1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
18.6.12 20:41

Já byla rozhodnutá na desátej, aby, kdyby bylo bílo, věděla, že je to z toho, že se nepovedlo, ne proto, že je to brzy… no, testla jsem devátej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
18.6.12 20:43

Cassi, tak ja jeste dohledam tvuj test :mrgreen:. Ale vim, ze nekdo mel dusika uz 5.den, ale zase nekdo ho ma az treba 8…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.6.12 20:50

V každým případě ať se rozhodneš jakkoli držím ze všech sil pěsti :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
18.6.12 21:05

Diky holky :kytka:
A Marti, na tu akupunkturu se zkusim zeptat, nebo mrknout na netu, dekuji za tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.6.12 21:08

Elzi já vyzkoušela fakt vše možný i čínskou medicínu, ale na aku jsem se dostala díky problémům se zády a při té příležitosti mi dr. napíchl i body na ženské orgány, hormony a psychiku..věřím že mi to pomohlo i když to příjemný nebylo ale spíš do těch zad, uši se daly vydržet..zkus to, myslím že to za to stojí a držím pěsti ať ti to pomůže jako mě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
18.6.12 21:18
@Martina34 píše:
Elzi já vyzkoušela fakt vše možný i čínskou medicínu, ale na aku jsem se dostala díky problémům se zády a při té příležitosti mi dr. napíchl i body na ženské orgány, hormony a psychiku..věřím že mi to pomohlo i když to příjemný nebylo ale spíš do těch zad, uši se daly vydržet..zkus to, myslím že to za to stojí a držím pěsti ať ti to pomůže jako mě :hug:

Urcite zkusim. Uz jsem nasla osvedceneho MUDr. u nas.
Cinskou medicinu jsem taky chtela zkusit, ale nebylo mi to doporuceno v kombinaci s IVF, akupunktura se vsak s IVF da skloubit, jak tak koukam na netu, tak hned zitra zkusim zavolat 8)
Dekuju jeste jednou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.6.12 21:25

Ahoj holky, hlásím se po delší době, abych gratulovala Kačce k té úžasné úrodě a držíme doma všichni pěsti, ať se prcci u Tebe pěkně drží a nepustí. Jinak zdravíme všechny těhule, kterým se to už pěkně krátí, za chvíli se to tu pěkně rozroste o další miminka, to je super. Taky moc zdravíme Elzi a posíláme mateřské bacilky, ať už to určitě vyjde. Jinak malý roste jako z vody, sice pořád ještě cvičíme, ale prcek už začíná pérovat na kolínkách a zkouší se přes boček posadit, je to čipera a maminčin miláček, ale to už tak u kluků bývá. Teď má hrozně mazlivé období, sice je na mě pořád přilepený jako klíště, ale je to moc krásné. Já už jsem musela začít pracovat, ale zatím dělám jen 2 týdny v měsíci, ale i tak je mi po malém smutno, je to ještě hrozně brzy, ale nejde to jinak. Naštěstí máme hrozně fajn babičku, kterou malý miluje, tak se to dá takhle zvládnout. Moc vás všechny zdravíme, opatrujte se a zdravíme i Miku s Terezkou a Maschu s Vojtíškem, i když tu už jsem tu dlouho neviděla, tak doufám, že jsou v pořádku. Hlavně těhulky, dávejte na sebe pozor v těch vedrech a moc se nepřetěžujte a hodně pijte. Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
18.6.12 21:46

Chmeldi, Marti - moc vam holky dekuju.
Elzi, ja aku nezkousela, ale doporucuji to zenam doktori v USA pred IVF, urcite si myslim, ze pokud najdes dobryho doktora, tak tim nic nezkazis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
19.6.12 08:22

Elzi aku je uzasna a kdyby jsi chtela dam ti kontakt na toho urologa, ted uz trti par nasich kamaradu jho pomoci otehotnl a j to i dobry detox…a muzu i na to odblokovani, jestli budes chtit???
Jinak jak se drzis martinko??? A cassi???
Ja uz mam jn msic…ufff zacinam se bat 8o asi proto, ze vim do ceho jdu ha ;) miminko kope stale silne a uz mam nekdy i poslicky, jinak se citim dobr, malinko unava, ale to j normalni a jako hroch…hruza…ha :roll:
Kacko tesim se na dobre zpravy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
19.6.12 08:32

Kahu, dekuju ti. V noci me opet vzbudily desny krece jako na ms, uz se mi to stalo v sobotu, tak doufam, ze to ustane. Ja myslim, ze kazdej porod je uplne jinej a tenhle muze bejt uplne pohodovej a moc vam vsem tehulkam takovej porod preju…Kde budes rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
19.6.12 09:44

Leni já se mám fajn, teď mám zřejmě nejhezčí těhu období tak si ho patřičně užívám. Teda už jen měsíc, pane toto letí..já mám taky strach a děsnej a to nevím do čeho jdu :lol:,musíme to nějak zvládnout :hug:
Elzi jsem moc ráda že to zkusíš, já aku moc věřím a dokonce mi napíchl uši těsně před IVF a jehly mi držely strašně dlouho, až někdy po ET vypadly.
Chmeldi moc vás zdravím a jsem ráda že to tvoje klíšťátko dělá takové pokroky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
19.6.12 10:20

Jo jo -kaci v to taky doufam, z kazdy porod j snad jiny a tnhle bu lpsi ne horsi…ale dulezite je ze bud miminko v poradku :srdce: :srdce: :srdce: ze :pankac: holka ty s drz at brzicko rozsiris rady maminek :srdce: :srdce: :srdce:
Martinko a jak jsi ted dalko??? Ja presne 36tt…to to leti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
19.6.12 10:22

Leni pane 36,to je masakr :hug:,no já jsem 23,taky neuvěřitelný jak to letí a mám 5kg nahoře, no možná už 6kg :mrgreen: se pěkně cpu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
19.6.12 10:26

Prosim te ja mela origos 55 a ted mam 65 hruzaaaaa aaa 8o al co no jsme tehule :potlesk: hele ja se ani necpu, ale ted pribivam kvuli mlicku a nejvic v brisku poslu fotku pockej… :potlesk: se nasmejes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
19.6.12 10:29

Kahu, dekuju ti. Holky, ja mam kamosky, i byly hubeny, moc nejedly a mely nahore 30kg, ty vase jsou absolutne v norme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí