13 let a sami ve stanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
29.8.16 19:42
@olga1975 píše:
Docela me prekvapuje, kolik z vas by deti pustilo:-). Na to, ze jdou do osme tridy…
…to bych mohla napsat pravej opak :mrgreen:
Já bych pustila…jsou to už velký kluci a tohle pro ně bude zážitek… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
29.8.16 19:46

Jako učitelka takto starých dětí říkám - nepustila… Za prvé, do 15 za ně máte zodpovědnost, za druhé, v tomhle věku bych si tipla, že něco popijí a možná si i zapálí a zkrátka může je napadnout blbost… Kdyby byli s někým starším a někde alespoň částečně pod dozorem, tak budiž, ale takto ne… A pokud nespadají do kategorie, ajk jsem psala výše, tak pak bych stejně měla strach, že se mu může něco stát, takže ne, nepustila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
29.8.16 19:47

Záleží na klucich (zkušenosti se stanováním, povaha). Když bych věděla kam přesně se chystají tak úplně klidně, já stanovala v přírodě od dvanácti i sama ale od mala jsem průpravu tak jsem věděla co a jak. Případně ať jim třeba táta ten stan pomůže postavit a pak odjede.
Ale určitě je to super zážitek, úplně bych se tomu nebránila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
29.8.16 19:54
@olga1975 píše:
Spis ne…

mám skoro 13-letou dceru-naprosto spolehlivou, bezproblémovou…ale nepustila bych jí-vím že u holek se to ještě bere jinak..ale stejně-u někoho známého na zahradě o. k,ale takhle taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
29.8.16 20:01

Holky, diky moc za nazory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
29.8.16 20:10

Ale zatim to mam teda spis tak, ze u nekoho na zahrade jo, ale nekde venku na kraji vesnice ne. Mozna, kdyby byl zvykly stanovat, ale neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
29.8.16 20:22
@olga1975 píše:
Ale zatim to mam teda spis tak, ze u nekoho na zahrade jo, ale nekde venku na kraji vesnice ne. Mozna, kdyby byl zvykly stanovat, ale neni.
…mě to va 13nácti taky příjde brzy-my jsme letos s holkama stanovali i v Itálii-takže s tím zatím samy nepřišly, ale já bych se ještě bála pustit jí samotnou s kamarádkami :oops: :oops: ale uvědomuju si, že je to můj názor matky, co má dcery :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
29.8.16 20:25

@olga1975 Dej na svou intuici ;) Ty znáš svého syna nejlíp i ty jeho kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
29.8.16 20:57

Zatím mám děti malé, ale nepustila bych… Zvlášť v téhle době, kdy se spousta dětí pohřešuje atd.. U někoho na zahradě ano, ale takto ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
30.8.16 00:14
@olga1975 píše:
Jakoze ja chapu, ze se asi nic nestane, ale je urcite sance, ze nastane netradicni situace - prijde tam opilec, nejake zvire, bourka… Co kdyz zacnou zmatkovat… A neco se stane:-( Z toho mam asi nejvetsi strach:-(

A myslíš, ze až jim bude 15, 16 nebo víc, tak ke stanu nebude moct přijít opilec, bouřka nebo zvíře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
30.8.16 05:49
@adam75 píše:
A myslíš, ze až jim bude 15, 16 nebo víc, tak ke stanu nebude moct přijít opilec, bouřka nebo zvíře?

Ale jo, jasne ze prijde (teda muze). Ale myslim, ze je rozdil, kdyz opilec prijde ke stanu se trema trinactiletyma nebo sestnactiletyma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
30.8.16 05:50

No ale nakonec jsem nepustila a v noci jsem si rikala, ze jsem dobre udalala, byla dost silna bourka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.8.16 12:53

@olga1975 A co kluk trucoval? To je dobře na konec.Tak ja psala, že pustila, ale asi nee :) nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
30.8.16 13:45
@Daja.pribram píše:
@olga1975 A co kluk trucoval? To je dobře na konec.Tak ja psala, že pustila, ale asi nee :) nevim.

To si pis, ze jsem si vyslechla:-(. Ale mam stresu dost, fakt si nepotrebuju pridelavat dalsi. Jak byla v noci ta bourka, tak jsem si rikala, jak bych byla na nervy, kdyby byl pryc. Nastavila jsem si limit 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.10.20 19:40

Asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie