1. IVF neúspěšná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
551
4.11.12 23:05

Ahoj holky, můžu se přidat do klubu? Také nám to poprvé nevyšlo. Strašně mi z toho hrabe. Jsem objednaná k léčitelce - já, která tomu nikdy nevěřila, teď začínám věřit, že nade mnou někdo udělá čáry máry, vypiju zázračný lektvárek a ono to pak vyjde. Asi proto, že žádnou jinou radu si teď dát nemůžu a fakt jsem zralá na blázinec. Kromě manžela ani nemám nikoho, s kým bych si o tom popovídala a to je děs.
Ještě k tomu jsem nějak po IVF přibrala a je mi ze mě totálně na blití. Vždycky jsem byla hubená a teď když jdu, tak se mi o sebe třou stehna, všechno sádlo se na mě hýbe, když sedím, tak mi tlačí pneumatika, když se dívám dolů, tak mi překáží 2. brada, když nahoru, tak sádlo za krkem, achjoooo! :zed:

Příspěvek upraven 13.11.12 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.11.12 23:52

@lentilkii
Vítám tě mezi náma holka. No tak já jsem na tom s tím nechutenstvím k sobě podobně a také jsem přibrala. Medrol už do sebe láduju od června denně jeden, ale pro mimíska udělám cokoliv!
Ale neboj, bude dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
5.11.12 07:18

@lentilkii Ahoj,vítej :mavam:,tak jsem na tom uplně stejně…psychika taky na bodu mrazu, když přijedu do caru, tak brečím…byla jsem v poradně 1.11. a byla to katastrofa a taky jsem objednaná k léčiteli a na akupunturu…znáš to tonoucí se stébla chytá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
5.11.12 16:54

Ahoj holky. Dnešní návštěva v Gennetu byla pozitivní. Zkusíme IUI během dvou měsící a doma to zkusíme i přirozeně :mrgreen: Když by se nazadařilo tak jdem do druhého pokusu IVF.
Takže dneska mám pozitivní náladu a ani ty kila navíc mi nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
5.11.12 17:43

@Mončina - Ahoj, koukám na tvůj podpísek, že chodíš také do Gennetu a že ti zprůchodnili vejcovody? To ti nabídli sami nebo jsi je k tomu musela donutit? Mně to totiž doktorka vůbec nedoporučovala, rovnou mě poslala na IVF, v mém věku to je prý ta nejlepší cesta (no, zatím to tak nevypadá…). Tobě je taky 35 a poslali tě tam? Jsem zmatená. Můžu se zeptat, jaká byla ta laparoskopie, jak to probíhá a kolik to stojí? Děkuji a přeji hodně štěstí u snaženíčka! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
5.11.12 19:42

@lentilkii V Gennnetu mi dělali jen hydrolaparoskopii kde zjistili že je mám neprůchozí. Klasickou laparoskopii v Gennetu nedělají. Tu mi dělali v Jablonci který mi dr. Mokrá doporučila a byla jsem nadmíru spokojená!
A laparoskopii mi Mokrá sama doporučila a nikdy se nezmínila, že by to v mén věku bylo zbytečné nebo tak něco. To jestli jsi to třeba nepochopila špatně. Ono stačí jedno slovíčko jinak a už to můžeš chápat jinak a vyložit si to po svém. Proto když já něčemu nerozumim, tak se ptát klidně dvakrát. A rozhodnutí jestli si uděláš laparoskopii je čistě na tobě!
A co ti vše dělali v Gennetu? Kde a kdy ti zjistili tu neprůchodnost vejcovodů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
5.11.12 19:51

@Mončina Díky, já se na to radši ještě zeptám. Mě totiž doktorka opravdu říkala, že to v mém věku už opravdu nedoporučují. No, je toho tolik, že mi z toho jde hlava kolem, možná mluvila o něčem jiném a zblbla jsem to já… :)
Mě zjistili neprůchodnost přímo v Gennetu v Praze - hydrolaparoskopií, někdy letos v květnu nebo červnu.
Jak dlouho jsi byla po té laparce v nemocnici? Bolelo to? A kolik se doplácí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
5.11.12 20:16

Opravdu je možné žes to pomotala když těch informací je tolik.
V nemocnici jsem ležela celkem 3 dny a 3 noci. Když nejsou komplikace nebo větší zákrok jdeš po dvou dnech domů a tak to bylo i u mě jelikož mi nic závažného nedělali. Nic nedoplácíš jen pobyt za lůžko a ten byl 100 Kč na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
16.11.12 19:36

@Mončina ahoj. Tak jsem se vyptávala, a odpověď zněla: „Zprůchodnňování vejcovodů už v dnešní době nedoporučujeme vzhledem k tomu, že je to velmi málo úspěšná metoda“. A v mém věku úspěšnost ještě klesá, takže ne. A protože stejně bych musela chodit na inseminace, protože partner nemá spermie, tak je lepší IVF.
Zajímavé je, že tobě to normálně doporučili. Paní doktorka, která zastupuje mojí obvoďačku, se také divila - sama prý byla na zprůchodňování. Prý by mě tam měli poslat. Tak já fakt nevím! Já už sama nevím, co mám dělat! Zajdu ještě za mým gynekologem, co on na to… A v úterý jdu za čáry máry léčitelkou…
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
17.11.12 12:51

@lentilkii
Ahoj. Jen v rychlosti…Určitě si stůj za laparoskopií!! Jestli máš jedniný problém s tím, že je máš neprůchozí tak nevidim proč bys ji neměla podstoupit. Držim pěsti a vše si určitě zajisti. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natty.j
26.11.12 12:22

Ahojte, pokud by nevadilo, taky bych se přidala do diskuze!
Dnes jsem 11 den po 1.IVF, byla jsem na testech HCG a výsledek byl negativní :( Jsem z toho docela špatná, protože při transféru mně řekli, že mám nejkrásnější embryo, tak jsem s tím tak nějak počítala, že to prostě vyjde a ono nic :-( zatím ani náznak špinění nebo krvácení.
S manželem se snažíme už přes dva roky, mám za sebou jednu IUI-neúspěšně.
V mrazáku máme ještě dvě pajetky po jednom embryu, tak se bojím aby to vyšlo, jinak všechno znovu, na psychiku je to docela zátěž, hormony dělají svoje :zed:
Teď čekám co mně napíše moje doktorka, jak to bude dál!

• Citovat
  • Upravit
61
26.11.12 12:27

1.IVF

Ahojte, pokud by nevadilo, taky bych se přidala do diskuze!
Dnes jsem 11 den po 1.IVF, byla jsem na testech HCG a výsledek byl negativní :( Jsem z toho docela špatná, protože při transféru mně řekli, že mám nejkrásnější embryo, tak jsem s tím tak nějak počítala, že to prostě vyjde a ono nic :-( zatím ani náznak špinění nebo krvácení.
S manželem se snažíme už přes dva roky, mám za sebou jednu IUI-neúspěšně.
V mrazáku máme ještě dvě pajetky po jednom embryu, tak se bojím aby to vyšlo, jinak všechno znovu, na psychiku je to docela zátěž, hormony dělají svoje :zed:
Teď čekám co mně napíše moje doktorka, jak to bude dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
26.11.12 12:31

@Natty.j Ahoj Natty, taky jsem měla krásné embryjko a taky to nevyšlo a dva mražáčci na mě čekají na únor/březen!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.11.12 12:33

Ahoj Jaket, kdy jsi byla na prvním ivf? Já jen, že jdeš na další pokud až v únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
26.11.12 12:34

@Natty.j
Nezoufej. Dr. říkají, že většinou první IVF je takové testovací a zjišťuje se jak tělo reaguje na hormony. Mě také první nevyšlo a máš pravdu, že na psychiku nic moc, ale jsme silné tak musíme věřit doktorům. Přece vědí co dělají.
Já jsem 4 den po IUI a také věřim, že nějaká spermie se najde co porazí mou alergii na ně!
Hoď se do pohody, pusti si nějaký pěkný film, nebo navštiv kamarádku. Nebo si kup něco pěkného na sebe a uvidíš, bude dobře. Důležitá je taky podpora od přítele či manžela.
Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital