14 dní nepíše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
2.10.24 09:49
@Minitiny píše: Více

No zkus se udržet v klidu, křičením těžko něco získáš. Prostě se ho zeptej, co se stalo a co hodlá dělat dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24897
2.10.24 09:58

chápu
ale sama vidíš, že je to pro něj „game over“
nemiluje tě ani náhodou… stojíš snad za víc, ne?

a věci bych si sice sbalila, ale po skoro 5 letech by bylo přinejmenším slušné, kdybyste si na závěr řekli pravdu - resp. on tobě… dle mne je v tom jiná…
drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.10.24 10:02
@Lucy75 píše: Více

dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
2.10.24 10:08
@unuděná píše: Více

Tak chtít vysvětlení určitě můžeš… Ale ten druhý ti ho dát nemusí. A v případě zakladatelky, pokud on nikdy o ničem moc mluvit nechtěl, tak pochybuju, že najednou bude něco chtít vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.24 10:10
@AnastazieB píše: Více

No jistě, nemusí. Ale pokud na ní bude jen koukat jak na dveře od chlíva a na její dotazy nereagovat, bude se jí odcházet snáz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.24 10:23

Tohle bude zřejmě ten typ, co pak za rok přijde a bude škemrat, že chce zpět, jakou udelal chybu atd. Důvod nevím jestli z něho vydoluješ, ale měla by si to zkusit, alespoň potom budeš mít jasno, že je to srabák. Posílám velký :hug: :hug: :hug: at to zvládneš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.24 10:27

Jinak k tomu více dennímu mlčení z obou stran - to nebyl zrovna ten nejlepší nápad, tak si z toho snad do dalšího vztahu vezmeš ponaučení

• Citovat
  • Upravit
21111
2.10.24 14:57

To, že mlčí 14 dní, vůbec nemusí znamenat, že má jinou. Jen to, že o stávající už nemá žádný zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.24 15:01
@pohledzdruhestrany píše: Více

Však já taky nevydedukovala druhou slečnu jen podle toho, že se 14 dní neozve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.10.24 15:01

Tak v konečným důsledku ten rozchod zrealizoval dobře. Měla jsi čas se na to mentálně nastavit, žádný scény, důvody rozchodu, který by ti ublížily. atd. Kdyby ti řekl, už tě nemiluju, protože mě nepřitahuješ, odstěhuj se, to by ti jako bylo líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.24 15:03
Ženám obvykle ano. Lépe se s rozchodem vypořádají, když znají důvod. Osobně považuji ghosting a podobné metody za nejpodlejší způsob rozchodu, se kterým se druhá strana neumí nejdéle vyrovnat. Ale jasně, pro chlapy je to často to nejjednoduší. Ale už asi víme, že ta nejjednodušší cesta v životě obvykle nekončí na výsluní, ale v kopě hnoje :lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.10.24 15:25

To jen tak ženy říkají, ale určitě nechtějí slyšet, že jsou tlusté a proto s nimi chlap nechce být a navíc už má rozjetou jinou mladší a hezčí kočičku (například).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.24 15:36

Tak ono se to dá říct i slušně víš? Ne každý je buran jako ty. Stačí „už to bohužel vyprchalo a chci jít v životě někam jinam a s někým jiným“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.24 15:38

@pohledzdruhestrany A osobně jsem jednou ghosting zažila a můžu ti říct, že bych stokrát radši slyšela „jsi tlustá a nebavíš mě“ než tohle :lol: Sranda je, že po nějaké době se dotyčný sám ozval a vysvětlil, co ho k tomu vedlo, a vůbec to nebylo o mě. Styděl se sám za sebe :jazyk: Ale holt smolík no, odpustit něco takového neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.10.24 15:49

Nestačí…po vyprchalo, následuje v 99 % další výslech (a pláč)… jak, vyprchalo, proč vyprchalo, se ti už nelíbím, někoho máš, proč jsi nic neřekl…ale já jsem naznačovat a pak říkal, nene, to jsi jasně neřekl… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí