1. IVF neúspěšná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
26.11.12 13:30

@Natty.j Paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
26.11.12 13:32

Tak s výběrem Caru vám asi moc neporadim, jelikož jsem ze severu Čech a vy z Moravy. Já chodim do Gennetu v Liberci a maximální spokojenost. Já mám po laparce zprůchodněné oba vejcovody, tak mi brání jen ta zatracená alergie! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
26.11.12 13:36

@Mončina jaká alergie? Byla jsi na imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.11.12 13:39

Mončina - tak snad se alergie brzo umoudří a budeš moct jít na to, držím palečky!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
26.11.12 13:46

@jaket
mám to v popisku když se podíváš. Mám alergii na spermie, takže otěhotnět přirozenou cestou je těžké, ale já doufám, že se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.11.12 13:49

Mončina - a na to jsou přece nějaké prášky? - u mě prvně taky zjistil, můj gynekolog, že mám hodně vysoký prolaktin, ale stáhla jsem ho práškami do potřebné normy a už se mně neobjevil! To bylo v loni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
26.11.12 13:53

@Mončina Taky jsem myslela, že se to upravuje léky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
26.11.12 13:56

@Natty.j
Jo jo prolaktin se mi také snížil práškama mezi lednem a březnem. Takže tři měsíce jsem brala tuším že to byl medocriptine.
Na alergii už od května jím jednu tabletu ráno Medrolu. Po něm jsem dost přibrala! Ale pro mimí udělám cokoliv a doktrům důvěřuju, že dělají jen to nejlepší pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
26.11.12 13:58

Ty hodnoty prolaktinu se už snížili. Jinak na imunologii jsem byla před měsícem a tam už byl v normě. Jen ta alergie byla strašně vysoká :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.11.12 14:02

Mončina - a co Ti řekli doktoři? jak dlouho to může trvat, než to budeš moci zkusit? Nebo je tam nějaké zlepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
26.11.12 14:07

@Natty.j
Ptala jsem se na to a řekli, že z toho co mi dělala moje gyndařka a na imunologii nezjistí jestli se to zlepšilo či ne, jelikož každé měžení bylo děláno jinou metodou. Že prý každá laboratoř má ty hodnoty jinak posazené či co. Jen vím, že od své gyndařky jsem tu hodnotu měla nad 140 a maximálně by měla být do 70. No a na imunologii ty hodnoty byli úplně jiné. Teď si fakt nevzpomenu kolik to bylo. Při další návštěve se na ně zeptám v Gennetu a napíšu si je. Hned z té imunologie jsme jeli do Gennetu a já si je nestihla okopírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
26.11.12 14:10

Na tu alergii jsem se také ptala zda ji mám jen na svého přítele nebo ne a bylo mi řečeno že na každé!! Ne že bych ho kvůli tomu chtěla vyměnit, to vůbec! Přirozenou cestou to máme zkoušet v době ovulace, jinak se už od května musíme chránit kondomem aby se to víc nezhoršovalo a výsledek tam je. Projevy alergie byli nesnesitelné! Svědění, pálení a pálení při močení! Od května se to zlepšilo a to jsem poznala tak, že po laparoskopii jsme to zkusili bez kondomu a alergická reakce nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
26.11.12 14:13

@Mončina Jsem opravdu překvapená, že Ti na to nedali léky, ale pokud se to zlepšilo, tak super!!! Ty těď čekáš na výsledky po IUI, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
26.11.12 14:19

@jaket
Psala jsem že léky beru na alergii od května Medrol a na prolaktin jsem brala tři měsíce Medocriptine a hodnota už je tak jak má být.
Jsem 4 den po IUI takže ještě nepanikařim a testovat budu až 12 dní po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.11.12 14:29

Já už si hodnoty taky z hlavy nepamatuju, už je to dlouho, jen vím že byly opravdu vysoké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí