6.15 16:14

@johanule Dnes ne, koukala jsem na film a ted už nevím co dělat. V pondělí jsem se byla kouknout po okolí. Naštěstí jsem s nima nemohla jen tyto dva dny. Pak už je vymysleny program, abych mohla taky. Včera jsme byli v jeskyních a zítra bude asi nejaka lehčí tura. Do kolika pracuješ? A co vůbec delas za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.6.15 16:16

Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře jsem v 6tt a bylo už vidět i srdíčko :srdce: plod je v děloze takže zatím vše v pořádku a mám už i těhu průkazku :dance: a další kontrola 16.7. už i s odběry krve. Přikládám foto z utz :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
17.6.15 16:48

@Lady Vju Super, gratuluji a ať je vse jak má ;-) Ja si musím počkat ještě týden a snad tam bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.6.15 17:37

@Lady Vju Také gratuluji :) Já budu čekat ještě týden na srdíčko. Snad tam bude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.6.15 20:11

@Meggynka Pracuju normalne v kancelari, jm do pul pate. Delam marketing. Co ty? Me prave v srpnu konci smlouva, tak asi budu bez prace. Ale co uz. Delam jeste bokem pro jednu firmu, tak penize snad budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.6.15 20:12

@Lady Vju No tak to jsou vyborne zpravy! Strasne moc ti gratuluju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí