1. IVF neúspěšná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
13.8.12 09:26
@Mončina píše:
@Motýlinka píše:
Ahojky,
mám za sebou také první, bohužel neúspěšné ivf, vše jsem snášela celkem dobře, bohužel měli jsme jen jedno vajíčko po odběru a to se oplodnit nepodařilo, zdegenerovalo. Když nám druhý den volali, tak mě to skolilo. Jen jsem brečela a teď třetí den, mám hlavu jen plnou beznaděje a bezmoci. Paní doktorka nám řekla podobné:" Berte to jako zkoušku a teď jedeme na ostro, je úžasná, snaží se podržet i manžel, a le asi i tělo plné těch hormonů dělá s psychikou své. Jdeme dál a čekáme jaká se pro nás ukáže cesta, také nám řekli, že skoro 50% prvních IVF je neúspěšných a že, jak píšete, je to i dobré k tomu, že se ukáže jak to naše tělo na co reaguje, jak je schopné, či neschopné tvořit vajíčka. Ale všechny tady víte, jaké to je nskutečně těžké, když to vytoužené, vymodlené mimuško ne a ne přijít. je fajn, že je místo, kde se podělit a přesně… jen ten kdo to prožívá, ví jaké to je!!! Přeji všem moc a moc štěstí!!! A krásné dny :-) [/ci
Ahoj i tobě.
Koukám, že nás tu asi moc není. No nevadí, třeba se někdo přidá.
Můj první pokus také nevyšel a minulý týden v pátek jsem to dostala…Dnes už jsem na to psychicky lépe a už na to tolik nemyslim ale vím že čas to zahojí a jdem do druhého pokusu. Konzultace nás čeká 3.9. V mrazáčku nic nemám takže vše nanovo, ale to mi nevadí. udělám pro to cokoliv.

my také nemáme nic v mrazáčku, takže totéž, asi cca 10.9. Ale jak říkáš, udělám cokoliv!! Držím palečky, opatruj se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.10.12 18:09

Ahoj holky, dneska jsem skončila své 1.IVF s negativním výsledkem. Celý den jsem probrečela, tak se teď snažím dát nějak dohromady. Chtěla jsem se zeptat, dozvěděla jste se některá ze svého car proč to nevyšlo. Mi totiž bylo řečeno, že na příčinu se jen těžko příjde…samozřejmě jsem si,,vydupala,, další vyšetření jako imunologii, odběr krve na trombofilie, ale to je vše. Podařilo se někomu podpořit úspěšnost přírodní cestou..byliny atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
1.10.12 18:50

Ahoj holky. I nám doktorka řekla, že první IVF je tzv. cvičné. My jsme měli alespoň štěstí že jsme měli spoustu mrazáčků a Ket se nám povedl na poprvé. Neztrácejte ale naději. Pozitivní myšlení a dobrá nálada je v tomto případě největší lék a to mi věřte že vím o čem mluvím. A hlavně jak už tu několikrát padlo. Nejduležitější je o tom s někým mluvit, a nejlepší je člověk který tím zrovna prochází. mě to vyloženě zachránilo od depky a strašně moc pomohlo atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.10.12 19:23

Jaket nezoufej.ja vim tezko se nezoufa, ale jsou tu i holky ktere jdou treba do ivf po 4.i mne prvni ivf nevyslo mrazacek bohuzel zadnej. u mne 8den od et úroste prisla ms, kdyz jsem se doktorky ptala proc tak brzo kdyz jsem mela do ms cas, a jeji odpoved byla ze dyz se nezahnizdi embrijo tak vjetsinou prijde ms. opravdu prvni ivf je takova zkouska jak budes reagovat kolik bude vajicek. jaket co je to prosim te za vysetreni to trombofilie.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.10.12 19:50

Ahoj:-) Myslím, že mě bude IVF čekat v brzké době… Co jsou mrazáčky? Jen jedna blbá otázka, na kolik přijde IVF? Asi mi to paní doktorka říkala při první návštěvě, ale tenkrát jsem to nijak zvlášť nevnímala, jak jsem byla nervní. Na kontrolu jdu až v týdnu a nějak mě to začalo vrtat hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.10.12 19:56

Tak už mi došlo, co jsou mrazáčci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.10.12 19:57

@Evelýnaa mrazáčci jsou zamražená embrya. Když ti nějaká zbudou tak je zamrazí a pak jdeš už jen na KET. Nedá se obecné říct kolik IVF stojí. Záleží např. na tom jaké injekce si zvolíš a jestli si vybereš nějaké nadstandartní metody které pojišťovna nehradí. Každý CAR má svůj ceník. Mě injekce vyšli asi na 4500, potom ICSI 7000 a prodloužená kultivace tuším 2500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.10.12 19:59

Mrazacci to je to co ti daji zamrazit ty embrijka co zbydou, ale mne treba nezbyli zadny. penizky ohledne ivf to zalezi co vse budete potrebovat.ale laciny to neni.ja pichala fostimon a injekce mne prisli na 1500kc prodlouzena kultivace 4500kc a hodne holek dava icsi to je napichovani spermie do vajicka u nas v caru je to pohybuje okolo 10tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.10.12 20:08

Děkuju:-) Ptám se jen orientačně, nač se připravit… Chtěla bych ještě chvíli počkat, zda se po laparoskopii nezadaří přirozeně, ale odkládat to donekonečna rozhodně nemá smysl. Jsem optimista:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
1.10.12 20:09

Jj tak jak píšou holky. Nás to třeba vyšlo na 50tis, ale zase jsme měli strašně moc nadstandartních zákroků a věcí. Díky tomu taková částka. Ale jak třeba píše @hanka1120 je to vyšlo na 10tis a kamošku dokonce jen na 2500. To ti nikdo prostě neřekne kolik tě to bude stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.10.12 20:14

No radši se připravím na těch 20 tis., než pak koukat s pusou otevřenou… Ono to samozřejmě není o penězích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.10.12 05:56

@zuzula.82 Dobré ránko, já moc nechápu ten pojem cvičné…já jsem měla vše ok…tzn. OPU i KET jen se prostě nechytlo…bez dalšího vyšetření do 2.IVF nejdu…chci,aby se zjistilo, kde je chyba…cvičné chápu když nerostou foliky, neoplodní se embyjka…ale když jde vše jako po drátku, tak tomu nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.10.12 05:57

@hanka1120 Hani je to na srážlivost krve, tak mi to bylo řečeno…až půjdu za měsíc pro výsledky, tak Ti pisnu více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
2.11.12 09:44

@jaket
Cičné je to pro tělo. Je to spousta hormonů na které tělo není zvyklé a nevíš jak bude reagovat, proto se říká že je to cvičné. A podle reakcí tvého těla už pak dr. ví co a jak jestli někde ubrat a naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.11.12 09:51

@Mončina No včera mi bylo řešeno, že příště bude zase stejný protokol a úspešnost je na 1 cyklus 50%,takže se není čemu divit, že to nedopadlo…asi špatný cyklus…no uvidíme co se zjistí na imunologii a zvažuji laparoskopii a hysteroskopii…koukám, že ty jsi ji prodělala minulý měsíc. Kde jsi na to byla a jak to probíhalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí