Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kači moc na tebe myslím ať to s malou zvládnete, drž se holka a podávej zprávy
![]()
Marti, diky. Domlouvam ji, ze musi vydrzet minimalne do zacatku unora, tak snad to dame…Akorat mi nevyrostla ani o gram za tyden, ale mereni delala jina doktorka a taky si rikam ze rostou spis skokove, tak snad pribira…
Kači váhu si hlídej, mě přestala pracovat placenta a Pepíček hodně strádal. Ale to určitě ty mít nebudeš, jen si to hlídej
,myslím na vás ![]()
Jo, ja vim Marti, ted mala vazi presne podle tabulek, tak snad do 3.1., kdy mam kontrolu zas vyroste…
Holky, dnes jdu domu
. Mam se setrit a prijit, jen kdybych zase mela pravidelny bolesti, tak snad uz zadny nebudou a mala vydrzi u me ![]()
Kači, gratuluju
krásně si užijte svátky, už nikdy to nebude v takovém klidu ![]()
Krásné svátky vám všem, i dny příští, ať jsou dle vašich představ. Do nového roku zdraví vám i rodině, nějaké to štěstí a zbytek se od toho pak odvíjí ![]()
Cassi, diky. Taky vsem preju krasny Vanoce a s mimcem jsou sice hekticky, ale urcite mhohem krasnejsi
![]()
Kači paráda, jsem ráda že budeš na svátky doma ![]()
Všem krásný štědrý den, užijte si svátky pohodově ![]()
Marti, diky a vam vsem krasne Vanoce. Cassi, mala je rozkosna ![]()
Opožděně všem přeji ve zdraví prožitý rok 2013!!!
Nám všem kteří se už dětí dočkali přeji, aby nás moc nezlobili a zbývajícím, aby se brzy zdravých dětí dočkali.
Ahoj maminky, dlouho jsem tady nebyla a ted jsem si vse precetla a docetla…chi ![]()
Preji vam dodatecne krasny novy rok 2013 a myslim na Kacku ![]()
Jinak jak se dari maminkam???
U nas vse do
bre, kluci oba rostou, Kahu zrovna oslavil 7me narozeniny, to to leti a Vojtiskovi bude pul rok pane jo to je neuveritelna rychlost!!!
Vsechno zvladame jezdime ted do Rakouska a jsme v Cechach pouze tak tyden, Kahu omluvili ze skoly, takze to je masakr, jsem ucitelka, mama a kojna ajajaj ale zase je tam muz hned po ruce, takze vyfasne Vojtiska a ja si jdu na bezky a dam jogu, ted jsme tedy jen do zitrka na baraku v Cechach a pak zase frrr tam… ![]()
Vojtisek ma desnou rymu a kasel a jeste ho vcera doockovalvali takze v noci moc nespinkal mmmm
posilam fotky ![]()