18 dní zpoždění

27.12.14 09:18

18 dní zpoždění

Ahoj potřebovala bych poradit.. s přítelem se snažíme rok o miminko, ale stále se nedaří. Od svých 14 let mám nepravidelnou menstruaci (měsíc pauza poté 14 dní MS, nebo 3měsíce pauza a pak jen lehké špinění.. tělo si dělá co chce :/ ) chodila jsem na vyvolávačky po nich se to trochu zlepšilo. Antikoncepci jsem nikdy nebrala. V červenci letošního roku jsem byla na roční kontrole na gynekologii a vše je v pořádku, doktorka mi nabízela HA na srovnání MS, po odmítnutí mi předepsala Proveru 5mg (2× denně 16.-25. den) a opravdu se menstruace srovnala pravidelně po 28 dnech. Minulý měsíc než jsem jí dobrala mě lehce bolela prsa a měla jsem citlivé bradavky na dotyk ale nevěnovala jsem tomu moc pozornosti, až když MS přišla o 3 dny déle na 2 dny, ale jen lehké špinění tak jsem to nechala být. Asi 14 dní na to mi začalo být blbě od žaludku to trvalo cca 5 dnů. A tentokrát MS měla přijít 9.12. a nic. Párkrát mě bolelo v podbříšku jako kdybych to měla dostat a měla jsem nafouklé břicho..po 7 dnech zpoždění jsem si dělala test (negativní), dnes 27.12 mám 18 dní zpoždění a citlivé až bolestivé bradavky při dotyku. Celé svátky jsem v práci tak ani není čas jít koupit nový test. Už začínám být zoufalá jestli to je díky dobrání Provery nebo jestli si ze mě mé tělo dělá srandu. Prosím poraďte. Lucie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1139
27.12.14 09:26

Ten test si kup, po 18 dnech spozdeni uz tam něco bude. Good luck. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.12.14 09:30

Já měla zpoždění 4 týdny, testy negativní, poznalo se to až z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
27.12.14 09:41

@Luciána94 všechny ty příznaky mohou být pouhá hormonální porucha, ale stejně tak můžeš být těhotná. Určitě si kup testík a zkus, při takovém zpoždění bys měla mít už pěkné dálnice ;) budu držet palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
135
27.12.14 09:58

Určitě zkus test - poslat pro něj můžeš přítele, když se kvůli práci do lékárny nedostaneš… Pokud jsi opravdu těhotná, měly by už tam být pěkné dvě čárky :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
27.12.14 10:06

No, hele ja mela to same minuly mesic, i stejne priznaky a nakonec to bylo kvuli cyste na vajecniku, dostala jsem na gynde vyvolavacku a do tydne mns prisla.. skoc si na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
27.12.14 10:12

Kup si test, ale pokud se ani teď nezadaří, tak bych se být tebou objednala do CAR, vyvolávačky ani Provera tvoje problémy s nepravidelným cyklem nevyřeší, jen zakryjí. Navíc je možné, že třeba nemáš ovulaci nebo se správně neuvolňuje vajíčko nebo něco takového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.14 11:01

Děkuju za rady :) snad ty 2 čárky dopadnou a jestli ne tak se po Novém roce objednám na krev. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
27.12.14 12:56

Já nechápu, že žena, která se rok snaží o miminko, má nepravidelnou menstruaci si nekoupí zásobu testů, aby mohla případně testovat. 18 dnů spoždění, to snad za tu dobu se dá něco koupit. Tady ti to nikdo neřekne a těhotenské příznaky nic neznamenají, ty si můžeš i vsugerovat. Jinak ti přeji aby ti to vyšlo, ale bez testů a lékařů se prd dozvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí