10dpo negativní test se všemi příznaky těhotenství

Anonymní
26.9.12 08:56

10dpo negativní test se všemi příznaky těhotenství

Ahoj holky, jsem z toho už celkem nervozní a tak píšu. snažíme se s přítelem o miminko a tak jsme, tak učinili okolo 14dc protože ovulaci jsem si ničím neměřila. mám pravidelný 28dc, tak snad se ovulace konala. ale je fakt, že hlen jsem zpozorovala a prsa byla citlivější a v podbříšku bolelo, jako při ms. od ovulace se tyto bolesti prohlubují a dokonce se přidala nevolnost. ale taková, že např. uprostřed nakupování musím utéct z krámu, jinak bych :poblion:. dnes jsem si dělala test (jsem 10dpo, asi) a stále negativní. jednoho chlapečka, už mám a tak mi přijde, že těhotná jsem, ale na test je asi ještě brzy, že? díky za reakce :andel: Petra
(posl. ms 3.9. ;) )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
26.9.12 09:00

Může být brzy a můžou to být sugesce i když pěkně silné :mrgreen: Ale držím pěsti, aby se čárky brzo ukázaly. Při prvním těhotenství jsem měla čárku až kolem 14.-16.dpo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
26.9.12 09:00

Na test je teda sakra brzy, takže pravděpodobně by se tam nic neukázalo, i kdybys byla těhotná, což jak sama jistě uznáš, být nemusíš, příznaky si můžeš vsugerovat.

• Citovat
  • Upravit
21848
26.9.12 09:09

Já 10 a 11 dpo neměla nic. Objevily se až 15 dpo. Takže asi je ještě čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
26.9.12 09:09

Já měla teda 10dpo už dušíka, ale vím teda přesně kdy jsme otěhulila, ty třeba ani ještě 10dpo nemusíš být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
26.9.12 09:26

Já měla // až 14 DPO a to ještě docela slabou, takže bych neházela flintu do žita, taky si myslím, že je ještě brzo, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
26.9.12 10:01

:mavam: U každého těhotenství se ukáže // na testíku jinak. Počkala bych tak 2 dny a testla! Nemyslím si že je to sugesce! Příznaky máš docela silné, na můj vkus. Přeji hodně štěstí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
19.10.12 19:44

Ahoj holky mám spoždění MS 3 dny tt jsou negativní ale mám trašně citlivé prsa což nemívám, bylo mi i 3 dny ráno špatně, časté wc..myslíte, že mám ještě naději?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí