Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, myslim ze slecna spis vytrestala sama sebe.
A nevim, proc to hned zase kazdy zpochxbnuje, zakladatelka nikde nepise, ze ji je 13,a asi mysli, ze na tehotenstvi prisla v lednu, mohla byt uz treba 6tt, tak muze klidne koncem srpna rodit.
@Eliška553 píše:
@vejilka Je mi 18 let, nechápu kde jste vzala že je mi 13..
Jo vidíš, četla jsem blbě myslela jsem že řešíš svojí kamarádku.
@slavuska1 @vejilka nejdřív byl příspěvek jen, že je těhotná, pak přitvrdila, upravila to na těhotenství s Romem a matka, že zvažovala adopci, ale půjde na mateřskou
troll jak vyšitý, čeká na naše reakce
@stinga píše:
@slavuska1 @vejilka nejdřív byl příspěvek jen, že je těhotná, pak přitvrdila, upravila to na těhotenství s Romem a matka, že zvažovala adopci, ale půjde na mateřskou
troll jak vyšitý, čeká na naše reakce
Jojo taky mi přijde. Někdo tady chce rozpoutat žhavou diskusi ![]()
@stinga píše:
Můj názor - troll
Proc by měl být?Nechapu.Chci pouze názory na situaci co se děje v našem městě. Jestli se to už bere jako normální věci ![]()
Nevím nic o pravdivosti úvodního příspěvku, ale taky znám holčinu co otěhotněla ve 13ti letech se svým 17-ti letým přítelem. Poprask na celou vesnici. Mě to upřímně zděsilo, vůbec si neumím představit, jak vůbec zvládne porod…
@vejilka Sama chudák asi neví ani co píše trošku se v tom zamotává
![]()
@Eliška553 píše:
Proc by měl být?Nechapu.Chci pouze názory na situaci co se děje v našem městě. Jestli se to už bere jako normální věci
Normální to není, dělo se to vždy..
Nechtěla bych být na místě té matky… Mmch, co tak hrozného holce matka provedla, že se takto „mstí“?
@Eliška553 no třeba to, že těhotenství netrvá 7 měsíců, že jsi dotaz postupně přitvrdila, aby byl zajímavější
a pokud je to pravda, je to hrozné, ale takové věci se stávaly vždy, hlavně teda u určitých sociálních skupin
No pokud je to pravda tak co na to chceš slyšet…holka je blbá, matka asi trošku zanedbala sexuální výchovu…
@Eliška553 píše:
@vejilka Je mi 18 let, nechápu kde jste vzala že je mi 13..
@The_Assassin Tak teď jsem se pobavila
chudák ví ta holka vůbec kolik jí je??
![]()