13 let a těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
576
8.6.17 12:52
@Eliška553 píše:
@vejilka Je mi 18 let, nechápu kde jste vzala že je mi 13..

A v dubnu ti bylo 24 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.6.17 12:54

@The_Assassin Tak teď jsem se pobavila :mrgreen: :mrgreen: chudák ví ta holka vůbec kolik jí je?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
8.6.17 12:57
@The_Assassin píše:

Tak to je dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
8.6.17 12:58
@Paoloska píše:
Tak to je dobrý :mrgreen:

ted to taky čtu ty její diskuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
8.6.17 13:06

@The_Assassin A tady se musí psát jenom pravda? To jsem netušila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
8.6.17 13:07
@The_Assassin píše:
:palec: :palec:
ty jsi detektiv :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
8.6.17 20:34
@J_Doe píše:
@The_Assassin A tady se musí psát jenom pravda? To jsem netušila…

Pokud chceš, aby Tě někdo bral vážně, tak asi jo, ne? Jinak to nemá smysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
8.6.17 20:44
@lenkahav píše:
Pokud chceš, aby Tě někdo bral vážně, tak asi jo, ne? Jinak to nemá smysl..

Ale to je přece nesmysl. Když píšu o vaření, klidně můžu lhát, kolik mám let a dětí… Proč bych nemohla pozměnit některé údaje, abych si zachovala jistou anonymitu?
Když chci řešit problém, důležité je výstižně popsat problém, a zbytek je balast okolo, který můžu upravit dle své fantazie. Nevidím důvod psát pravdu ve všem a vždy. :nevim:

Pokud někomu radím ze své zkušenosti, je fér popsat zkušenost pravdivě, ale zase, balast okolo je opravdu nepodstatný.

Pokud chtěla zakladatelka nezávazně pokecat o 13-leté těhotné - a to psala, že o nic víc ji nejde, pak nechápu, co má rozpor ve věku zakladatelky s témou společné.

Upřímně, nechápu to pátrací emiminovské komando, že jim ten čas ztracený prohledáváním starých příspěvků a hledání rozporů za to stojí… Ale to je jejich problém.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
8.6.17 20:53

To asi nebude pravda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
9.6.17 08:57
@J_Doe píše:
Ale to je přece nesmysl. Když píšu o vaření, klidně můžu lhát, kolik mám let a dětí… Proč bych nemohla pozměnit některé údaje, abych si zachovala jistou anonymitu?
Když chci řešit problém, důležité je výstižně popsat problém, a zbytek je balast okolo, který můžu upravit dle své fantazie. Nevidím důvod psát pravdu ve všem a vždy. :nevim:

Pokud někomu radím ze své zkušenosti, je fér popsat zkušenost pravdivě, ale zase, balast okolo je opravdu nepodstatný.

Pokud chtěla zakladatelka nezávazně pokecat o 13-leté těhotné - a to psala, že o nic víc ji nejde, pak nechápu, co má rozpor ve věku zakladatelky s témou společné.

Upřímně, nechápu to pátrací emiminovské komando, že jim ten čas ztracený prohledáváním starých příspěvků a hledání rozporů za to stojí… Ale to je jejich problém.. :nevim:

Vůbec nevím, proč sem pleteš diskuze o vaření, tam je věk zajisté fuk, ale v těch vztahových diskuzích už to tak nepodstatný údaj být nemusí. Ať si každý píše, co chce, ale je legrační, když nedokáže být konzistentní ani dva měsíce po sobě. A ano, jakmile příspěvek smrdí trollem, jako že tento smrdí fest, tak se na ostatní příspěvky podívám. Slečně zakladatelce bych beztak tipovala spíš těch 13-18 než 24 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
9.6.17 09:17

@The_Assassin souhlas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
9.6.17 09:47
@The_Assassin píše:
Vůbec nevím, proč sem pleteš diskuze o vaření, tam je věk zajisté fuk, ale v těch vztahových diskuzích už to tak nepodstatný údaj být nemusí. Ať si každý píše, co chce, ale je legrační, když nedokáže být konzistentní ani dva měsíce po sobě. A ano, jakmile příspěvek smrdí trollem, jako že tento smrdí fest, tak se na ostatní příspěvky podívám. Slečně zakladatelce bych beztak tipovala spíš těch 13-18 než 24 :roll:

tato diskuze snad není o vztazích zakladatelky, ne? Takže když na jedné stránce napíše, že jí je 18, a na třetí, že jí je 50, jak to s témou souvisí? Mně to je úplně fuk.

Konzistence diskutujících je asi důležitá pro ty, kdo si tady chtějí vytvářet nějakou image, pro ty, kteří chtějí diskuzovat o problému je každá diskuze oddělený celek. Připadá mi zbytečné je za to shazovat.

Jestli je tato diskuze fake, je jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
9.6.17 21:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.6.17 13:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
16.6.17 22:36
@kjhui píše:
http://www.blesk.cz/…-unikne.htmlto je tady totok?

no vida! Tak nakonec se jedna o skutečný příběh!

@The_Assassin tobě, a tobě tleskajicim, asi ochrana soukromí moc neříká, viď? No, je to na vas, pokud chcete, abyste byly lehce identifikovatelne ve skutečném životě… I vaši blízcí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová