13letý kluk a líbání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
2.11.16 08:53

@KatkaX stoprocentní souhlas některé veci se proste nemění a sex ve 13 normální nebyl není a nebude

@Ellusa píše:
Jak vypadá v americkém systému známkování průměr horší jak 2,25? :mrgreen:

Taky nechápu v te me bývalé USA jsme tedy je-li A-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
2.11.16 08:55
@Ellusa píše:
Mně to teda taky přijde naprosto mimo, stejně jako argumenty, kolik holek v okolí někoho o to přišlo už před 15. narozeninami a jak je to vlastně běžné. Já to teda za nic běžného a v pohodě nepovažuji a to, aby se příště zamkli a že je fajn, že je připravený a má nachystané kondomy, je uhozené už úplně.

Holky děkuju.
Já už jsem si vážně připadala úplně mimo, když si nemyslím, že je normální se ve 13ti líbat s polonahou holkou v posteli. Ve svém okolí to vážně nevídám. Dokonce nemám ani žádnou kamarádku, která přišla o panenství před 15.narozeninama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
2.11.16 08:57

@ivašot. Já jednu znám, ale ta fakt žila v dost odlišném prostředí od většiny.
A se zodpovědnými osobami se opravdu nestýkala.
Kdo ví, kde jí je konec. Dost možná i v erotickém průmyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
2.11.16 09:12
@Ellusa píše:
A bodový systém, na základě kterého se pak přidělovala písmenka 8). Americké školství je hodně prudérní, neexistují minisukně, kratičké šortky a už vůbec ne intimní dotyky mezi žáky ve škole. Taky čeština rodilé Američanky je skvělá.

Zakladatelka má být rodilá Američanka? To jsem netušila. Pokud to tak je, tak tomu příběhu věřím ještě míň než včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.11.16 09:16

Já myslela, že zakladatelka má jen manžela Američana? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.11.16 09:17
@Ellusa píše:
Kdesi to psala dřív, pokud se nepletu.

Jo aha, tak než jsem to doťukala, tak upřesnění. No jo, kdo ví, která reinkarnace to zas je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
2.11.16 09:22

Jo @Ellusa už vidím jak si dovolí na High school v Americe třináctiletý děcko líbat na chodbě spolužačkou, to by bylo haló takový, ze by se k tomu svolával školní výbor a pranyrovali by rodiče :D navic by je to proste ani nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
2.11.16 09:35

@Ellusa mne uplne stacilo to, ze ve skolce jsem v satne prevlekala dceru j z tilka, byla as ˇi tak tri sekundy do pul tela a hned pribehla vychovatelka, ze musime jit na toalety, protoze jsou tam j chalepcci a toto tam neni zvykem, vsehny matky na me koukaly a ja sk pripadala jak nejvetsi zvrhlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
2.11.16 09:44
@Ellusa píše:
@kterk Přesně tak. Podle mě je to vymyšlené. Jak psala @KatkaX, kdo ví, která reinkarnace to zase je :mrgreen:

Taky ten úvodní příspěvek považuji za vymyšlený. Mě spíš ale překvapuje, kolik se tu našlo maminek, kterým to vlastně připadalo úplně OK. A jsou schopné tvrdit, že ve 13ti letech už to nejsou děti. Jsem fakt ráda, že moje dcera je v tom věku ještě dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
2.11.16 10:03

@Ellusa to je fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
2.11.16 10:05

@ivašot. Ano i mne to prekvapilo a zarazilo 8o a to rozhodne nejsem zadny puritan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
2.11.16 10:10

@Michelle3068 já na tom nic divného v tomhle věku nevidím. Pouč je, aby to nedělali na veřejnosti a samozřejmě se snaž jim zkusit nějak vysvětlit, aby s další metou ještě počkali :-) Ale to stejně neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 10:13
@Michelle3068 píše:
Ahoj maminy,
před pár dny jsem svého 13-ti (skoro 14-ti) letého synovce, o kterého se starám, přistihla jak se v posteli líbá s holkou. Oba bez trička. Měla jsem z toho šok. Když jeho „kamarádka“ odešla, šla jsem si s ním promluvit. Konverzaci začal „No neříkej, že si to nikdy nedělala…“ následoval můj záchvat smíchu. Ptala jsem se ho, co dělali. A následovala další přímá odpověď: „Neboj se, nepíchali jsme spolu. A kdyby jo, tak mám tohle.“ sáhl do šuplíku a vytáhl z něj dvě krabičky kondomů a dodal, že jsou od staršího bráchy, jen jako záloha. Trochu jsme si o tom povídali a nakonec jsem mu doporučila, aby se příště zamkli. To bylo celkem v pohodě, ale dneska jsem kvůli podobné situaci ve škole.
Minulý týden přišel mail, že mě zvou do školy projednat chování nepřiměřené věku mého svěřence. Okamžitě jsem za „malým“ šla a ptala se, co to má být a jestli má nějaké vysvětlení. Řekl mi, že se s tou holkou líbali (trochu vášnivěji) a on jí přitlačil na zeď a zmáčkl zadek, jenže kolem šla ředitelka a viděla je. Řekla jim, že tohle chování se do školy nehodí, ale jestli to chtějí provozovat, tak by si měli zaplatit pokoj v nějakém levném motelu.
Nicméně jsem šla na schůzku s paní ředitelkou a byla tam i maminka té dcery. Když jsme čekali na ředitelku, tak jsme se shodli, že to v jejich věku není nic tak hrozného. hned jak jsme se s ředitelkou pozdravili, tak na nás začala vysazovat, že to není chování hodné jejich věku a řekla několik vět tohohle smyslu. Protože mě to začínaly vytáčet její narážky typu: To, že mu umřeli rodiče ho z ničeho neomlouvá. Je to jen namyšlený hokejista. Na tu dívku zase: Ta vaše fiflena si myslí, že může všechno, protože její tatíček je zazobaný a má všechno. Řekla jsem jí, co si to vůbec dovoluje takhle mluvit o našich dětech. Druhá maminka zase něco ve smyslu, že za tu školu platíme majlant, a už jenom proto by se mě chovat trochu slušně. Zkrátka jsme se tam strašně pohádali. Pak jsme obě odešli a ještě si vyměnili čísla. Večer mi přišel celkem výhružný mail, že bych svému svěřenci měla domluvit a podobně.
Chtěla bych znát váš názor popřípadě nějakou radu. Díky M.

Já bych paní ředitelce poděkoval a ubezpečil bych jí, že jsem se synem o sexu již hovořil, vybavil ho informacemi i balením prezervativů a jelikož neudělal nic nezákoného a nepřiměřeného, tak považuji celou věc za vyřízenou. Přidal bych možná něklik historek o tom, jak jsme v jeho věku holkám sahali děvčatům nejen na zadek ale i na ňadra a jak nás to všechny bavilo. Vůbec se nenech rozhodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
2.11.16 10:13
@Leenvecka píše:
sice pod zakonem jsou, ale pokud se spolu ted vyspi tak ani na jednoho zadnej zakone nemuze…protoze zadnemu nebylo vic jak 15.

pokud by spolu vydrzeli do 15 narzek jednoho z ucasnenych a pak si dali pauzu do narozenin toho druheho je to opet v cajku.

Jako hlavne pokud jim tahne na 14 obou tak proste v tomhle veku o to nekteri prichazeji no…znam takhle celkem dost kamaradu…

zakladatelce radim si sednou s obema pubertakama…promluit jim do duse, ze libani na chodbach neni uplne ok…
obema vysvetlit, ze bude lepsi se sexem pockat…at klidne spolu masturbujou, delaj si to pusou apod (pokud to bude s oboustranym souhlasem), ale ze by bylo lepsi fakt jeste ten rok dva pockat…
a kdyz uz tak fakt varovani, ze jedine s kondomem…

Sice mi pomalu tahne na 30, ale dost zive si na ten vek vzpominam jak se mnou lomcovali hromony a kdyby bylo tenkrat s kym (tenkrat jsem byla takovy osklivy introvertni kacatko) tak jsem o to panenstvi prisla taky celkem zahy.

Reagovala jsem především na uraženost zakladatelky při výtce ředitelky…takhle opravdu není normální se chovat na základní škole. A doporučit 13 letému, ať se doma zamyká, tedy taky ne…nepsala jsem nic o tom jestli je nebo není normální hormonální lomcovák ve 13 letech.
A potom, co jsem si dočetla celou diskuzi a došlo mi, že žijí v USA, tak to považuju za vymyšlené a nebo apspoň přimyšlené…moje ségra je učitelka v tady doma v ČR a v USA pobývala několik let kvůli práci svého muže. A tam tedy toto chování není normální naprosto, tak by se to tedy opravdu řešilo velmi striktně, Amerika je velmi prudérní, takže tomu nevěřím.
Jsou to kecy v kleci. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
2.11.16 10:15

Je vtipné, že když mi bylo 13 a jezdili jsme vlakem na školu v přírodě na Slovensko, tak takovéto líbačky a podobné ošahávačky v kupé se děly pravidelně. A to byl konec 80tých let. Teď ale kdybych měl dceru a ve 13ti tohle prováděla, koukal bych na to velmi, velmi nelibě… :-)

Asi bych synka poučil ať je ve škole zdrženlivější a nechá si to na potom + důkladná intruktáž co a jak a co by se také mohlo stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí