13letý kluk a líbání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2612
1.11.16 17:55

Mám asi zastaralé názory, ale líbat se takto „tvrději“ ve škole mi přijde nevhodné. Vůbec líbání na základní škole, no nevím, asi bych dětem vysvětlila, že to patří do soukromí. Ať si někam zalezou po škole, když už jim je dopřáno…Jinak k hádce s ředitelkou, měla si držet odstup a nepoužívat nadávky, matky neměly vytahovat prachy-ty jejich chování neomlouvají a neměly bý být prostředkem k tomu, že se děti můžou chovat jak hovada. To pak přesně háže světlo na soukromé školy, kde si za prachy koupíš všechno.
edit.: nebudu ověřovat, ale mám pocit, že i „drsnější“ ošahávání, jako ruce v rozkroku, je do 15 trestné, ale to fakt nevím jistě

Příspěvek upraven 01.11.16 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
1.11.16 17:56

Zakazovanim se nic nevyresi, ale jeste to nahlas schvalovat, no nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
1.11.16 18:03
@Michelle3068 píše:
Vidím, že všichni na to máte podobný názor. Probrala jsem to s manželem a domluvili jsme se, že do školy to půjde vyřešit on. A já to vyřeším s klukem. Měli jsme debatu, že tohle není dobrý chování ve škole. Domluvili jsme se, že mu nebudu kecat do toho, co spolu dělají venku, ale že právě nechci řešit něco jako těhotenství. Manžel s ním taky diskutoval, ale z trochu víc chlapsky než já. S maminkou Shay(tak se jmenuje ta dívka) jsem mluvili, že nastavíme tak nějak stejná pravidla. Šla jsem se podívat na trénink synovce a podle počtu těch holek a líbaček po tréninku mi přišlo, že je asi jiná doba, protože s takovými věcmi se za mě začínalo v patnácti. Uvidíme co bude dál.

V tom případě jsem ráda, že tahle jiná doba nedorazila k dceři do školy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
1.11.16 18:09

Moje rada je, že ty bys neměla vychovávat dítě, jelikož jsi nezodpovědná a ta matka by též neměla neměla vychovávat dítě, jelikož na to inteligenčně nemá.
Další moje rada je, že na tu ředitelku si máte stěžovat, jelikož její chování bylo nepřiměřené a natolik hloupé, že vám dala argumenty, ačkoli vás mohla sjet jako pětileté děti, protože to jediné jste si za svoje chování zasloužily.
Třeba pak novou ředitelkou bude ženská, která dovede jednat s pitomci a zachovat si přitom důstojnost svého postavení.
Líbání na chodbě školy je nevhodné a společensky nepřijatelné a tvoje reakce na synovce v posteli s dívkou je nezodpovědná a nepřiměřená situaci.
Ne že bych si ve skutečnosti myslela, že třináctiletý člověk je nezbytně dítě, kterému sex ublíží, nicméně v naší zemi máme nějakou hranici, před níž je sex zakázán a pokud proběhne, může to znamenat problém z hlediska návštěv sociálky a v některých případech, kdy by jeden dotyčný plnoletý byl a druhý ne, by to pravděpodobně řešila i policie.
Pokud tvůj synovec nezná základy slušného chování a neví, co je přípustné ve škole a co ne, je to trapné zejména pro tebe jako osobu, která ho vychovala-evidentně špatně.
Pokud se s jeho přístupem někdy stane, že dojde k sexu před 15. rokem, budeš z toho mít problémy.
Je tvůj úkol vychovat synovce k tomu, aby věděl, kam až může zajít, aniž by měl velké problémy. I děti, které vyvádějí lotroviny, můžou znát a uvědomovat si tu hranici, při které bude jejich trestem pouze nějaké domácí vězení a tu hranici respektovat.
Netuším, jak mu tu hranici chceš vštípit s tvým přístupem, když ji evidentně sama neznáš a přitom jsi dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
1.11.16 18:13
@Michelle3068 píše:
Vidím, že všichni na to máte podobný názor. Probrala jsem to s manželem a domluvili jsme se, že do školy to půjde vyřešit on. A já to vyřeším s klukem. Měli jsme debatu, že tohle není dobrý chování ve škole. Domluvili jsme se, že mu nebudu kecat do toho, co spolu dělají venku, ale že právě nechci řešit něco jako těhotenství. Manžel s ním taky diskutoval, ale z trochu víc chlapsky než já. S maminkou Shay(tak se jmenuje ta dívka) jsem mluvili, že nastavíme tak nějak stejná pravidla. Šla jsem se podívat na trénink synovce a podle počtu těch holek a líbaček po tréninku mi přišlo, že je asi jiná doba, protože s takovými věcmi se za mě začínalo v patnácti. Uvidíme co bude dál.
Řešila bych to stejně. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
1.11.16 18:19

Ve třinácti si myslím že je líbání přiměřené (už za mně to tak bylo a to je mi teď 24). Dokonce si pamatuju z té doby od některých spolužáků historky jak kde dělali kdo ví co (nevím jestli si to tehdy vymýšleli nebo ne). Klukovi vysvětli, ať se líbají jinde než ve škole ať nemáš problémy ty ani on. S dalším ať ještě počká a udělá z toho vyjímečný okamžik (jednou hádám nechce vzpomínat na poprvé jako na rychlovku ve třinácti). Ředitelka je piip, ale s tím hádám nic neuděláš. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
1.11.16 18:28
@alisekR píše:
No, nevím, co se čílíš, ale tohle do školy opravdu nepatří, především na základní školu :nevim: Povím ti to takhle, moje ségra je učitelka a má třídnictví asi v osmičce a upozorňuju tě, že není výjimkou, že se řeší i případné těhotenství v tomto věku…a ať je to jak chce, tak v tomto věku jsou obě tyto děti pod zákonem a zodpovědná si ty…líbání ve škole, považuju opravdu za provokaci a nic jiného…já jsem byla rebel o tom žádná. Ale učitele jsem respektovala a fakt mám dojem, že si dneska děti dovolí naprosto všechno, jen proto, že je jim to doma tolerováno.
My jsme měli podobné věci zakázany 100m v okruhu školy i na střední škole a myslím, že nám to neuškodilo.

sice pod zakonem jsou, ale pokud se spolu ted vyspi tak ani na jednoho zadnej zakone nemuze…protoze zadnemu nebylo vic jak 15.

pokud by spolu vydrzeli do 15 narzek jednoho z ucasnenych a pak si dali pauzu do narozenin toho druheho je to opet v cajku.

Jako hlavne pokud jim tahne na 14 obou tak proste v tomhle veku o to nekteri prichazeji no…znam takhle celkem dost kamaradu…

zakladatelce radim si sednou s obema pubertakama…promluit jim do duse, ze libani na chodbach neni uplne ok…
obema vysvetlit, ze bude lepsi se sexem pockat…at klidne spolu masturbujou, delaj si to pusou apod (pokud to bude s oboustranym souhlasem), ale ze by bylo lepsi fakt jeste ten rok dva pockat…
a kdyz uz tak fakt varovani, ze jedine s kondomem…

Sice mi pomalu tahne na 30, ale dost zive si na ten vek vzpominam jak se mnou lomcovali hromony a kdyby bylo tenkrat s kym (tenkrat jsem byla takovy osklivy introvertni kacatko) tak jsem o to panenstvi prisla taky celkem zahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
1.11.16 18:30

@Ellusa Aha s těmi státy jsem si to nevšimla, ale mám za to, že tam jsou podmínky ještě přísnější. Ale asi závisí stát od státu a také na čtvrti, ve které škola sídlí, je to tam asi rozdělenější než u nás.
Ale předpokládám, že ty slušné školy mají dost přísná pravidla, pamatuji si, že jeden kamarád mi vyprávěl, že tam byl na hokejové stipendium na velmi dobré škole a za to, že se na ně „prolátlo“ pár vypitých piv, měl rok podmínku a musel mít určitý studijní průměr, jinak by ho za to vyloučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
1.11.16 18:34
@ivašot. píše:
V tom případě jsem ráda, že tahle jiná doba nedorazila k dceři do školy :nevim:

vy je vsichni vidite jako maly mimina, ale jeste pred 150 lety byla 13 tileta holka dost casto mamou a kluci o to prichazeli taky v tuhle dobu…

libani ve 13-14 je proste uplne normalni…to samy treba i prvni doteky…nekteri kluci a holky na to jsou rychleji nekteri pozdeji…a zakazovani fakt v tomhle smeru nic nevyresi spis naopak to ty decka dozene k tomu, ze na to budou chtit natruc skocit driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
1.11.16 18:37

A btw: https://cs.wikipedia.org/…3%ADmu_styku

v nemecku by treba za par mesicu uz mohli spolu legalne spat a nikdo by na to nemohl rict ani popel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.11.16 18:38

Podle mého takové chování do školy nepatří. :nevim: Synovec by se měl uklidnit a dělat takové věci v soukromí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.11.16 18:39
@Leenvecka píše:
A btw: https://cs.wikipedia.org/…3%ADmu_stykuv nemecku by treba za par mesicu uz mohli spolu legalne spat a nikdo by na to nemohl rict ani popel.

ale vždyt at klidně spí, to je fuk. :nevim: spíš jde asi o tu školu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
1.11.16 18:40
@Leenvecka píše:
vy je vsichni vidite jako maly mimina, ale jeste pred 150 lety byla 13 tileta holka dost casto mamou a kluci o to prichazeli taky v tuhle dobu…libani ve 13-14 je proste uplne normalni…to samy treba i prvni doteky…nekteri kluci a holky na to jsou rychleji nekteri pozdeji…a zakazovani fakt v tomhle smeru nic nevyresi spis naopak to ty decka dozene k tomu, ze na to budou chtit natruc skocit driv.

Ale já to nijak nezobecňuju, já mluvím jen o naší sice pražské ale v podstatě „vesnické“ škole. Fakt jsme zatím neřešili u 13ti letých podobné situace, jako popisuje zakladatelka. A ani v okolí školy takové dvojice nevídám. Možná to jen „inteligentněji“ maskují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
1.11.16 18:48
@atominnka píše:
Podle mého takové chování do školy nepatří. :nevim: Synovec by se měl uklidnit a dělat takové věci v soukromí

ja jen, ze tady je snad pulka diskutujich si nedokaze predstacit, ze 13 lety pubertaci se libaj a delaji i jine veci… jakoby ve 13-nacti by byly jeste uplne maly deti coz teda nejsou. S tou skolou souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.11.16 18:48
@ivašot. píše:
Ale já to nijak nezobecňuju, já mluvím jen o naší sice pražské ale v podstatě „vesnické“ škole. Fakt jsme zatím neřešili u 13ti letých podobné situace, jako popisuje zakladatelka. A ani v okolí školy takové dvojice nevídám. Možná to jen „inteligentněji“ maskují.
Žiju na vesnici, ráno cestou do školky, jdeme kolem městanky, přímo naproti školy banda 7-9 taku kouří, párečky se drží za ruce, objímají se, jak kdyby se pul roku neviděli. Ředitelka má reditelnu za stromem naproti toho kde hoši kouří, ani se nesnaží schovávat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí