Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte, tak moje doktorka se mně ozvala.
„Bohužel většinou neumíme říci, čím to bylo způsobeno, že se embryo dále neuchytlo. Statistiky nám říkají úspěšnost kolem 30%.,když je vše optimální.“
Takže další pokus nás čeká v lednu, teď si mám dát pauzu, tak budu doufat, že to třeba na druhý pokus vyjde ![]()
@Natty.j Ahoj
Tak musíme věřit, že rok 2013 bude uspěšnější!!!
Třeba ta třináctka v příštím roce, nám Všem přinese více štěstí!! ![]()
@Natty.j To jsem sice říkala i u 12........ale nesmíme se vzdávat!
Ahoj holky, tak jaké jsou zprávy v novém roce? Doufám, že se tady ve 2013 objeví spousta // a
!
Je tu někdo, komu to na poprvé nevyšlo, ale už se z toho oklepává a plánuje v nejbližší době další IVF? ![]()
Já nakonec půjdu napřed na tu laparku.
Tak snad to dobře dopadne a budu moct v únoru (spíš až v březnu, protože se to kvůli vyšetřením vždycky posouvá) na 2.IVF. Jak brzy po laparoskopii budu moct na IVF - netušíte někdo?
@lentilkii
ahoj v novém roce. Přeju jen to nejlepší!
Mě nevyšel první pokus IVF a ted v lednu jdem do druhého pokusu. Na laparoskopii jsem byla a co vím, tak za cca 3 měsíce můžeš jít do IVF. Já byla v září pro prvnim neúspěšném IVF. Vše mám v pořádku a profoukli vejcovody, ale přirozeně se nám to zatim nepovedlo.
@Mončina aha,já teď bydlím v Praze. Tak držím palce, ať to co nejdřív vyjde!!! ![]()
Ahojte děvčata,
tak konečně jdu na další IVF 8.4, přesněji na druhé, tak držte palce. ![]()
@lentilkii @Natty.j @jaket
Holky já jsem důkaz toho, že naděje je tu vždy a jsem po druhém pokusu IVF v prvním trimestru!
<3
@Natty.j Moc držim palečky ať i pro tebe je ten druhý pokus úspěšný! ![]()
Jééé, tak to moc gratuluji ![]()
Já zatím ani nedoufám, o to je pak horší zklamání
Takže pokud to vyjde budu šťastná a pokud ne tak…
@Natty.j
Právě že musíš věřit! Teda aspoň já to tak mám, že myslim pozitivně a věřim ![]()
Naposled jsem věřila (v podstatě pořád jsem doufala i když jsme byli na IUI) a teď raději to nechám „osudu“ ![]()