13letý kluk a líbání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
2.11.16 10:03

@Ellusa to je fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
2.11.16 10:05

@ivašot. Ano i mne to prekvapilo a zarazilo 8o a to rozhodne nejsem zadny puritan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
2.11.16 10:10

@Michelle3068 já na tom nic divného v tomhle věku nevidím. Pouč je, aby to nedělali na veřejnosti a samozřejmě se snaž jim zkusit nějak vysvětlit, aby s další metou ještě počkali :-) Ale to stejně neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 10:13
@Michelle3068 píše:
Ahoj maminy,
před pár dny jsem svého 13-ti (skoro 14-ti) letého synovce, o kterého se starám, přistihla jak se v posteli líbá s holkou. Oba bez trička. Měla jsem z toho šok. Když jeho „kamarádka“ odešla, šla jsem si s ním promluvit. Konverzaci začal „No neříkej, že si to nikdy nedělala…“ následoval můj záchvat smíchu. Ptala jsem se ho, co dělali. A následovala další přímá odpověď: „Neboj se, nepíchali jsme spolu. A kdyby jo, tak mám tohle.“ sáhl do šuplíku a vytáhl z něj dvě krabičky kondomů a dodal, že jsou od staršího bráchy, jen jako záloha. Trochu jsme si o tom povídali a nakonec jsem mu doporučila, aby se příště zamkli. To bylo celkem v pohodě, ale dneska jsem kvůli podobné situaci ve škole.
Minulý týden přišel mail, že mě zvou do školy projednat chování nepřiměřené věku mého svěřence. Okamžitě jsem za „malým“ šla a ptala se, co to má být a jestli má nějaké vysvětlení. Řekl mi, že se s tou holkou líbali (trochu vášnivěji) a on jí přitlačil na zeď a zmáčkl zadek, jenže kolem šla ředitelka a viděla je. Řekla jim, že tohle chování se do školy nehodí, ale jestli to chtějí provozovat, tak by si měli zaplatit pokoj v nějakém levném motelu.
Nicméně jsem šla na schůzku s paní ředitelkou a byla tam i maminka té dcery. Když jsme čekali na ředitelku, tak jsme se shodli, že to v jejich věku není nic tak hrozného. hned jak jsme se s ředitelkou pozdravili, tak na nás začala vysazovat, že to není chování hodné jejich věku a řekla několik vět tohohle smyslu. Protože mě to začínaly vytáčet její narážky typu: To, že mu umřeli rodiče ho z ničeho neomlouvá. Je to jen namyšlený hokejista. Na tu dívku zase: Ta vaše fiflena si myslí, že může všechno, protože její tatíček je zazobaný a má všechno. Řekla jsem jí, co si to vůbec dovoluje takhle mluvit o našich dětech. Druhá maminka zase něco ve smyslu, že za tu školu platíme majlant, a už jenom proto by se mě chovat trochu slušně. Zkrátka jsme se tam strašně pohádali. Pak jsme obě odešli a ještě si vyměnili čísla. Večer mi přišel celkem výhružný mail, že bych svému svěřenci měla domluvit a podobně.
Chtěla bych znát váš názor popřípadě nějakou radu. Díky M.

Já bych paní ředitelce poděkoval a ubezpečil bych jí, že jsem se synem o sexu již hovořil, vybavil ho informacemi i balením prezervativů a jelikož neudělal nic nezákoného a nepřiměřeného, tak považuji celou věc za vyřízenou. Přidal bych možná něklik historek o tom, jak jsme v jeho věku holkám sahali děvčatům nejen na zadek ale i na ňadra a jak nás to všechny bavilo. Vůbec se nenech rozhodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
2.11.16 10:13
@Leenvecka píše:
sice pod zakonem jsou, ale pokud se spolu ted vyspi tak ani na jednoho zadnej zakone nemuze…protoze zadnemu nebylo vic jak 15.

pokud by spolu vydrzeli do 15 narzek jednoho z ucasnenych a pak si dali pauzu do narozenin toho druheho je to opet v cajku.

Jako hlavne pokud jim tahne na 14 obou tak proste v tomhle veku o to nekteri prichazeji no…znam takhle celkem dost kamaradu…

zakladatelce radim si sednou s obema pubertakama…promluit jim do duse, ze libani na chodbach neni uplne ok…
obema vysvetlit, ze bude lepsi se sexem pockat…at klidne spolu masturbujou, delaj si to pusou apod (pokud to bude s oboustranym souhlasem), ale ze by bylo lepsi fakt jeste ten rok dva pockat…
a kdyz uz tak fakt varovani, ze jedine s kondomem…

Sice mi pomalu tahne na 30, ale dost zive si na ten vek vzpominam jak se mnou lomcovali hromony a kdyby bylo tenkrat s kym (tenkrat jsem byla takovy osklivy introvertni kacatko) tak jsem o to panenstvi prisla taky celkem zahy.

Reagovala jsem především na uraženost zakladatelky při výtce ředitelky…takhle opravdu není normální se chovat na základní škole. A doporučit 13 letému, ať se doma zamyká, tedy taky ne…nepsala jsem nic o tom jestli je nebo není normální hormonální lomcovák ve 13 letech.
A potom, co jsem si dočetla celou diskuzi a došlo mi, že žijí v USA, tak to považuju za vymyšlené a nebo apspoň přimyšlené…moje ségra je učitelka v tady doma v ČR a v USA pobývala několik let kvůli práci svého muže. A tam tedy toto chování není normální naprosto, tak by se to tedy opravdu řešilo velmi striktně, Amerika je velmi prudérní, takže tomu nevěřím.
Jsou to kecy v kleci. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
2.11.16 10:15

Je vtipné, že když mi bylo 13 a jezdili jsme vlakem na školu v přírodě na Slovensko, tak takovéto líbačky a podobné ošahávačky v kupé se děly pravidelně. A to byl konec 80tých let. Teď ale kdybych měl dceru a ve 13ti tohle prováděla, koukal bych na to velmi, velmi nelibě… :-)

Asi bych synka poučil ať je ve škole zdrženlivější a nechá si to na potom + důkladná intruktáž co a jak a co by se také mohlo stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 10:16
@Sany80s píše:
Moje rada je, že ty bys neměla vychovávat dítě, jelikož jsi nezodpovědná a ta matka by též neměla neměla vychovávat dítě, jelikož na to inteligenčně nemá.
Další moje rada je, že na tu ředitelku si máte stěžovat, jelikož její chování bylo nepřiměřené a natolik hloupé, že vám dala argumenty, ačkoli vás mohla sjet jako pětileté děti, protože to jediné jste si za svoje chování zasloužily.
Třeba pak novou ředitelkou bude ženská, která dovede jednat s pitomci a zachovat si přitom důstojnost svého postavení.
Líbání na chodbě školy je nevhodné a společensky nepřijatelné a tvoje reakce na synovce v posteli s dívkou je nezodpovědná a nepřiměřená situaci.
Ne že bych si ve skutečnosti myslela, že třináctiletý člověk je nezbytně dítě, kterému sex ublíží, nicméně v naší zemi máme nějakou hranici, před níž je sex zakázán a pokud proběhne, může to znamenat problém z hlediska návštěv sociálky a v některých případech, kdy by jeden dotyčný plnoletý byl a druhý ne, by to pravděpodobně řešila i policie.
Pokud tvůj synovec nezná základy slušného chování a neví, co je přípustné ve škole a co ne, je to trapné zejména pro tebe jako osobu, která ho vychovala-evidentně špatně.
Pokud se s jeho přístupem někdy stane, že dojde k sexu před 15. rokem, budeš z toho mít problémy.
Je tvůj úkol vychovat synovce k tomu, aby věděl, kam až může zajít, aniž by měl velké problémy. I děti, které vyvádějí lotroviny, můžou znát a uvědomovat si tu hranici, při které bude jejich trestem pouze nějaké domácí vězení a tu hranici respektovat.
Netuším, jak mu tu hranici chceš vštípit s tvým přístupem, když ji evidentně sama neznáš a přitom jsi dospělá.

Mohu se ve vší slušnosti zeptat, ta 80 v nicku, je tvůj věk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 10:19
@alisekR píše:
A doporučit 13 letému, ať se doma zamyká, tedy taky ne…

Je pravda, že zamykat se doma je nesmysl. Pokud jdu do pokoje kde je 14 letý kluk, tak zaklepu, pokud jsou zavřené dveře. Z mnoha důvodů, tím prvním je slušnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
2.11.16 10:23
@PetrVesely píše:
Mohu se ve vší slušnosti zeptat, ta 80 v nicku, je tvůj věk?
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.11.16 10:33
@ivašot. píše:
Taky ten úvodní příspěvek považuji za vymyšlený. Mě spíš ale překvapuje, kolik se tu našlo maminek, kterým to vlastně připadalo úplně OK. A jsou schopné tvrdit, že ve 13ti letech už to nejsou děti. Jsem fakt ráda, že moje dcera je v tom věku ještě dítě.

Nejsem puritán, ale mě to překvapilo taky :nevim: Dcera má 11 let, závodně tancuje, je teď už v juniorech a jsou tam děti až do 15 let a ani tam se nic takového neděje. Jsou to puboši, dělají si legraci, ale tohle tam fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
2.11.16 10:37

@PetrVesely Chápu tvoji narážku.
Setkala jsem se s tebou na více diskuzích a ve vší slušnosti ti musím něco říct já.
Máš trošku problém chápat smysl textu v souvislostech jeho celku.
Není to narážka na inteligenci, to vůbec ne.
Jsou různé druhy inteligence, lidé mají různé schopnosti a ty můžeš třeba vynikat v jiných oblastech hodně nad průměr, ale tvoje narážka nekoresponduje s textem, pokud z něj nevytrhneš věty bez ohledu na zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 10:48

@Sany80s Já na nic nenarážím, jen jsem se slušně zeptal zda ta 80 v nicku je tvůj věk. Babička mojí ženy taky chodí na net a je jí 86. Nehledej v textu víc, než tam je.
Vím že dámy se na věk ptát není slušné, proto jsem mou otázku uvodil slovy „Mohu se zeptat“?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
2.11.16 10:48

@Sany80s Souhlasím, ve všem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
2.11.16 10:50

Když rodiče mají přístup,, Příště se zamkni" a „nezapomeň na ochranu“, tak se nedivím diskuzím, které se tu vyskytují celkem běžně typu: JE mi 16 a jsem těhotná, můj 16tiletý syn čeká dítě, už jednou to udělal atd atd.

Řeidtelce se nedivim. DĚTEM bych vyfackovala huby a rodičům taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
2.11.16 10:55

@PetrVesely To číslo ve věku by nebylo dokonce dostatečně vysoké ani pro moji babičku.
A ptát se na věk dámy sice slušné není, ale pokud by mi bylo 80, pak už to společenská pravidla určují trošku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí