Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám, že eMimino opět nezklamalo a krásně znehodnotilo fotku, takže na ni bude vidět prd. ![]()
@Michaela99 To vskutku ano…A zkus jiný test, tyhle jsou na prd už samy o sobě…
Holky chtěla bych vás moc poprosit o radu. Už fakt nevím. Menstruace měla dorazit před 5 dny, sex byl 8.1. V pondělí jsem delela TEST (tzn. 9dni po styku) a v limitu se objevil malinkej duch. Včera odpoledne jsem udělala test a v limitu už hezká carka, no a dneska ráno (11 dní po styku) jako zase úplně malej duch, sotva viditelnej. A já už si připadám jak blázen. Nevím kdy byla ovulace, ale sex byl 1.1. a pak toho 8.1. Kdybych ale otehotnela někdy kolem toho prvního, myslím že už by to byly dálnice. Takže předpokládám že se ovulace posunula.
Zažili jste někdy, že byste měli odpoledne silnější čárku než ráno? A kdy teda mám vlastně zkusit testovat a měla by bejt vidět už normalni carka? Když to vlastně nemůžu brát od vynechání ms.
Moc děkuji za odpověď. Mám dve děti, vždycky prostě jsem počkala na vynechání, udelala test a bylo. Ale tohle fakt nechápu ![]()
@Anonymní píše:
Holky chtěla bych vás moc poprosit o radu. Už fakt nevím. Menstruace měla dorazit před 5 dny, sex byl 8.1. V pondělí jsem delela TEST (tzn. 9dni po styku) a v limitu se objevil malinkej duch. Včera odpoledne jsem udělala test a v limitu už hezká carka, no a dneska ráno (11 dní po styku) jako zase úplně malej duch, sotva viditelnej. A já už si připadám jak blázen. Nevím kdy byla ovulace, ale sex byl 1.1. a pak toho 8.1. Kdybych ale otehotnela někdy kolem toho prvního, myslím že už by to byly dálnice. Takže předpokládám že se ovulace posunula.
Zažili jste někdy, že byste měli odpoledne silnější čárku než ráno? A kdy teda mám vlastně zkusit testovat a měla by bejt vidět už normalni carka? Když to vlastně nemůžu brát od vynechání ms.
Moc děkuji za odpověď. Mám dve děti, vždycky prostě jsem počkala na vynechání, udelala test a bylo. Ale tohle fakt nechápu
Jj, jedna snazilka tu měla večer krásné čárky a ráno doušky. Někdo má vyšší koncentraci hcg večer
zkus další test až za dva dny, aby byl vidět rozdíl. Držím palce, aby čárka sílila ![]()
@Anonymní píše:
@bacova.mi moc děkujujá už si připadám jak cvok, fakt
Já měla u prvního taky silnější odpoledne než ráno. Ono když bude testovat ob den tak to musí sílit. První 2-3 testy se mohou zdát stejne, ale pak už se to rozjede pokud je to těhotenství a ne biochemko.
@hospodki děkuju moc. No tak počkám a v pátek zkusím znova, jak to bude vypadat. Mám o víkendu sraz s kamarádkama a tak bych ráda věděla na čem jsem no
jestli si můžu dát aspoň víno
@Tyna15 tak jedno deci si dat můžeš, jsi tak na začátku, ze to embryo vůbec neovlivní, ale pila bych to hoodne pomalu a hlavně dost vody at se to naredi pokud to teda nechceš oznamovat s mokrym testem. Případně jsi měla dva dny prujem atp a nezapomeň, ze si ke své diagnóze nesmis dat třeba smazak aby to bylo věřitelne
@hospodki děkuju za typ. No právě to říkat nechci
no uvidíme, jsem zvědavá jak se to bude dál vyvíjet ![]()
Holky prosím, mrkněte na to
já mám hrozně krátké cykly… ale už týden nejsem ve své kůži… navíc od včera špinění
dnes nevím proč mě to napadlo jsem si udělala test… (není to první ranní moč) ![]()
@Terezice15 me se ukazuje jen pulka carky, tak bych spis pocitala s divnym testem, pripadne udelat novy.
@hospodki ona tam je celá, ale asi jsem to vyfotila ze špatného uhlu a emimino ty fotky ještě trochu kazí. V telefonu je to krasně vidět. Ale moc děkuju.
zkusím zítra nový a uvidím ![]()
@Terezice15 slaboučkého douška vidím a držím palce. Něco podobného mám už 3 dny ale to není poprvé a pak vždy došla MS ![]()
Holky, tohle je test asi k prdu co?
Stalo se mi to poprvé, že by se takto divně rozmatlal. Jsem dnes 12DPO a dle kalendáře sem to měla dostat ale nikde nic, po MS ani památky. Na testu je duch ale nevím, zda to brát v potaz, když je takto divný. Nemáte někdo zkušenost?