Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@perinka.m já bych to na zimu nenechavala. Co tu sleduji tak se častěji tehotni na jaře a v létě. A máš tzv pohmojeno
![]()
A když se ivf nepovede za jak dlouho se může jít na další? A platí se to stejné jako u prvního?
@Mišuta29 píše:
@Macamaca no ty kraaaaso to je mazec! Drzim pesti ja mela 5. Folikulu z toho 5 vajicek a oplodněno isci 4 vajicka. A ted cekam jak dopadne PK a v sobotu případný ET!
No je to hodně psychická zátěž a otěhotněním ty nervy nekončí ![]()
@beata123 píše:
Teda já se ještě v těch zkratkách vůbec nevyznám. Mám pořád pocit že je tolik informací naráz a jsem ráda že jsme zatím byli vždy s manželem tam, jinak bych měla pocit že nic nevím.
Nejsi sama neboj, já jsem taky od toho vždycky šla a pomalu ani nevěděla, jak se jmenuju ![]()
Hodně jsem toho pochopila právě z diskusí tady na emiminu ![]()
@Macamaca to urcite ale beru to tak jak je a urcite z toho blaznit nebudu! Kupodivu sem v celku srovnána
Jinak my jsme chodili ze začátku k Dr. Hromadové. Jak začaly ultrazvuky, tak k tomu, kdoel zrovna službu nebo volný termín. Takže někdy k Dr. Tokarevě někdy k Dr. Kafkovi.
OPU dělala Tokareva a KET Kafka. První ultrazvuk s malou fazolkou a druhý ultrazvuk s potvrzením
dělala Tokareva.
Ta mi připadala super. Ale na Kafku a Hromadovou si také nemůžu stěžovat ![]()
@Mišuta29 píše:
@Macamaca to urcite ale beru to tak jak je a urcite z toho blaznit nebudu! Kupodivu sem v celku srovnána
No já jsem byla taky v klidu, ale když to pak kleslo ze tří jen na jeden, tak jsem to obrečela. Dost mě to sebralo. A do té doby jsem si říkala, co všichni tak blázní a stresujou ![]()
@kratjana píše:
@perinka.m já bych to na zimu nenechavala. Co tu sleduji tak se častěji tehotni na jaře a v létě. A máš tzv pohmojeno![]()
Vždycky když se mi povedlo otěhotnět ještě přirozeně tak to bylo buď na podzim nebo v zimě.
@Macamaca přesně tak to mam ted ja! Mam 4- teda v utery byly 4. Kolik bude zitra nevim! Drzim vse co se da a posilam jim energii! Zvladnou to! Jinak si myslim ze bych byla taky tragéd
@Mišuta29 Držím palce, ať zůstane co nejvíce. ![]()
Zítra ti dají vědět?
@Macamaca Jj zitra! Volali v utery a vedet daji v pátek
je to dlouhý ![]()
@Mišuta29 je to hrůza, já vím. Ale zas je to asi lepší, než v jiných centrech. Tam volají každý den a každý den tě stresují o kolik počet klesl. Takto zavolají dvakrát ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.