1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2168
20.10.11 20:35

Hoope : Také držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 20:39
Pajul píše:
Hoope:Tak já musim píchat obojí - nevím proč :D
:mrgreen: no pokud bude na konci ten stejnej výsledek tak je to jedno ne? :) :pankac: :pankac: pícháš sama nebo manžílek? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.10.11 20:40

Já mám ten vaječník polycystický a píchala jsem gonalu míň než ostatní holky v diskuzi tak jsem to tím cetrotidem doháněla asi. Hlavně kvůli OHSS a stejně jsem slabej měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 20:42

Holky a to si jako určíte čas, kdy to do sebe perete nebo je to danný? A cítíte nějaký super nežádoucí účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 20:43
jarutka píše:
Já mám ten vaječník polycystický a píchala jsem gonalu míň než ostatní holky v diskuzi tak jsem to tím cetrotidem doháněla asi. Hlavně kvůli OHSS a stejně jsem slabej měla.

co je OHSS???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 20:44

:nevim: :nevim: :nevim: :nevim: nemám žádné…jen pomalejší reflex…jinak ani nevím že se něco děje :)…snad to píchám dobře :D :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.10.11 20:46

Ovariální hyperstimulační syndrom. Je to docela svinstvo. Já měla břicho po OPU jako kdybych byla před porodem a nakonec jsem jela na pohotovost. Naštěstí mě jen vycévkovali a poslali domů. Pak to spravilo hodně tekutin (4 litry denně) a bílkoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 20:49

Jaru- a někde jsem slyšela, že v horším případě musejí z břicha odsávat tekutinu a samozřejmě stopnou IVF, je to tak?
Při mojí smůle mě to určitě potká. Počkejte za měsíc, vsadim boty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 20:50

jarutka : Já mám také náběh na PCO nebo jak se to píše…Tak proto mi dali Gonal 112,5 a do toho ten Decapeptyl.

Jinak mě říkala doktorka,že je lepší když si určím hodinu kdy si budu píchat injekce a ať se to snažím dodržovat + - minutky.Jinak jsem se teď pobavila.Manžel mi říká „zlatí,já jsem si všiml,že od té doby co bereš injekce máš větší prsa“ ..máte to taky ? Já je nechci mít velký. Mám 161cm ,55kg a trojky - nedokážu i představit mít větší prsa :D

Hoope : Já ?? Nééééééé !! Manžel a to mám přes hlavu polštář,abych na to neviděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.10.11 20:52

No to se stává. Hlavně když moc reaguješ na hormony a máš pak moc vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
jarutka píše:
Ovariální hyperstimulační syndrom. Je to docela svinstvo. Já měla břicho po OPU jako kdybych byla před porodem a nakonec jsem jela na pohotovost. Naštěstí mě jen vycévkovali a poslali domů. Pak to spravilo hodně tekutin (4 litry denně) a bílkoviny

jo jo vím co ty zkratky znamenají, ale jak se to projevuje a tak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250

Pajul - tak jestli po tom rostou prsa, tak z toho vycouvám. Mám 75 E a větší by mě opravdu zabily!!!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 20:53

Kate : Radši si to nepřivolávej . Já sama mám hrůzu , řekl mi doktor,že u mě se to nejspíš stane ať s tim počítám ,takže když ti nic takovýho neřekl - buď radši v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 20:53
Pajul píše:
jarutka : Já mám také náběh na PCO nebo jak se to píše…Tak proto mi dali Gonal 112,5 a do toho ten Decapeptyl.

Jinak mě říkala doktorka,že je lepší když si určím hodinu kdy si budu píchat injekce a ať se to snažím dodržovat + - minutky.Jinak jsem se teď pobavila.Manžel mi říká „zlatí,já jsem si všiml,že od té doby co bereš injekce máš větší prsa“ ..máte to taky ? Já je nechci mít velký. Mám 161cm ,55kg a trojky - nedokážu i představit mít větší prsa :D

Hoope : Já ?? Nééééééé !! Manžel a to mám přes hlavu polštář,abych na to neviděla :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 20:54

Kate : No,já už to pozoruju týden,že mi je nějak podprsenka těsnáááá..,ale že to jde tak vidět jsem nečekala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí