13letý kluk a líbání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
2.11.16 10:56

Takové chování ve škole je každopádně nevhodné - je třeba respektovat určitá pravidla - i když v pubertě se začínají mladí proti pravidlům bouřit, musí chápat, že toto do školy nepatří. Já pouze nevím, jak by člověk potom kontroloval, co ti mladí dělají třeba odpoledne, když jsou rodiče v práci. U kolegy takto od 16.let jeho dcery přespával její přítel - já z toho byla v šoku a on mi řekl, že by mohli užívat klidně odpoledne, tak že to je snad jedno. Mě to jedno nepřijde, ale samozřejmě, že si užívat mohou. Ale i to souvisí s určitými pravidly - sex je povolen až od určitého věku - je to potřeba respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 11:00
@Lonette píše:
U kolegy takto od 16.let jeho dcery přespával její přítel - já z toho byla v šoku a on mi řekl, že by mohli užívat klidně odpoledne, tak že to je snad jedno. Mě to jedno nepřijde, ale samozřejmě, že si užívat mohou. Ale i to souvisí s určitými pravidly - sex je povolen až od určitého věku - je to potřeba respektovat.

Mohu se prosím zeptat? V čem je jiné, když si užívají sexu dva 16 letí někde v parku v křoví a nebo někde doma? A hlavně od kolika je mezi osobami kteří jsou stejně staří podle tebe v ČR „povolen sex“?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 11:03
@fikovka píše:
Když rodiče mají přístup,, Příště se zamkni" a „nezapomeň na ochranu“, tak se nedivím diskuzím, které se tu vyskytují celkem běžně typu: JE mi 16 a jsem těhotná, můj 16tiletý syn čeká dítě, už jednou to udělal atd atd.Řeidtelce se nedivim. DĚTEM bych vyfackovala huby a rodičům taky.

A proto se tu nedávno řešil případ slečny, z katolické rodiny, které „čekala“.
Chápeš, že pokud se mladejm zapalují lejtka, tak jediný rozumný přístup, je ten racionální? Ty mu naflákáš a čekáč že on za dva dny řekne té slečně na půdě v seně: „Ne lásko, maminka říkala že nemáme ještě souložit, tak si budeme jen povídat ano?“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
2.11.16 11:06

@PetrVesely Je to všechno o výchově, 13 děti jsou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 11:10

@fikovka Ano, všechno je jen o výchově, ale to nemá vůbec nic společného s tom, na co jsem se Tě zeptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
2.11.16 11:12

@PetrVesely Jak jsem psala přístup - lépe se zamykejte atd. mi nepřijde moc normální, ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
2.11.16 11:15

@PetrVesely na to je zákon. To je prostě jednoduchý- hranice je 15.let. To je jako s řidičákem - je možný jej mít až od 18.let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
2.11.16 11:52
@bartsch píše:
Nejsem puritán, ale mě to překvapilo taky :nevim: Dcera má 11 let, závodně tancuje, je teď už v juniorech a jsou tam děti až do 15 let a ani tam se nic takového neděje. Jsou to puboši, dělají si legraci, ale tohle tam fakt není.

Syn chodí na fotbal, kde souběžně trénují kluci ve věku 13let. Nezaregistrovala jsem, že by se tam někdo líbal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 15:12

@Lonette 15 let, ale ja se bavil o dvou, stejně starých lidech. 15 let je hranice pro starší 15 let… Ti se proti zákonu nikterak neproviní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.11.16 15:19
@fikovka píše:
@PetrVesely Jak jsem psala přístup - lépe se zamykejte atd. mi nepřijde moc normální, ale proti gustu…

Já se Tě ale neptám na to, co ti nepřijde normální ale na to co jsi napsala ty:

„DĚTEM bych vyfackovala huby a rodičům taky.“

A ptám se: Chápeš, že pokud se mladejm zapalují lejtka, tak jediný rozumný přístup, je ten racionální? Ty mu naflákáš a čekáč že on za dva dny řekne té slečně na půdě v seně: „Ne lásko, maminka říkala že nemáme ještě souložit, tak si budeme jen povídat ano?“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.11.16 15:59

Stačí jen ten priklad, dvě děcka snad uz po třetí utekli z domu, aby mohli být spolu.
Ona tuším 13r. a kluk 15r.?
Prostě některé decka jsou teda citi se vyspělejší dřív a vedle stejně staré bude ještě decko. Ale rozhodně si nemyslím, že autoritativní prostup, zákazy, výhrůžky, bití pomůžou. Domluva, komunikace a lidský přístup, snažit se ty mladé pochopit a místo nadřazenosti, já jsem matka, ty si malý smrad, tak budeš poslouchat. Tohle fakt nepomůže, leda opačné narušit vztahy s pubertakem. Každý jsme tou pubertou prošli.
Ne sex atd.ale jestli se dobře pamatuju, taky jsme se segrou v těch 13r. t aky už ocicmavaly s klukama a zacly se nam zapalovat lytka. Měly jsme kámoše, jako mladší v devítce, tak je jasne, ze si s náma hráli.
Strach z hysterické matky, pak nedivim, že se hen decko oběsí nebo si něco udělá, že se boji cokoli říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.11.16 16:22

Já jsem ročník 81 a vím teda, že když já jsem byla v 8 třídě, že určitě menší polovina se prostě líbala- jak holky, tak kluci, nebo prostě spolu chodili.. Takže takové chození mi přijde normální..
Nepřijde mi normální takové líbání ve škole a nejde o věk, myslím, že kdyby toto udělal i 17 kluk na střední, že by skončil v ředitelně :mrgreen:
Ale v takové situaci, bych kluka asi pěkně zprdla, protože byl docela drzý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
3.11.16 00:55
@kdochcekam píše:
Pardon, ale ve třinácti letech by se měla dívka chovat zdrženlivě a mladík jako gentleman. Rozhodně nechytat dívku na veřejnosti za pozadí a vášnivě se líbat. To opravdu mezi DĚTI nepatří. A je mi úúúúúplně jedno jaká je doba. Tím se jen omlouvají rodiče, kterým nevyšla výchova nebo jsou jim jejich děti lhostejné. Kdybych se dozvěděla, že se takto nepřiměřeně chová moje dcera, hanbou bych se propadla, s dcerou bych rozhodně v klidu nepromluvila, ale udělala bych solidní peklo a ten klk by se musel hodně rychle začít chovat slušně, než by se k ní mohl znova přiblížit. Tohle tolerovat znamená dehonestovat dětství. A je úplně jedno, jestli je to v USA nebo na Marsu. Asi taky nenechám kluka chodit s kalašnikovem, protože v Pákistánu je to normální… :zed: :zed: :zed:

Přesně tak. Naprosto mě fascinují argumenty jako „už to nejsou děti, mají potřeby“ nebo „co s tím můžu dělat, můžu je jen poučit“. Nedivím se, že rodiče s takovým nastavením mají děti, kterým v tak nízkém věku nestačí vodění za ruku a maximálně nějaká ta pusa. Přece děti vychováváme od útlého věku, máme možnost předat jim naše hodnoty. Mě taky v pubertě otravovala pravidla mých rodičů, ale jednak jsem měla nastavené, že rodiče prostě (plus mínus) respektovat musím, jednak by mě díky výchově nikdy nenapadlo vlézt někomu do postele ve čtrnácti nebo dokonce dřív (no, možná napadlo, ale od nápadu je k realizaci ještě dost daleko).
Určitě jsou případy, kdy se přísně vedené dítě utrhlo ze řetězu, ale u těch nezletilých matek je daleko častější model, že měly výchovu naopak extrémně liberální až zanedbávající. Takže takové to (taky se to tu objevilo) „dovolte jim to, jinak si to dovolí sami a následky budou daleko horší“ taky neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
3.11.16 05:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
3.11.16 18:25

@blobfish „Přece děti vychováváme od útlého věku, máme možnost předat jim naše hodnoty.“ No ale co třeba hodnoty že láska je to nejkrásnější v životě, otevřenost, přirozenost, upřímnost… Nenutit, netyranizovat, chápat, to nejsou hodnoty?

Mě zase udivuje, že dámy jsou celé udivené, že mladí skoro ve 14 mají sex. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí