Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela888 tak napiš, jak jsi dopadla, co ti doporučila na tu mykózu?
@kackamk Kačko já jdu taky v pondělí, dnes jsem 5+4,takže v pondělí 6+1 jestli dobre počítám…
@Michaela888 tak jak to dopadlo?
Vy jdete k doktorovi všechny tak brzo, já jsem objednána až budu v 9 týdnu. :-ú
@Vandulle Já mám zdravotní indikaci, už ted si picham na ředení krve a 2 potraty a jedna revize… ja proste musim, jinak bych se tam ani nehnala… ![]()
@Efsheny no ja bych mela byt asi cca 5+1 a jdu drive jelikoz v sobotu jedu na dovolenou a jen chci zjistit zda to treba neni mmimodelozni. a taky uz jsem jednou potratila..takze mam strach a prestalo me bolet bricho ![]()
@Efsheny tak to je potom na místě.
Hlavně, že jsi pod kontrolou. ![]()
Holky, všem drzím palečky, at vše dobře dopadne. Já zatim nic. ![]()
Ahoj holky, dřív jsem se nedostala, byla jsem ve čtvrtek na kontrole, dr. řekl že vidí žloutkový váček, zatím bez srdeční akce, pak řekl uvidíme a že příští týden v pátek mám přijít pro srdíčko a průkazku, chjo už aby to bylo ![]()
@Michaela888 krásné oznámení mrňouska
, jojo mišák je zlatíčko, je to takový pečovatel, o malou se stará úžasně, i když se občas taky perou, a o mě, teď mi třeba dneska, když jsem po o zalehla s malou a mišák sledoval pohádky, tak přišel když se Elis vzbudila, a maminko spi dál, já ji zabavím, bylo mi dnes fakt zle, no sežrala bych ho cukrouše ![]()
@kackamk krásně pozitivní, u každého je to jinak, // tam jsou krásné to je důležité ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky jsem našla //. Obrázek testů vám snad radši ani posílat nebudu.. Byste si myslely, že jsem cvokmám jich hodně
Mám za sebou jedno ZT, takže se teď do UTZ hrozně bojím a pořád se sleduji. Nemám žádné příznaky
Bolela mě hodně prsa a to teď ustupuje. jinak žádné nevolnosti ani bolení v podbřišku. Měla bych byt 6+0tt. Vím to přesně, protože jsem byla na embryotransferu. Jak to máte s příznaky vy? Omlouvám se za anonym, ale zatím to tajím. Díky moc a všem gratuluji
gratuluji moc
, znám te strach, dvakrát SP…mě začali prsa, a od začátku týdne je mi neskutečně zle
je to pro mě docela problém s dvěma malými dětmi a manželem jen o víkendech, ale dá se to, ikdyž mi to dává zabrat, přijde mi divný že mám takové nevolnosti takhle brzy 6+3tt. a pobolívá mě pořád podbřišek a kostrč, taky nechápu břicho vapadám jak s dětma tak ve 14tt přes noc trochu splaskne ![]()
Ahojky
prosím tě můžu se zeptat, kdy ti dali ty injekce? Budu si je píchat taky, jsem sice hodně na začátku (do MS mám ještě 2-3 dny ale mám pozitivní testy) Od kdy sis je píchala? Já jdu přesně v den očekáváné MS na krev kvůli těm injekcím, už mám ZT za sebou a mám mutaci, mám hrozné nervy ![]()
Ahoj holky, tak včera jsem byla na prohlídce. Jsem 5tt, zatím viděl gestscni váček a napsal mi Utrogestan… Mam ho brát 3× denně. a na noc jej zavádět. Na mykozu mam jen masticku Canesten…
tak doufám ze se mimi udrží… Včera večer jsem si dala ten prášek… Zaváděla jsem jej.. A dneska ráno jsem mela slabé růžové krvácení… Je to normální? Na kontrolu jdu az 9.6., aby tam něco víc viděl a když budou problémy tak dříve
@Whynot Ahoj, já jsem mela injekce doma už rok „kdyby náhodou“. Dr. mi doporučila píchat hned v den zjistění // na tt. tak jsem tak udelala, beru jeste pulku godasalu(neco jako anopyrin) já jezdím do FN Brno do hematol. poradny… já mam dgn.:Katastrofický antifosfolipidovy syndrom, po prvním porodu jsem mela na mále, vymenili mi 25 liru plazmy, no hukot, rozpadali se mi červ. krvinky, totalne mi selhal organismus(plice, játra ledviny, přestala jsem videt na pravé oko… ted je to „tuk tuk“ relativne v pohode. Takže tak
kdyby neco ptej se, já si píchám Fraxiparine 5000J
Děkuji ![]()
Já teprve jdu v úterý na potvrzení těhu a pak až další den na hematologii a injekce budou kdoví kdy
v to úterý budu den vynechání MS, bojím se, aby to nebylo pozdě na ty injekce:(
Co máš za mutaci?